liakinen Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Είδα το oldboy το κορεάτικο. Κάτι μεταξύ Φώσκολου και Θ. Αγγελόπουλου με λίγο ξύλο και αρκετό αίμα. Είχε κάποιες cult σκηνές αλλά δεν μπορώ να πω πως συμμερίζομαι την τόσο υψηλή βαθμολογία της ταινίας. Πες μου τώρα ότι είδες και το Αμερικάνικο και σου άρεσε περισσότερο, να χτυπήσω TILT. 4
*nenya* Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ξανά The Matrix trilogy. Καταλήγω ότι το πιο αγαπημένο μου είναι το Matrix Revolutions και τελευταίο το Matrix Reloaded. Overall: 9/10, όσες φορές και να τα δω θα απολαμβάνω. 2
kgian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Πες μου τώρα ότι είδες και το Αμερικάνικο και σου άρεσε περισσότερο, να χτυπήσω TILT. Δεν το είδα αλλά θα το δω από περιέργεια. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να προσομοιάζει το (ανώμαλο) κορεατικό.
liakinen Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δεν το είδα αλλά θα το δω από περιέργεια. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να προσομοιάζει το (ανώμαλο) κορεατικό. Περιμένω γνώμη. Αν και διαφωνώ πλήρως με την άποψη σου, τουλάχιστον θα τα δεις με την σωστή σειρά (όχι ότι χάνεις τίποτα αν δεν δεις το USA) απλά δεν είναι λίγοι που τα είδαν με την αντίστροφη (μικρές ηλικίες κυρίως).
alex_000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Νομίζω απλά είστε νεανίες και είδατε τα matrix μαζί.. Όποιος είδε το 1 στο cinema εκείνη την εποχή... μας έμενε αλλιώς στο μυαλό, ότι και να ακολουθούσε θα ήταν υποδεέστερο. 5
gon1332 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Deadpool, έστω κι αργοπορημένα. Η αλήθεια είναι πως μπορεί το internet να με γέμισε με πολύ μεγάλες βλέψεις. Μου άρεσε, γέλασα, αλλά περίμενα να δω Deadpool όπως τον είχα ζήσει πολύ πιο παλιά μέσα από games (όχι το τελευταίο που βγήκε) και animation. Σε σχέση με άλλες πρόσφατες ταινιούλες από Marvel, σίγουρα πάει ψηλά, αλλά πιστεύω πως το Guardians of the Galaxy με είχε κερδίσει καλύτερα. Ίσως έφταιγε που οι πιο catchy σκηνές υπήρχαν στα teaser trailers. Όπως και να έχει ο τέταρτος τοίχος έσπασε επιτέλους και περιμένω να ξανασπάσει!
*nenya* Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Νομίζω απλά είστε νεανίες και είδατε τα matrix μαζί.. Όποιος είδε το 1 στο cinema εκείνη την εποχή... μας έμενε αλλιώς στο μυαλό, ότι και να ακολουθούσε θα ήταν υποδεέστερο. Ε; Τί εννοείς; Και τις 3 ταινίες στο σινεμά τις είχα πρωτοδεί. Και οι 3 για μένα είναι κλασσικές πλέον και τοπ στο είδος τους [απλά η 3η μου άρεσε λίιιιγο περισσότερο ίσως επειδή είχε και περισσότερη δράση]. Προς θεού, δεν λέω ότι η 1η ήταν κακή ξερωγώ! Ίσα ίσα που βλέποντάς την ξανά μετά από χρόνια ένιωσα τον ενθουσιασμό και την περιέργεια όπως τότε που είχα εντυπωσιαστεί στην πρώτη θέαση. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Όπως και να έχει ο τέταρτος τοίχος έσπασε επιτέλους και περιμένω να ξανασπάσει! Καλά, όχι και "επιτέλους". Από το Χοντρός-Λιγνός υπάρχει αυτό το στιλ κωμωδίας.
Tmark Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Bridge of Spies, πολύ καλή ερμηνεία από Tom Hanks & Mark Rylance. Πολύ καλό θρίλερ κατασκοπείας. 8/10 2
gon1332 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλά, όχι και "επιτέλους". Από το Χοντρός-Λιγνός υπάρχει αυτό το στιλ κωμωδίας. FIXED Όπως και να έχει η Marvel έσπασε επιτέλους τον τέταρτο τοίχο και περιμένω να τον ξανασπάσει!
Fotis13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 The visit Ακομα ενα Καμμένο θριλερ χαχα κλαιω ,δεν υπαρχεις ! 1
skiabox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Οι Θεοί της Αιγύπτου. Τίμια ταινία με μπόλικα εφέ και ωραία σκηνικά. 8/10
astrosunnefo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 The Danish Girl. Εξαιρετική, κι η ερμηνεία καταπληκτική!! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις