GBR 22 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ευχαριστηθηκα το spotlight ενώ το pervertικό Danish το άντεξα 20' κ μετά εγκατέλειψα....
astrosunnefo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ευχαριστηθηκα το spotlight ενώ το pervertικό Danish το άντεξα 20' κ μετά εγκατέλειψα.... Εντάξει, προτιμήσεις είναι αυτές. Εγώ φέρ' ειπείν τη λάτρεψα. Για όσους αρέσκονται σε τέτοιες ταινίες, την προτείνω ανεπιφύλακτα.
alex_000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Triangle - http://www.imdb.com/title/tt1187064/ Γιατί οι γυναίκες ελκύονται τόσο πολύ στα φτηνά low budget thriller / horror? Μιάμιση ώρα βασανιστήριο consisting από κακές ερμηνείες, αντιπαθείς ηθοποιούς, low budget effect και υπόθεση / μυστήριο εφηβικού επιπέδου. το μόνο πλεονέκτημα που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι η ταινία δεν είναι δίωρη. 3.5 /10 2
Fotis13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Triangle - http://www.imdb.com/title/tt1187064/ Γιατί οι γυναίκες ελκύονται τόσο πολύ στα φτηνά low budget thriller / horror? Οχι ολες εξαρταται , νομιζω πως η πλειοψηφια δεν βλεπει τετοια .Γενικοτερα δεν ειναι των ταινιων οι περισσοτερες . 2
margaritagr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ενα θα πω με τη κολητη μου εχουμε δει ολα τα wrong turn χαχχαχαχα 3
*nenya* Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Τα φθηνά θριλερακια είναι guilty pleasure, τί να λέμε τώρα. Τα βλέπω αντί για κωμωδίες XD In other news, είδα τον Ντικάπριο και την αρκούδα του. Γεια σου ρε Ιναρίτου με την τέλεια προσεγμένη σκηνοθεσία και τα μεγαλοπρεπή πλάνα σου! Το καστ εξαιρετικά ταιριαστό, μόνο λίγο διχασμένη είμαι όσον αφορά το Όσκαρ του Ντικάπριο...χμμμ μάλλον ας το έπαιρνε για το Shutter Island καλύτερα. Αντιθέτως, μου άρεσαν παρά πολύ οι Gleeson, Hardy και το νεαρό παιδί που έκανε τον γιο. Επίσης, ευτυχώς που δεν έτρωγα κατά την διάρκεια της ταινίας, με έπιασε αναγούλα στην σκηνή με το άλογο. Όσον αφορά το σενάριο, οκ, δεν είχε κάποια τρελή πρωτοτυπία αλλά ήταν μια ωραία ιστορία εκδίκησης. Η διάρκεια της ταινίας μεγάλη σχετικά αλλά δεν με κούρασε και δεν βαρέθηκα ούτε λεπτό. Θα την ξαναδώ σίγουρα. 8+/10 4
kgian Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Είδα το the Walk 3D Το 3D δεν ήταν και καταπληκτικό, ούτε άσχημο. Μάλλον αδιάφορο. Η ταινία ήταν πολύ ωραία, με αγωνία, χιούμορ, ρομαντισμό και η ιστορία έμοιαζε απίστευτη (όμως ήταν αληθινή). Επίσης είδα το spotlight. Όχι ότι ήταν άσχημο, καλό ήταν αλλά μου φάνηκε κάπως άνοστο. Κάπως...δεν με συγκλόνισε ούτε με άγγιξε. Εντάξει, είχε ενδιαφέρον αλλά ήταν flat. Ανάμεσα στα 2 καλύτερο το the walk πάντως. ΥΓ. Και το room πολύ πιο δυνατό μου φάνηκε. ΥΓ2 Το oldboy ψιλομπαρούφα
Dynamics Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Εγω στο the walk βαρεθηκα τη ζωη μου οχι μονο εσυ...με το ζορι ταινια του 6/10 2
king2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ενα θα πω με τη κολητη μου εχουμε δει ολα τα wrong turn χαχχαχαχα Ρε συ τα wrong turn είναι άθλια έργα. Μόνο το 1 ίσως λέει κάτι αλλά και πάλι.
rupak Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Είδα χθες το Spotlight (2015) και το ευχαριστήθηκα! Πολύ καλές ερμηνείες από όλο το καστ, φοβερό σενάριο - βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα απ' ότι διαβάζω, και αρκετή ένταση που πέρασε επιτυχώς σε μένα μέχρι το τέλος της ταινίας.
margaritagr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ρε συ τα wrong turn είναι άθλια έργα. Μόνο το 1 ίσως λέει κάτι αλλά και πάλι. Το ξερω.. Ειχαμε νοικιάσει ενα μετα το πρωτο, ηταν άθλιο.. Μετα εβαλε καποια η νοβα & ειπαμε γενικα να δουμε ολη τη σειρα Οπως και τα βλεπω το θάνατο σου, τα σκριμ , τα saw τα χουμε δει ολα.. Καλα το πρωτο saw το χαμε δει σε...καράβι κατι χρονια πριν πηγαίνοντας Παρο σε νοικιασμένο DVD player.. 2
Fotis13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Το ξερω.. Ειχαμε νοικιάσει ενα μετα το πρωτο, ηταν άθλιο.. Μετα εβαλε καποια η νοβα & ειπαμε γενικα να δουμε ολη τη σειρα Οπως και τα βλεπω το θάνατο σου, τα σκριμ , τα saw τα χουμε δει ολα.. Καλα το πρωτο saw το χαμε δει σε...καράβι κατι χρονια πριν πηγαίνοντας Παρο σε νοικιασμένο DVD player.. Το saw το πρωτο και το δευτερο ηταν επος .Μεχρι εκει μετα εγιναν κωμωδια . 3
alex_000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ναι δεν είπαμε ότι όλο το genre είναι σκατα, ακόμα και φτηνές παραγωγές.. To πρώτο saw ήταν καταπληκτικό, το πρώτο scream επίσης πολύ καλή ταινία. Το blair witch project είναι η αγαπημένη μου horror movie. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις