Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, sndev είπε

και εγώ θέμα χώρου  έχω γαμώτο αλλιώς η δικιά μου ψήθηκε για το ooni koda

Προσωπικά αν είχα μεγάλη ψησταριά θα την έψηνα εκεί τη πίτσα πάνω σε πέτρα θα έκλεινα το καπάκι και πιστευω το αποτέλεσμα θα ήταν καλό. Αλλιώς αν είχα αυλή θα έκανα και ξυλόφουρνο, εκει ψήνεις και άλλα φαγητά 😁 πωπω...ειναι10:00 το πρωι και μιλάω για φαγητοο! κακό αυτό 😋

• Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• SagoniasSlutRos

2491

• ilpapacha

2190

• sndev

1175

• ηνίοχος

606

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Efkarmir3 είπε

Μιας και που λέμε για πιτσα. Είχα πάρει ηλεκτρονικό φούρνο της neff και έχει ειδικό πρόγραμμα για πιτσα. Βγάζει καταπληκτικο αποτέλεσμα. Τώρα στο θέμα μας όταν καθαρίζετε την σκαρα την καθαρίζετε και από της δυο μεριές η μόνο από την πλευρά που ψήνετε? 

Δημοσ.

Χρησιμοποιεί κανείς μεμβράνη σιλικονης;Ο χασαπακλας μου μου το είπε και πως χρησιμοποιεί αυτός και το ίδιο μου είπε κι ένας πελάτης που ήταν μέσα εκείνη την ώρα.

Βρήκαν λέει την υγεία τους,γιατί άρπαζε φωτιές από τα λίπη.

Εγω βέβαια έβαλα αρκετές πέτρες λαβας στην δικιά μου campingaz expert woody 2 και δεν πολυετή θέματα φωτιάς τώρα πια.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ChrisAce είπε

Υπάρχουν ψησταριές με 2 καυστήρες να δεις εκεί κοντά στα λεφτά που ψάχνεις ή ίσως με λίγα ακόμα, απλά ίσως να μην έχουν μαντεμένια σχάρα ή πλαϊνό μάτι που φαντάζομαι δεν θα σε ενδιαφέρουν και πολύ.

https://www.skroutz.gr/c/447/gas_barbeque/f/700142/2-esties.html?o=ψησταρια+υγραεριου&order_by=pricevat&order_dir=asc

Απλά να ξέρεις όσο ανεβαίνει το budget βρίσκεις και ποιοτικότερα πράγματα.

Για παράδειγμα εγώ θα σου πρότεινα και αυτή που έχουν ακουστεί πολύ καλά λόγια αλλά πας στα 150ευρώ.

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/psistaria-ugraeriou-kenton-naterial-62209595/

Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια.. λέω μάλλον να αρχίσω με αυτήν του leroy στα 150 περίπου που βγαίνει... Κάποιος που την έχει καμία συμβουλή??? Κάτι αρνητικό.. (αν κ είμαι σίγουρος ότι σε κάποια από τις προηγούμενες σελίδες θα μπορούσα να βρω κάτι πιο συγκεκριμένο)

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Χρησιμοποιεί κανείς μεμβράνη σιλικονης;Ο χασαπακλας μου μου το είπε και πως χρησιμοποιεί αυτός και το ίδιο μου είπε κι ένας πελάτης που ήταν μέσα εκείνη την ώρα.

Βρήκαν λέει την υγεία τους,γιατί άρπαζε φωτιές από τα λίπη.

Εγω βέβαια έβαλα αρκετές πέτρες λαβας στην δικιά μου campingaz expert woody 2 και δεν πολυετή θέματα φωτιάς τώρα πια.

Eιχαν γραψει κατι παιδια πιο πισω οτι καλο ειναι να αποφευγονται γιατι σε ψηλες θερμοκρασιες δεν κανουν καλο στην υγεια. Πιο καλα παρε μια μαντεμενια πλακα.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, linkin7 είπε

Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια.. λέω μάλλον να αρχίσω με αυτήν του leroy στα 150 περίπου που βγαίνει... Κάποιος που την έχει καμία συμβουλή??? Κάτι αρνητικό.. (αν κ είμαι σίγουρος ότι σε κάποια από τις προηγούμενες σελίδες θα μπορούσα να βρω κάτι πιο συγκεκριμένο)

Αν ψαξεις 3-4 σελίδες πισω αναφέρονται κάποια πράγματα για την ψησταρια του leroy (το μοντελο kenton, γιατι βγαζει 3-4) εσυ ποια λες με 150ε;

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, aris1964 είπε

Χθές,Πρωτομαγιά κοτοπουλάκι imageproxy.php?img=&key=1845fd3b90269583 στο ειδικό σκεύος,το φάγαμε και αυτό.😀

4692FA3C-F8E6-4BD3-ACDB-DC2E7566621B.jpeg

Ωραίο φαίνεται!

Για πες πως βγήκε; Ώρα;

Έχω πάρει και εγώ το σκεύος αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη. Μέχρι στιγμής πάντως ότι έχω φτιάξει βγαίνει άψογο. Καμμία σχέση με την προηγούμενη ψησταριά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και βλέπω ότι παίζει του leroy να πω πώς κατά 99,9%(δεν παίρνω όρκο, είναι απλά εσωτερική πληροφόρηση από υπάλληλο)ότι οι προσφορές στις ψησταριές είναι μέχρι 3/5.

Και τα καταστήματά τους ανοίγουν αν όλα πάνε καλά και δεν αλλάξει τίποτα άλλο, στις 11/5.

Καλό είναι πριν βιαστείτε να παραγγείλετε, να μιλήσετε μαζί τους μπας και έκανε λάθος αυτός που μίλησα.

Επεξ/σία από ChrisAce
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, linkin7 είπε

2-3 ατομα πηραμε αυτην αλλα με 3 καυστηρες.. Τιμια αγορα σε ολα τα επίπεδα αλλα με 2 καυστηρες δεν εχω αποψη απο θεμα θερμοκρασιών που μπορει να ανεβασει.. Λογικα ειναι μια χαρα

Επεξ/σία από Maktheo
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aris1964 είπε

Χθές,Πρωτομαγιά κοτοπουλάκι imageproxy.php?img=&key=1845fd3b90269583 στο ειδικό σκεύος,το φάγαμε και αυτό.😀

4692FA3C-F8E6-4BD3-ACDB-DC2E7566621B.jpeg

ωραιος !
τελικά ο ατμοκαθαριστής του eshop έκανε δουλειά ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, linkin7 είπε

Την μικρή Kenton την έχει πάρει ο AristidisZ

Δες στην σελίδα 8, μπορείς να του στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα, φαντάζομαι δεν θα έχει πρόβλημα, να τον ρωτήσεις τώρα που την έχει και περισσότερο καιρό να σου πει πιο πολλά πράγματα.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/421368-ψησταρια-υγραεριου/page/8/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...