Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, panka21 said:

Καλησπέρα σε όλους. Τον κάδο κάτω από τους καυστήρες με τι τον καθαρίζετε; Έχω διαβάσει ότι κάποιοι χρησιμοποιείτε σπάτουλα. Να φανταστώ πλαστική; 

Ελλείψει σπάτουλας , τώρα που απαγορεύεται να πωλουν και τα s/m το σκ που πέρασε χρησιμοποίησα μια ληγμένη χρεωστική κάρτα. 😄

  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2199

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panka21 είπε

Χρησιμοποιείς και κάποιο καθαριστικο; Ή απλά τρίβουμε με σπάτουλα; 

Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο καθαριστικό, μπορείς να πάρεις αυτό που βγάζει η εταιρεία ή για πιο οικονομικά να χρησιμοποιήσεις υγρό πιάτων με ζεστό νερό.

 

  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο καθαριστικό, μπορείς να πάρεις αυτό που βγάζει η εταιρεία ή για πιο οικονομικά να χρησιμοποιήσεις υγρό πιάτων με ζεστό νερό.

 

Έχει νόημα να χρησιμοποιήσουμε πιεστικό έχει δοκιμάσει κανείς?

Δημοσ.

Αν είσαι σε αυλή με χώμα κάτω θα βολεύει σίγουρα, πάντως εγώ σε μπαλκόνι δεν θα το επιχειρούσα. 

  • Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alexandrosgi είπε

Έχει νόημα να χρησιμοποιήσουμε πιεστικό έχει δοκιμάσει κανείς?

εναν καλό ατμοκαθαριστή θα πρότεινα εγώ καλύτερα

  • Like 2
Δημοσ.

Πρώτη καύση και seasoning ολόκληρωθηκε!

Με ηλιέλαιο και την αφησα 10' στο high και αλλά 30 στο medium 

οι σχάρες φαίνονται ωραίες γυαλιστερές αλλά δεν μ αρέσει π φαίνεσαι σαν λερωμένο το ραφακι 

Το αφήνω έτσι λέτε ή να το καθαρίσω ; 

8E25A69C-A363-40DC-BF78-24E6B3FACEA6.jpeg

  • Like 3
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, alexandrosgi είπε

Έχει νόημα να χρησιμοποιήσουμε πιεστικό έχει δοκιμάσει κανείς?

Για πιεστικό θα πρέπει να έχεις αυλή

Για μπαλκόνι, θα ήταν προτιμότερο ένας ατμοκαθαριστής

 

Δημοσ.

Αν κάποιος weber κάτοχος ενδιαφέρεται για σούβλα μπορεί να δει εδώ https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B078X591CP?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image σε πολύ καλή τιμή με καλώδιο στο πλάι (το προηγούμενο μοντέλο το είχε από κατω και την ανέβαζε ψηλα με διάφορα θέματα). 

Την παρήγγειλα και θα έχω review όταν φτάσει. Για κατόχους spirit δείτε και αυτή https://www.amazon.de/-/en/Onlyfire-BRK-6045-Stainless-Rotisserie-Barbecues/dp/B07DWWNCQ9/ref=sr_1_4?dchild=1&keywords=Onlyfire+BRK-6034&qid=1617038556&sr=8-4

Προσοχή μόνο αν έχετε απλή ή τη 2

  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

μιας κ μολις εψησα σε campingaz

max θερμοκρασια ψησταριας me coral gaz κοκκινη 255 βαθμοι στο 8 ΄λεπτο - εξωτερική 16 βαθμοι -

στο σβησιμο της φωτιας ambient απο meater 204 βαθμοι

-ανοιγμα καπακιου κ ενα λεπτο μετα-

με θερμόμετρο lazer στον ανακλαστηρα 194 βαθμοι στο πατο- ταψακι συρταροτο ( εκεί που βαζετε αλουμινοχαρτο να μη τριβετε)  176 βαθμοι

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexandrosgi είπε

Έχει νόημα να χρησιμοποιήσουμε πιεστικό έχει δοκιμάσει κανείς?

Αδελφέ...το έχω πει και σε παλιότερο ποστ...

Έχω δοκιμάσει μια φορά σε μπαλκόνι διαμερίσματος...

Πολυ ωραία εμπειρία...ΑΝ σου αρέσει να καθαρίζεις λιπη και καμμενα κομματάκια κρέατος από όπου μπορείς να φανταστείς στο μπαλκόνι κτλ κτλ...

 

Με λίγα λόγια δεν θα το συνιστούσα...εκτός και αν είσαι σε κήπο με χώμα...

  • Like 2
Δημοσ.
Στις 28/3/2021 στις 7:55 ΜΜ, 19714876 είπε

Για napoleon Το έψαξα στην Κύπρο αλλά οι τιμές τους ξεφεύγουν δεν ξέρω για Ελλάδα. Την συγκεκριμένη campingaz την βρίσκω στα €650. Πάντα μιλάω για τιμές υπάρχουν στην Κύπρο. 

Φίλε επειδή και εγώ παρακολουθώ το θέμα και θέλω να ξεφύγω από το κάρβουνο ενδιαφέρομαι για ναπολεον στην Κύπρο. Από πού βρήκες αν επιτρέπεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμή στα θερμόμετρα ΙΚΕΑ...είχα πάρει δύο...

Τιμή 8.99€ έκαστο

Έγινε δοκιμή σήμερα με βραστό νερό...

Μετρήθηκε τόσο η ακρίβεια όσο και σε ταχύτητα μέτρησης τους...

1. Ακρίβεια μέτρησης...

Ακριβώς στους 100 με ένα ανέβασμα στους 101 για πολύ λίγο και μετά ξανά στους 100 και τα 2 σε 5 δοκιμές που έκανα στο καθένα...

2. Ταχύτητα μέτρησης...

Το ένα επαναλαμβανόμενα από 30-35 βαθμούς στους 100 σε 11δευτερολεπτα

Το δεύτερο από 30-35 σε 100 σε 18δευτερολεπτα 

Και τα 2 μετρήθηκαν από 5 φορές...

Προσωπικά είμαι οκ...αλλά μιας και Δεν έχωπροηγούμενη εμπειρία σε τέτοια πράγματα ακούω γνώμες ποιο ειδικών...

Επεξ/σία από Evgenios_V
  • Like 1
Δημοσ.

ε το πρώτο καταλαβαίνει πιο αμεσα την αλλαγη θερμοκρασίας οποτε ειναι καλυτερο για κρεατα που θες ακρίβεια κ δε θες να ξεπεράσεις ορια. 11 με  18 δευτερα είναι 40 % διαφορά ,δε θα το ελεγα αμελητέο..

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, sndev είπε

ε το πρώτο καταλαβαίνει πιο αμεσα την αλλαγη θερμοκρασίας οποτε ειναι καλυτερο για κρεατα που θες ακρίβεια κ δε θες να ξεπεράσεις ορια. 11 με  18 δευτερα είναι 40 % διαφορά ,δε θα το ελεγα αμελητέο..

Πρακτικά τι σημαινει αυτό στο ψησιμό...?

Προσωπικά το θεωρώ οκ...γιατι το βαζεις και το αφηνεις εκει...να μετράει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...