panos_ace Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Λεω να παίξω κοκορέτσι μπαλκονάτο φέτος στην 310. Τυλιγμένο με λαδοκολλα και αλουμινοχαρτο σε χαμηλη φωτια κανα διωράκι λετε; και κανα 30-40 λεπτά ανοιχτο σε ψηλη φωτια για να παρει; έχει δοκιμάσει κανεις; 2 λεπτά πριν, Masma είπε Καλησπέρα σας ξερουμε αν τα Leroy Merlin εχουν καποιο κάλυμμα προστατευτικό που να κανει για την Weber Spirit II E-310 ? ναι έχουν, θα παρεις το large. 2
ilpapacha Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 20 λεπτά πριν, panos_ace είπε Λεω να παίξω κοκορέτσι μπαλκονάτο φέτος στην 310. Τυλιγμένο με λαδοκολλα και αλουμινοχαρτο σε χαμηλη φωτια κανα διωράκι λετε; και κανα 30-40 λεπτά ανοιχτο σε ψηλη φωτια για να παρει; έχει δοκιμάσει κανεις; ναι έχουν, θα παρεις το large. Δεν χρειάζεται να το τυλίξεις με λαδόκολλα
panossubs7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 33 λεπτά πριν, Masma είπε Καλησπέρα σας ξερουμε αν τα Leroy Merlin εχουν καποιο κάλυμμα προστατευτικό που να κανει για την Weber Spirit II E-310 ? Εγώ έχω αυτό και ταιριάζει τέλεια. https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kalumma-medium-m-138-x-p-62-x-u-105-cm-62185326 1
skskre Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Από αλλού το κλέβω αλλά μου ταίριαξε για εδώ😁😁. 1
ioannisdask Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Ήρθε η απάντηση NST Char-Broil Service Team UK commented: Dear Ioannis, thanks for your message, and congrats to your great choice, the Professional PROS2 is a lovely BBQ. It is depending on the outside temperature and weather conditions (is is windy or does it stand in a covered area) but in general it should not take more than 10 Minutes until you can put your meat on it. Have a great BBQ seaon your Char-Broil Team 1 1
PJK Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Περί σούβλας για την 310 Οι δυο εσοχές που πατάει η σούβλα στην γάστρα απέχουν 62cm εσωτερικά και 63cm εξωτερικά. Οπότε αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι στρογγυλάδες στην σούβλα να καλύπτουν αυτήν την απόσταση (πχ από 60 ως 65) για να μην χρειαστεί και τρόχισμα. Η στήριξη του μοτέρ θέλει σίγουρα πατέντα αλλά είναι εύκολο αν πιάνει λίγο το χέρι.
mtzinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 στην σουβλα που αναφερα εχει ενα κυκλικο παπαρακι που σφιγγει με βιδα. Αυτο μοιαζει να μπορει να το βαλεις σε οποιο σημειο θελεις. Στην αριστερη πλευρα στην φωτο. Αν αυτο καθετε σε οποιο υψος θες, τοτε δεν βλεπω προβλημα να κατσει πανω se weber
toxotis67 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, panossubs7 είπε Εγώ έχω αυτό και ταιριάζει τέλεια. https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/axesouar-psistarias/kalumma-medium-m-138-x-p-62-x-u-105-cm-62185326 Κι εγώ και είναι καλύτερο από ότι δείχνει. 1
greenroadrunner Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Καλησπέρα στην ομάδα, ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει εμπειρία ή γνώμη για μαρινάρισμα με σύριγγα. Βλέπω ότι το χρησιμοποιούν οι Αμερικάνοι σε διαγωνισμούς BBQ κυρίως σε μεγάλα κομμάτια κρέας. Αξίζει τον κόπο; 1
pexths Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, Masma είπε Καλησπέρα σας ξερουμε αν τα Leroy Merlin εχουν καποιο κάλυμμα προστατευτικό που να κανει για την Weber Spirit II E-310 ? δες και στα lidl, εχει καλυμα με 5,99. εγω απο εκει ειχα παρει περυσι για την e 310 και φετος ξαναπηρα ενα για εφεδρικο
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 18 λεπτά πριν, greenroadrunner είπε Καλησπέρα στην ομάδα, ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος έχει εμπειρία ή γνώμη για μαρινάρισμα με σύριγγα. Βλέπω ότι το χρησιμοποιούν οι Αμερικάνοι σε διαγωνισμούς BBQ κυρίως σε μεγάλα κομμάτια κρέας. Αξίζει τον κόπο; Μια σύριγγα που έχω εγώ μπορείς να βάλεις μόνο ζουμί. Αν έχεις ψιλοκομμένο σκόρδο πχ μπουκωνει. Ίσως με κάποια άλλη σύριγγα να μην έχεις αυτό το θέμα. Έκανα μια χοιρινή σπαλα το Σάββατο και πήρε μια γεύση παραπάνω, αλλά μην φανταστείς κάτι τρελό, γιατί εκεί ου θα καρφώσεις θα μείνει ότι βάλεις. 1 1
Trelloneritis Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 8 ώρες πριν, eliassgr είπε Η 525 έχει 4 καυστήρες! Η 525/XT525 τέσσερις για επιφάνεια ψησίματος 46x73 cm H 425 τρείς για επιφάνεια ψησίματος 46x59,5 cm Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι στο manual γράφει για τους κύριους καυστήρες της SE425 3x4.75Kw/h, ενώ των 525/ΧΤ525 γράφει 4x4.15KW/h. 7 ώρες πριν, eliassgr είπε Νομίζω πως όσοι έχουν δει από κοντά και Napoleon και Broil King, μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα κάποια πράγματα.. πχ η Broil King όπως αναφέρουν πολλοί έχει εφ' όρου ζωής στον κάδο... θα ξαναβάλω όμως ξανά 2 φωτογραφίες για να μην ψάχνετε σελίδες πίσω ... ο πρώτος κάδος είναι από Broil King και ο δεύτερος από Napoleon... ο ένας είναι σαγρέ και καθαρίζει πολύ πιο δύσκολα , ο άλλος είναι ο μοναδικός στην αγορά με λείανση , επεξεργασία και κεραμική επίστρωση (φαντάσου πόσο εύκολα καθαρίζεις ένα κεραμικό τηγάνι)... Προσωπικά θα προτιμήσω τα 15 έτη εγγύηση με λείο κάδο και συρτάρι μεγάλο στον πάτο που μπορώ να επενδύσω ή να καθαρίσω πολύ εύκολα και να μην λερωθεί όλος ο πάτος του μπάρμπερκιου όπως πχ σε BK Στο παρακάτω βίντεο είχα δει ότι η Broil King Regal έχει αρμούς. Δε ξέρω αν και οι Signet/Monarch που είναι στο budget μου είναι κατασκευασμένες με τον ίδιο τρόπο. 7 ώρες πριν, Evgenios_V είπε ναι αλλά ο συμφουρμιτης, ενδιαφέρεται για την 425, ή τελος παντων η συγκριση γινεται με την 425, σε αυτά τα λεφτά και αν δεν κανω λάθος ειναι με 3ης καυστηρες... Η Rogue SE425 έχει τρείς κύριους καυστήρες, έναν οπίσθιο και έναν πλαϊνό IR. Η 525 τέσσερις κύριους. Η SE525 τέσσερις κύριους, έναν οπίσθιο και έναν πλαϊνό IR αλλά την απορρίπτω γιατί α) ξεφεύγει από το budget μου και β) δεν χωράει στον ελεύθερο χώρο που έχω στο μπαλκόνι. Η XT525 δίνει τέσσερις κύριους και έναν πλαϊνό IR. Οπότε είμαι ανάμεσα σε XT525 και SE425. Πιστεύεις ότι οι τρείς καυστήρες δεν θα καλύψουν μια επιφάνεια ψησίματος 46x59,5 cm; Η 525 έχει τέσσερις για επιφάνεια 46x73 cm. Όσο το ψάχνω, τόσο μπερδεύομαι! 2
ilpapacha Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Η 525se και η 525xt έχουν το ίδιο μέγεθος. Αν δεν σου χωράει η μια δεν σου χωράει και η άλλη https://napoleongrills.gr/rogue-se/psistaria-ygraeriou-napoleon-rogue-525-se-stainless-steel-rse525rsibpss-1-gr.html https://napoleongrills.gr/rogue-xt/psistaria-ygraeriou-napoleon-rogue-525-xt-stainless-steel-rxt525sibpss-1-gr.html Τα μοντέλα xt έχουν μικρότερο πλαϊνό μάτι infrared και δεν έχουν οπίσθιο καυστήρα, εν συγκρίσει με τα μοντέλα se Επεξ/σία 28 Απριλίου 2021 από ilpapacha 3
Evgenios_V Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Trelloneritis είπε Η Rogue SE425 έχει τρείς κύριους καυστήρες, έναν οπίσθιο και έναν πλαϊνό IR. Η 525 τέσσερις κύριους. Η SE525 τέσσερις κύριους, έναν οπίσθιο και έναν πλαϊνό IR αλλά την απορρίπτω γιατί α) ξεφεύγει από το budget μου και β) δεν χωράει στον ελεύθερο χώρο που έχω στο μπαλκόνι. Η XT525 δίνει τέσσερις κύριους και έναν πλαϊνό IR. Οπότε είμαι ανάμεσα σε XT525 και SE425. Πιστεύεις ότι οι τρείς καυστήρες δεν θα καλύψουν μια επιφάνεια ψησίματος 46x59,5 cm; Η 525 έχει τέσσερις για επιφάνεια 46x73 cm. Όσο το ψάχνω, τόσο μπερδεύομαι! Γιατί η μία 525 δεν χωράει στον χώρο σου ενώ η άλλη 525 χωραει...? Δεν νομίζω ότι έχουν αλλά μεγέθη... Δεν ξέρω αν θα σε καλύψει γιατί αυτό είναι προσωπικό θέμα... Δεν έχω και τρελη εμπειρία με ψησταριές είναι η πρώτη μου επώνυμη... Ναι αν είχα να διαλέξω μεταξύ 3 και 4 όπως προείπα θα πήγαινα στους 4...εμένα μου έχουν φανεί χρήσιμοι... Ψήνω ποιο συχνά με τους δύο indirect από.οτι με όλους μαζί...δλδ κάτι χταποδακια κατι ολόκληρα κοτόπουλα, πίτσες ακόμα και κοντοσούβλια κτλ με έμμεσο τρόπο θα ψήνεις... Όταν βάλεις πχ λουκάνικα, παΐδάκια κτλ τότε θα βάλεις φουλ... Με 4ης καυστήρες έχεις καλύτερο έλεγχο και ευρως θερμοκρασιών επίσης ... Όποτε γέρνει η πλάστιγγα προς την 525 και όχι 425 αν με ρωτάς... Είχα τον ίδιο περίπου ενδοιασμό (με μικρότερο μπάτζετ από το δικό σου) μεταξύ 425 και 525...όταν έψαχνα και εγώ πριν κανένα 2-3μηνο... Αλλά σε εμένα ήταν εύκολη η επιλογή γιατί την βρήκα στα 800ε (δλδ ποιο φθηνά από ότι η 425 από Ελλάδα) από Γερμανία οπότε προχώρησα στην 525... Επεξ/σία 28 Απριλίου 2021 από Evgenios_V 3
KostasTk Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Να κανω μια ερωτηση και εγω.. αν στον πατο της ψησταριας βαλουμε αλουμινοχαρτο υπάρχει καποιος φοβος για αναφλέξεις ή καποιο πρόβλημα στον κάδο?? Το λεω απο αποψη ευκολιας στο καθάρισμα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα