Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Τον κάδο κάτω από τους καυστήρες με τι τον καθαρίζετε; Έχω διαβάσει ότι κάποιοι χρησιμοποιείτε σπάτουλα. Να φανταστώ πλαστική; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2132

  • ilpapacha

    1963

  • sndev

    1092

  • ηνίοχος

    566

9 λεπτά πριν, panka21 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Τον κάδο κάτω από τους καυστήρες με τι τον καθαρίζετε; Έχω διαβάσει ότι κάποιοι χρησιμοποιείτε σπάτουλα. Να φανταστώ πλαστική; 

Πλαστική ή ξύλινη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, panka21 said:

Καλησπέρα σε όλους. Τον κάδο κάτω από τους καυστήρες με τι τον καθαρίζετε; Έχω διαβάσει ότι κάποιοι χρησιμοποιείτε σπάτουλα. Να φανταστώ πλαστική; 

Ελλείψει σπάτουλας , τώρα που απαγορεύεται να πωλουν και τα s/m το σκ που πέρασε χρησιμοποίησα μια ληγμένη χρεωστική κάρτα. 😄

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, panka21 είπε

Χρησιμοποιείς και κάποιο καθαριστικο; Ή απλά τρίβουμε με σπάτουλα; 

Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο καθαριστικό, μπορείς να πάρεις αυτό που βγάζει η εταιρεία ή για πιο οικονομικά να χρησιμοποιήσεις υγρό πιάτων με ζεστό νερό.

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποιο καθαριστικό, μπορείς να πάρεις αυτό που βγάζει η εταιρεία ή για πιο οικονομικά να χρησιμοποιήσεις υγρό πιάτων με ζεστό νερό.

 

Έχει νόημα να χρησιμοποιήσουμε πιεστικό έχει δοκιμάσει κανείς?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτη καύση και seasoning ολόκληρωθηκε!

Με ηλιέλαιο και την αφησα 10' στο high και αλλά 30 στο medium 

οι σχάρες φαίνονται ωραίες γυαλιστερές αλλά δεν μ αρέσει π φαίνεσαι σαν λερωμένο το ραφακι 

Το αφήνω έτσι λέτε ή να το καθαρίσω ; 

8E25A69C-A363-40DC-BF78-24E6B3FACEA6.jpeg

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 λεπτά πριν, alexandrosgi είπε

Έχει νόημα να χρησιμοποιήσουμε πιεστικό έχει δοκιμάσει κανείς?

Για πιεστικό θα πρέπει να έχεις αυλή

Για μπαλκόνι, θα ήταν προτιμότερο ένας ατμοκαθαριστής

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν κάποιος weber κάτοχος ενδιαφέρεται για σούβλα μπορεί να δει εδώ https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B078X591CP?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image σε πολύ καλή τιμή με καλώδιο στο πλάι (το προηγούμενο μοντέλο το είχε από κατω και την ανέβαζε ψηλα με διάφορα θέματα). 

Την παρήγγειλα και θα έχω review όταν φτάσει. Για κατόχους spirit δείτε και αυτή https://www.amazon.de/-/en/Onlyfire-BRK-6045-Stainless-Rotisserie-Barbecues/dp/B07DWWNCQ9/ref=sr_1_4?dchild=1&keywords=Onlyfire+BRK-6034&qid=1617038556&sr=8-4

Προσοχή μόνο αν έχετε απλή ή τη 2

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μιας κ μολις εψησα σε campingaz

max θερμοκρασια ψησταριας me coral gaz κοκκινη 255 βαθμοι στο 8 ΄λεπτο - εξωτερική 16 βαθμοι -

στο σβησιμο της φωτιας ambient απο meater 204 βαθμοι

-ανοιγμα καπακιου κ ενα λεπτο μετα-

με θερμόμετρο lazer στον ανακλαστηρα 194 βαθμοι στο πατο- ταψακι συρταροτο ( εκεί που βαζετε αλουμινοχαρτο να μη τριβετε)  176 βαθμοι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, alexandrosgi είπε

Έχει νόημα να χρησιμοποιήσουμε πιεστικό έχει δοκιμάσει κανείς?

Αδελφέ...το έχω πει και σε παλιότερο ποστ...

Έχω δοκιμάσει μια φορά σε μπαλκόνι διαμερίσματος...

Πολυ ωραία εμπειρία...ΑΝ σου αρέσει να καθαρίζεις λιπη και καμμενα κομματάκια κρέατος από όπου μπορείς να φανταστείς στο μπαλκόνι κτλ κτλ...

 

Με λίγα λόγια δεν θα το συνιστούσα...εκτός και αν είσαι σε κήπο με χώμα...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...