Socratis_g Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Αξίζει Metal Gear Solid V: The Definitive Edition. για κάποιον που δεν έχει παίξει καθόλου τα game ps4 ενώ έχω παίξει παλαιότερα MGS στα 30 ευρά? ναι εννοείται. to thegamecollection βεβαια το είχε γύρω στα 25 ευρώ πριν καμια εβδομάδα.
redfox1944 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Ο αρχιτέκτονας του PS4 εκφράζει μια προσωπική εκτίμηση Μιλώντας στην ιαπωνική ιστοσελίδα AV Watch, ο αρχιτέκτονας των PS4 και PS4 Pro, Mark Cerny, έκανε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Αρχικά, τόνισε πως είναι στόχος της Sony, η υποστήριξη για το PS4 Pro να μην απαιτεί περισσότερο από 1% επιπλέον δουλείας από την εκάστοτε ομάδα ανάπτυξης, σε σύγκριση με τις εργατοώρες που χρειάστηκαν συνολικά για να δημιουργηθεί το παιχνίδι. Παράλληλα, εξήγησε πως παρόλο που η απόδοση της κονσόλας αυξήθηκε σημαντικά, το μέγεθος της αυξήθηκε μόλις 19% σε σχέση με το CUH-1200 PS4. Τέλος, ο Mark Cerny ανέφερε πως, με βάση τις δικές του προσωπικές εκτιμήσεις, το rendering σε native 4K ανάλυση σε όλα τα παιχνίδια θα απαιτούσε το λιγότερο 8 TeraFLOPS επεξεργαστικής ισχύος. Μάλιστα, τόνισε πως αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί με λογική τιμή φέτος. Ωστόσο, τόνισε πως οι χρήστες θα μπορούν να διακρίνουν πολύ εύκολα την διαφορά μεταξύ του PS4 Pro και του απλού PS4 με την πρώτη ματιά. 1
Bourdoulas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δεν μπορεί να γίνει σε λογική τιμή φέτος. Αγοράστε το PRO τώρα και σε ένα με ενάμιση χρόνο τα ξαναλέμε με το PRO S. 3
ronaldofenomeno Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 october 2019 παρουσιαση του ps5 και 1 χρονο αργοτερα θα ειναι στα καταστηματα, οποτε για εμενα οποιος δεν εχει ps4 ας παρει το παλιο ωστε να του φανει η μεταβαση στα γραφικα μια και καλη.......................4 χρονια δηλαδη απο σημερα ps5 release date...ολα αυτα που λεω ειναι confirmed by κωστας τσεκος. ετσι θα αντιδρασουμε ολοι οταν δουμε το ps5. 2
gRim Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Σε μια βδομάδα θα ξέρουμε παραπάνω για το pro (εντυπώσεις και λεπτομέρειες) μιας και τότε σταματά το εμπάργκο Site: https://twitter.com/shinobi602/status/793213194269495300 Site: https://twitter.com/IGN/status/793145779288350720
thomason993 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Λίγο άσχετο με το ps4 γενικότερα, αλλά πιστεύετε θα βγάλει η Bethesda GOTY Edition για το Fallout 4? Το λέω γιατί η τιμή της απλής έκδοσης έχει αρχίσει να πέφτει αρκετά, αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν αξίζει να πάρεις την απλή γύρω στα 15€ ή να περιμένεις για τη GOTY.
kostiger Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Παντα βγαζει goty εκδόσεις η Bethesda. Κατα τη γνωμη μου αξιζει να περιμενεις εαν θεωρείς οτι το παιχνίδι θα σου αρεσει σε τετοιο βαθμο ωστε να θες να ασχοληθείς κ με τα dlc του.. 1
delpro Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 στα καταστημα, αν καποιος δουλευη σε, public plaiso kotsobolovo ασ μασ ενημερωση ποτε παραλαμβανουν τα pro
redfox1944 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 στα καταστημα, αν καποιος δουλευη σε, public plaiso kotsobolovo ασ μασ ενημερωση ποτε παραλαμβανουν τα pro καλημέρα και καλό μήνα. Πριν από λίγο πέρασα από τον κωτσοβολο Νέας Μάκρης, ρώτησα τον πωλητή και μου είπε σε 25μερες θα αρχίσουν να δίδονται οι προπαραγγελιες, και ότι θα τηρηθει σειρά προταιρεοτητας. Εγώ την preorder μου την έχω κάνει από το public Ερυθραίας, έχω ένα φίλο που δουλεύει εκεί θα τον πάρω τηλ να μου πει τι παίζει και στα public.
