Mpiftekis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Keosen είπε 900F / 500C Προφανως ειναι λαθος ενδειξη αλλα μου κανε ιεντυπωση που ειναι τοσο off γι'αυτό ρώτησα. 500F/260C
jonkyr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Στις 1/6/2022 στις 6:52 ΜΜ, tsiro7 είπε Πάντως με την ακρίβεια που παίζει γενικά, η ψησταριά έχει βγάλει τα λεφτά της δυο φορές. Έχω ξεχάσει τι θα πει ντελιβερι. 6-7 ευρώ το φθηνότερο burger και 3 ευρώ για ένα σουβλάκι με τίγκα στα ενισχυτικά γεύσης . Να τα φάνε μόνοι τους. Κάνω quote μόνο το ένα από τα τρία σχετικά ποστ, αλλά η ερώτηση απευθύνεται σε όλους: ανάβετε ψησταριά για 2-3 μπέργκερ ή 2-3 σουβλάκια; Η κατανάλωση αερίου και η καθαριότητα της ψησταριάς μετά το ψήσιμο δεν είναι αρνητικός παράγοντας; Προφανώς είναι καλύτερο να τρως τα δικά σου, καμία αμφισβήτηση... Ειλικρινής είναι η παραπάνω ερώτησή μου.
tsiro7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Ε ναι πως αλλιώς? Εγώ προσωπικά την χαίρομαι σχεδόν κάθε μέρα ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Την ανάβω και για μια μπριζόλα πολλές φορές. Αυτό που κάνω είναι να έχω τέρμα χαμηλά τους ακριανους και ψήνω στο κέντρο αν είναι για μια δυο μπριζόλες. 3
sndev Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, jonkyr είπε Κάνω quote μόνο το ένα από τα τρία σχετικά ποστ, αλλά η ερώτηση απευθύνεται σε όλους: ανάβετε ψησταριά για 2-3 μπέργκερ ή 2-3 σουβλάκια; Η κατανάλωση αερίου και η καθαριότητα της ψησταριάς μετά το ψήσιμο δεν είναι αρνητικός παράγοντας; Προφανώς είναι καλύτερο να τρως τα! δικά σου, καμία αμφισβήτηση... Ειλικρινής είναι η παραπάνω ερώτησή μου. Ε φυσικά! Άκου 10 15 λεπτά στο Μάξ μέχρι να ετοιμάσεις κρέατα υλικά να τα πας έξω. Χαμηλώνεις, σουβλάκια πίτες κτλ θες ακόμα 12 λεπτά στο χαμηλό. Για Burger 8 10 λεπτά στο Μαξ. Σβήνεις τρως. Καθαρίζεις εάν θες από τη 10η φορά κ οχι του τραγικό αφού η ποσότητα είναι ελάχιστη για να κάνει βρωμιες κ σχάρα στο επόμενο πρώτο 10 λεπτό κάψιμο έχει κάψει τα πάντα. Κατανάλωση αερίου για τα συγκεκριμένα μετρημένα είναι κάπου 22 ψησίματος δλδ με 25 ε τώρα τη μπουκάλα κάπου 1 ευρώ τη φορά. Ειλικρινής η παραπάνω απάντηση μου 5
invisiblesurfer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, sndev είπε Ε φυσικά! Άκου 10 15 λεπτά στο Μάξ μέχρι να ετοιμάσεις κρέατα υλικά να τα πας έξω. Χαμηλώνεις, σουβλάκια πίτες κτλ θες ακόμα 12 λεπτά στο χαμηλό. Για Burger 8 10 λεπτά στο Μαξ. Σβήνεις τρως. Καθαρίζεις εάν θες από τη 10η φορά κ οχι του τραγικό αφού η ποσότητα είναι ελάχιστη για να κάνει βρωμιες κ σχάρα στο επόμενο πρώτο 10 λεπτό κάψιμο έχει κάψει τα πάντα. Κατανάλωση αερίου για τα συγκεκριμένα μετρημένα είναι κάπου 22 ψησίματος δλδ με 25 ε τώρα τη μπουκάλα κάπου 1 ευρώ τη φορά. Ειλικρινής η παραπάνω απάντηση μου Εγώ έχω παράπονα ότι τα καίω πάντα. Δεν ξέρω πότε είναι ψημένο το κρέας και δεν έχει αίμα, ειδικά το χοιρινό και το κοτόπουλο. Όταν λες "10-12 λεπτά στο χαμηλό" πόσο χαμηλό εννοείς; Λαμβάνεις υπόψη την ένδειξη θερμοκρασίας του bbq ή την ένταση της φλόγας;
Xorxhs! Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/c/2227/barbeque_accessories/f/613708/xyla-kapnismatos.html?from=autocomplete&o=ξυλα+καπνισματος ¨Οσοι έχετε χρησιμοποιήσει ξύλα καπνίσματος για χοιρινό κοντοσουβλι με έμμεσο ψήσιμο, ποιο από τα παραπάνω πιστεύετε ότι ειναι πιο κοντα σε μυρωδιά του καπνίσματος από το κάρβουνο? Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από Xorxhs!
tounion Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 15 ώρες πριν, jonkyr είπε Κάνω quote μόνο το ένα από τα τρία σχετικά ποστ, αλλά η ερώτηση απευθύνεται σε όλους: ανάβετε ψησταριά για 2-3 μπέργκερ ή 2-3 σουβλάκια; Η κατανάλωση αερίου και η καθαριότητα της ψησταριάς μετά το ψήσιμο δεν είναι αρνητικός παράγοντας; Προφανώς είναι καλύτερο να τρως τα δικά σου, καμία αμφισβήτηση... Ειλικρινής είναι η παραπάνω ερώτησή μου. Φίλε ψήνεις 4 μπριζόλες χοιρινές λαιμό και βγάζεις καμία 10αρια τυλιχτα.. ψήνω και τις πίτες , πόσο κόστος έχουν αυτά όλα ρε φίλε.. 10 τυλιχτα τα πήγανε 35€.. 1,5 κιλό χοιρινό 10-11€ και 2€ οι πίτες.. πόσο γκάζι να χαλάσω και πόσα επιπλέον για ντομάτα, κρεμμύδι, μαρούλι, μουστάρδα ή γιαούρτι, τζατζικι ? 15€ μάξιμουμ και 20€ στην τσέπη Για μπέργκερ ακόμη καλύτερα.. και σιγά τι ψήσιμο θέλουν τα μπιφτέκια .. 20 λεπτά δουλειά είναι ολο 3
sndev Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε Εγώ έχω παράπονα ότι τα καίω πάντα. Δεν ξέρω πότε είναι ψημένο το κρέας και δεν έχει αίμα, ειδικά το χοιρινό και το κοτόπουλο. Όταν λες "10-12 λεπτά στο χαμηλό" πόσο χαμηλό εννοείς; Λαμβάνεις υπόψη την ένδειξη θερμοκρασίας του bbq ή την ένταση της φλόγας; Κάθε ψησταριά είναι διαφορετική πρέπει να τη μάθεις. Επειδή έχω αερίου από το 2011 με μέσο όρο 2 ψησίματα τη βδομαδα κοντά, πλέον πάω μηχανικά με το μάτι τη μυρωδιά κ τον ήχο του ψησίματος 😂οπότε όπως καταλαβαίνεις δε παίρνω καμία ένδειξη.. εάν έχω χοντρά κρέατα βάζω θερμόμετρο κ αφαιρώ χοιρινό στους 57-60 κοτόπουλο στους 75. Επίσης δε μπορείς να πάρεις ένδειξη φλόγας η θερμοκρασίας bbq γτ αλλιώς είναι η συμπεριφορά το Νοέμβριο κ αλλιώς τον Απρίλιο λόγο εξωτερικής θερμοκρασίας , οπότε σου προτείνω μέχρι να μάθεις ένα instant θερμόμετρο των 20 ε να σε safe κ να το ευχαριστιεσαι κιόλας το αποτέλεσμα.. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από sndev 2
andreaspA Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Στις 3/6/2022 στις 11:54 ΠΜ, Keosen είπε Εκανα πρωτη καυση χθες με κενο καδο και το θερμομετρο στο καπακι πηγε καθετα μετα το maximum οποτε γυρω στους 500C. Ειναι λογικο ή ειναι τοσο ανακριβες γενικα? Επισης σε Πειραια και γυρω εχετε καμια καλη προταση για χασαπη? Δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να εφτασε 500 κελσίου. Θα ειχαν λιώσει οι λαμαρίνες. 1
phanispal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε Εγώ έχω παράπονα ότι τα καίω πάντα. Δεν ξέρω πότε είναι ψημένο το κρέας και δεν έχει αίμα, ειδικά το χοιρινό και το κοτόπουλο. Μην αγχώνεσαι, οι περισσότεροι έτσι ψήνουν, και το χειρότερο είναι ότι πολλοί από αυτούς θεωρούν ότι αυτό είναι το σωστό. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δέχεσαι παράπονα. 1
lordvec Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 911 σελίδες απαντήσεις σε ερώτημα για ψησταριά αερίου. Σούπερ! 1
Keosen Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 3/6/2022 στις 4:50 ΜΜ, Mpiftekis είπε 500F/260C Οπως ειπα 900F / 500C Προφανως λαθος ενδειξη, αλλα η βελονα πηγε στο κιτρινο. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από Keosen
ilpapacha Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Στις 3/6/2022 στις 9:51 ΜΜ, jonkyr είπε Κάνω quote μόνο το ένα από τα τρία σχετικά ποστ, αλλά η ερώτηση απευθύνεται σε όλους: ανάβετε ψησταριά για 2-3 μπέργκερ ή 2-3 σουβλάκια; Η κατανάλωση αερίου και η καθαριότητα της ψησταριάς μετά το ψήσιμο δεν είναι αρνητικός παράγοντας; Προφανώς είναι καλύτερο να τρως τα δικά σου, καμία αμφισβήτηση... Ειλικρινής είναι η παραπάνω ερώτησή μου. Ακόμα και για ένα μπιφτέκι, δεν το σκέφτομαι καν, ανάβω την ψησταριά και το ψήνω. Από θέμα καθαρισμού, δεν χρειάζεται να λάμπουν όλα ούτε πρόκειται να επανέλθει στην αρχική της κατάσταση, όπως όταν την αγόρασες. Θα πρέπει να τηρείς τα βασικά, ώστε να μην αντιμετωπίσεις θέματα. 1 ώρα πριν, Keosen είπε Οπως ειπα 900F / 500C Προφανως λαθος ενδειξη, αλλα η βελονα πηγε στο κιτρινο. Το θερμόμετρο που είναι στο καπάκι μετράει τον θερμό αέρα που έχει «συσσωρευτεί» εκεί. Την μέγιστη θερμοκρασία την χρησιμοποιείς για πυρόλυση ή ψήσιμο πίτσας. Γενικά τα θερμόμετρα αυτά δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή στις μετρήσεις τους. Όσο περισσότερο ψήνεις, τόσο καλύτερα θα την μάθεις. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα