Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη στην συγκεκριμενη περιπτωση τα Public πως σκεφτηκαν?

Πχ Εχουμε 70 τεμαχια,οι παραγγελιες συνεχιζουν να ξεπερνουν τα διαθεσιμα τεμαχια(70),εφτασαν πχ 100 αλλα συνεχιζουμε να γραφουμε περιορισμενο αποθεμα στο site.Πχ 70 τεμαχια,200 παραγγελιες=130 ακυρα.Μαλλον δεν τηρειται σειρα προτεραιοτητας.Ποιος ξερει ποσα ακυρα εριξαν.

Σε καταστήματα του εξωτερικού πολλές φορές λέει πόσα τεμάχια έχει σε real time... εδώ είμαστε 30 χρόνια πίσω.

• Like 1
  • Απαντ. 26,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη στην συγκεκριμενη περιπτωση τα Public πως σκεφτηκαν?

Πχ Εχουμε 70 τεμαχια,οι παραγγελιες συνεχιζουν να ξεπερνουν τα διαθεσιμα τεμαχια(70),εφτασαν πχ 100 αλλα συνεχιζουμε να γραφουμε περιορισμενο αποθεμα στο site.Πχ 70 τεμαχια,200 παραγγελιες=130 ακυρα.Μαλλον δεν τηρειται σειρα προτεραιοτητας.Ποιος ξερει ποσα ακυρα εριξαν.

Το αστειο ειναι οτι αν σκεφτεις οτι δεν ανοιχτηκε θεμα για την συγκεκριμενη προσφορα και οτι στην ουσια κρατησε λιγες ωρες μονο τοτε και αυτοι που τα βαζουν αγγελιες απο το topic εδω τα ειδαν.Ε ρε καταντιες,και οσο κακος και να ακουστω ευχομαι να μην πουλησουν τιποτα...

Δημοσ.

Το αστειο ειναι οτι αν σκεφτεις οτι δεν ανοιχτηκε θεμα για την συγκεκριμενη προσφορα και οτι στην ουσια κρατησε λιγες ωρες μονο τοτε και αυτοι που τα βαζουν αγγελιες απο το topic εδω τα ειδαν.Ε ρε καταντιες,και οσο κακος και να ακουστω ευχομαι να μην πουλησουν τιποτα...

Νομίζω κάπου το είδα και σε άλλο site...

Δημοσ.

Εγω που ειπα οτι υπαρχει πιθανοτητα να μην το ανοιξω καν, και το δωσω στην τιμη που το πήρα..δεν ειδα κανενα.."μπραβο φιλος" haha

Δημοσ.

Μισο λεπτο ρε παιδες αν εχουν ας πουμε (επειδη δουλευω σε ηλ καταστημα και πανω κατω καταλαβαινω την λογικη) 70 τμχ εκ των οποιων εχουν επικοινωνησει ας πουμε οι 50 απο αυτους ή ας πουμε οτι οι 40 απο τους 30 εβαλαν πιστωτικη και ακομα πληρωνουν....εσεις τι θα κανατε???? θα κατεβαζατε το προιον??απο την στιγμη που μπορει να σε ενημερωσει οτι τελειωσε το αποθεμα που ειναι το προβλημα...Ειδικα τωρα, οσο ψαχνει ο πελατης την καλη τιμη ετσι και το καταστημα ψαχνει τον πελατη με την αμεση πληρωμη - ασχετα αν θα ναι μετρητα η καρτα. Τα βλεπω καθε μερα γι αυυτο σας το λεω....Τωρα το αν πρεπει να φαινεται το αποθεμα η οχι και αυυτο ειναι υποκειμενικο...Κανενα καταστημα δεν ειναι υποχρεο να δινει στον καθε πελατη η ενδιαφερομενο την ποσοτητα απο καθε προιον , καλο ειναι για μαζικο ντου σε προσφορα αλλα και παλι υπαρχει τροπος ενημερωσης. 

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει με σιγουρια τι γινεται με το game sharing?

Κολλητος μου φιλος κατεβαζει ολα του τα παιχνιδια ψηφιακα,δεν εχει ουτε ενα σε δισκακι. Μπορει να μου δωσει το account του,να τα κατεβασω στην κονσολα μου και να παιζω απο το δικο μου account?

Δημοσ.

Σου δίνει τους κωδικούς του και παιζεις.... Απλά παίζεις μόνο από το profile του και μόνο συνδεδεμενος στο ίντερνετ... αυτός παίζει κανονικα οπότε θέλει και συνχρονως μπορειτε....

Δημοσ.

Εγω που ειπα οτι υπαρχει πιθανοτητα να μην το ανοιξω καν, και το δωσω στην τιμη που το πήρα..δεν ειδα κανενα.."μπραβο φιλος" haha

Θες να σου πουμε μπραβο 1)για κατι που δεν εχεις κανει αλλ ισως κανεις και 2)επειδη ειναι το λογικο και αυτονοητο???

Τουλαχιστον στο παραδειγμα του Borderlands παλι καλα που το πουλαει κατω απο τα υπολοιπα μαγαζια,τι να πεις για κατι αλλες περιπτωσεις οπως εδω που τυπαδες πουλανε Used παιχνιδια ακριβοτερα απο σφραγισμενα απο μαγαζι http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/512186-top-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-wii-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-collectors-edition-gamecube-zelda/

Τελος για οποιον ενδιαφερεται Killzone Shadowfall στα 20ευρω απο Κωτσοβολο και Infamous στα 15ευρω μολις!

http://www.skroutz.gr/s/3156333/Killzone-Shadow-Fall-PS4.html?keyphrase=killzone+shadowfall

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/134360-sony-infamous:second-son-standard-edition-ps4

Ιστορικα χαμηλοτερη τιμη και για το Final Fantasy X Remastered απο You στα 29.90 http://www.skroutz.gr/s/6026686/Final-Fantasy-X-X-2-HD-Remaster-PS4.html?from=catspan

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θες να σου πουμε μπραβο 1)για κατι που δεν εχεις κανει αλλ ισως κανεις και 2)επειδη ειναι το λογικο και αυτονοητο???

Τουλαχιστον στο παραδειγμα του Borderlands παλι καλα που το πουλαει κατω απο τα υπολοιπα μαγαζια,τι να πεις για κατι αλλες περιπτωσεις οπως εδω που τυπαδες πουλανε Used παιχνιδια ακριβοτερα απο σφραγισμενα απο μαγαζι http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/512186-top-παιχνίδια-wii-παιχνίδια-collectors-edition-gamecube-zelda/

Pff, άλλο λέω, ότι είναι στι φύση του ανθρώπου να παραπονιώετε για κάτι αρνητικο παρά να "επιβραβευει" το σωστο.

Και όχι, δεν έχω αναγκή το "αψυχο" και "άχρωμο" μπράβο απο κάποιον ξένο του internet.

Επειδή ίσως πιαστείς στις λέξεις, όπως κάνετε αρκετοί εδω μέσα, με το "επιβραβεύω" δεν εννοώ κατανανγκη τα υλικά αγαθα.

ΥΓ:Δεν έχω όρεξη για παρεξηγήσεις, οπότε ας το κλείσουμε εδώ.

Επεξ/σία από DTsuras
  • Like 1
Δημοσ.

Σου δίνει τους κωδικούς του και παιζεις.... Απλά παίζεις μόνο από το profile του και μόνο συνδεδεμενος στο ίντερνετ... αυτός παίζει κανονικα οπότε θέλει και συνχρονως μπορειτε....

Καπου διαβασα οτι μπορω να κανω και το δικο του προφιλ primary στην δικη μου κονσολα και μετα να παιζω κανονικα με το δικο μου προφιλ...ισχυει??

Δημοσ.

O αλλος ,playstation ,χωρις το εξωτερικο κουτι,με 4 παιχνιδια της πλακας του 15 ευρου,και χωρις αποδειξη 380 ευρω λεει.Ρε πανε καλα μερικοι.360 ευρω εχει καινουργιο.Ελεος,αληθεια τωρα,χρυσο πουλανε?

Δες το παραπανω παραδειγμα που εχω ανεβασει που ο τυπος πουλαει ανοιγμενα,used παιχνιδια σε τιμη ακριβοτερη απο το να τα παρεις απο καταστηματα(στο δε Super Mario Galaxy το πουλαει σχεδον διπλασια τιμη κιολας)!!.

Βασικα πατανε στην αγνοια.

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/6974588/Sony-Playstation-4-PS4-Limited-Edition-500GB-Metal-Gear-Solid-V-The-Phantom-Pain.html

Να και το περιβοητο Limited Edition MGS V bundle,αλλα η τιμη του απλα απαραδεκτη οπως και γενικα ολων των Bundle αυτη την στιγμη στο Skroutz. Ξεφτυλα να κοστιζει η κονσολα μονη της φθηνοτερα απο οτι με το παιχνιδι/bundle μαζι....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...