Skr1ll3x Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Σε 25 μέρες? WTF?Όλοι γράφουν διαθεσιμότητα απο τις 10/11, και ξαφνικά τα pre-order θα τα στείλουν 15 μέρες μετά?Για ποιο λόγο να κάνεις προ-παραγγελία τότε αν δεν το έχεις την μέρα που θα το βάλουν προς πώληση στο κατάστημα τους?Να καθηστερήσει 2-3 μέρες από την μέρα κυκλοφορίας στα καταστήματα το καταλαβαίνω.. 15 μέρες μετά? Εκτός και αν όντως η Sony Hellas τον παίξει κανονικότατα και δώσει τις κονσόλες στα ελληνικά καταστήματα 2 βδομάδες μετά την επισήμη κυκλοφορία. Προσωπικά από το κατάστημα που το έκανα προ-παραγγελια που δεν είναι κάποιο γνωστης αλυσίδας αλλα γνωστο παιχνιδάδικο της Πατησίων μου είπαν ακριβώς αυτό πριν κανα 2 βδομαδες που έβαλα την παραγγελία.. "Επειδη δεν γνωρίζουμε ποτε θα τα διαθέσει η Sony, αν ερθει στην χειρότερη περιπτωση την ημερα επισημης κυκλοφορίας τότε θα είναι απο την επόμενη ημέρα σε εσάς." Το Day-Οne έχει αρχίσει να φαντάζει μακρινό όνειρο ή είναι ιδέα μου? 1
ronaldofenomeno Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 καλημέρα και καλό μήνα. Πριν από λίγο πέρασα από τον κωτσοβολο Νέας Μάκρης, ρώτησα τον πωλητή και μου είπε σε 25μερες θα αρχίσουν να δίδονται οι προπαραγγελιες, και ότι θα τηρηθει σειρά προταιρεοτητας. Εγώ την preorder μου την έχω κάνει από το public Ερυθραίας, έχω ένα φίλο που δουλεύει εκεί θα τον πάρω τηλ να μου πει τι παίζει και στα public. επειδη και εγω πηγαινω συνχα εκει, το καταστημα γενικα ειναι πολυ μικρο χωρις πολυ διαθεσιμοτητα οποτε δεν νομιζω να ειναι ετσι για ολους τους κωτσοβολους, λογικα μονο για το τοπικο καταστημα νεας μακρης θα ισχυει τετοια καθυστερηση...
bedazzled Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Η Sony Hellas παίζει να έχει παραλάβει ήδη στις αποθήκες της. Δεν τους έρχονται τελευταία μέρα.
redfox1944 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 επειδη και εγω πηγαινω συνχα εκει, το καταστημα γενικα ειναι πολυ μικρο χωρις πολυ διαθεσιμοτητα οποτε δεν νομιζω να ειναι ετσι για ολους τους κωτσοβολους, λογικα μονο για το τοπικο καταστημα νεας μακρης θα ισχυει τετοια καθυστερΕ Ελπιζω να ειναι αυτο, αλλιως ειναι μεγαλη ξεφτιλες......
Skr1ll3x Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Άρα φταίνε τα καταστηματα και οχι η Sony Hellas..Καλα και ολοκληρος Κοτσοβολος λεει για προπαραγγελιες μετα απο 25 μερες, ενω την επόμενη Πέμπτη είναι η επίσημη κυκλοφορία?Και την ιδια στιγμη εχουν και στο site του Κοτσοβολου μεγαλο banner με την ημερομηνια κυκλοφοριας? Seriously.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις