pournaras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Οχι ειπα οτι βγαζει κερδος 400%,οχι οτι ειναι απραπανω απο τους αλλους 400% Αν θελετε σας στελνω λινκ με φοβερα καταστηματα για ηλεκτρονικο τσιγαρο [ελληνικα]. Πχ αν δειτε τον ατμοποιητη ομικρον της nobaco.Ειναι ο vision eternity[του αλλαξαν ενομα].Υπαρχει καταστημα στην Ελλαδα που το πουλαει 19 ευρω και η νομπακο 33.Καλυτερα να τα απρεις κατευθειαν απο κινα,θα γλιτωσεις παρα πολλα λεφτα. Σιγουρα, δε διαφωνει κανεις σε αυτο, κι εγω ας πουμε, εκτος του υγρου ολα απ' εξω τα παιρνω. Το υγρο θα συνεχισω να το παιρνω απο το συγκεκριμενο μαγαζι, γιατι οσες προσπαθειες και να εκανα, εχω γεμισει μια τσαντα υγρα που τα εχω για πεταμα, και συνεχιζω εδω και 2 χρονια να ατμιζω το κλασσικο μηλο της νομπακο. Οποτε στην ουσια τι λεω: σαν νεος ατμιστης, που δεν ξερεις που παν τα τεσσερα, πρεπει οπωσδηποτε να πας σε φυσικο καταστημα, να δεις σχεδια, να ατμισεις ατμοποιητες, να αλλαξεις υγρα, να δοκιμασεις γευσεις, να παρεις το πρωτο σου πακετο απο κει, και οταν δεις οτι αυτο που εχεις σε καλυπτει, τοτε ναι, αντιστοιχα προιοντα υπαρχουν παντου, και κατω απο τη μιση τιμη. Χωρις ομως να εχεις τις απαραιτητες γνωσεις θεωρω πεταμα χρηματων να παρεις κατι μεσω ιντερνετ (ειτε ελλαδα, ειτε εξωτερικο), γιατι εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να το πεταξεις.
giorgos147 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Το λοιπόν.Πήγα σήμερα σε επίσημο κατάστημα της NoBacco.Ρώτησα να δοκιμάσω υγρά αλλά δυστυχώς μου είπε ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Επίσημο κατάστημα γαμώτο, τέλος πάντων...! Τελικά, πήρα το N.1 το οποίο μου φάνηκε υπερβολικά γλυκό, στα 12mg αφού δεν είχε παραπάνω. Βέβαια, ήδη στα 12 χτυπάει καλά, οπότε δε μπορώ να σκεφτώ πώς μπορεί να είναι το ακόμη πιο πάνω.Όσον αφορά τη μπαταρία, ζήτησα την Epsilon στα 1100mAh αλλά και πάλι, μου απάντησε ότι "δεν έχω αυτή, αλλά έχω την VeVe στα 900 η οποία έχει μεταβαλλόμενη τάση". Τέλος πάντων λέω, βάλ'τη, αν και ακόμη δεν έχω καταλάβει τα Volt τι ακριβώς επηρεάζουν.Μέχρι να πάρω τον Gemini, πήρα προσωρινά έναν που μου πρότεινε η πωλήτρια που απ'όσο μπορώ να δω είναι αυτός.Φεύγοντας από το μαγαζί, και αφού... τα έσκασα χοντρά, σκέφτομαι "μαλάκα, δεν έχω φορτιστή". Γυρίζω και μου λέει "17€ κάνει". Ευτυχώς βέβαια, όταν τον πήρα μου είπε "την επόμενη φορά που θα έρθεις να πάρεις επιπλέον μπαταρία, θα σου δώσω ολόκληρο πακέτο". Ελπίζω να με θυμάται μέχρι τότε. Πάντως, από τις 11 που το πήρα, αν και βέβαια πρώτη μέρα ακόμη, δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου και ούτε μου "κάνει κέφι" να βάλω. Θα δείξει. Πάντως κάνει αυτό ακριβώς που θέλω. Μία-δύο τζούρες και όλη η ανάγκη για τσιγάρο, φεύγει.Edit:Μία ερώτηση ρε παιδιά όσον αφορά τη χρήση του. Όταν το αφήνω ανοικτό, φυσικά δε πειράζει, έτσι; Σε τι θέση πρέπει να το αφήνω; Υπάρχει διαφορά στο κάθετο και στο οριζόντιο; Η κοπελιά μου είπε όταν δεν ατμίζω να το έχω κάθετα. Επίσης, υπάρχει πρόβλημα, μέχρι να πάρω καμία θήκη τουλάχιστον, να το πετάω μέσα στη τσέπη μου; Μου έκανε εντύπωση που φεύγοντας από το μαγαζί, πήγα να το πετάξω στη σακούλα και μου είπε να το πάρω στο χέρι. Και κάτι τελευταίο. Μου είπε "όχι παραπάνω από 10 λεπτά ατμίσματος". Εξηγήστε μου αν θέλετε τι εννοεί. Edit 2: Α, μου είπε και "όχι κοφτές τζούρες". Αλλά γιατί;Χίλια ευχαριστώ.
giorgos147 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Α, πολύ ωραία. Δε με χαλάει τότε που η τάση είναι μεταβαλλόμενη. Όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει και για τα υπόλοιπα, θα ήμουν υπόχρεος. Πάντως, με τη πωλήτρια σήμερα είχε χαβαλέ. Παραθέτω κάνα δύο στιγμιότυπα: -"Θέλω απλά να το ελαττώσω" -"Αααα, δε γίνεται, μη το πάρετε" (κάποιος άλλος πελάτης μπαίνει στο κατάστημα, μιλάνε και συνεχίζω) -"Θα ήθελα να δοκιμάσω, οπότε θα το πάρω" -"Δεν υπάρχει περίπτωση να σας δώσω" Βέβαια, νόμιζε ότι επέμενα να μου δώσει να δοκιμάσω γεύσεις. ή θέλω να δοκιμάσω από τα υγρά σας. -σκαλώνω για μισό δευτερόλεπτο και: Δώστε μου το Ν.1 που μου έχουν προτείνει. 10ράκι πάντως η πωλήτρια εμφανισιακά^
akpe Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Ο ατμοποιητής που πήρες είναι bottom coil και ουσιαστικά είναι ο Kanger Evod (homework!). Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να τον αποθηκεύεις σε οριζόντια θέση, αρκεί να μην τον έχεις μόνιμα ώστε να μην στεγνώσουν τα φυτιλάκια όταν μειωθεί το υγρό. Στο άτμισμα κράτα το υπο γωνία, ούτε οριζόντια ούτε εντελώς κάθετα, δεν νομίζω να χρειάζεται. Πάντως δύσκολα θα σου βγάλει καμένο από τροφοδοσία (όχι όπως οι top coil που ήθελαν γύρισμα για να ποτίσουν τα φυτίλια) εκτός αν προσπαθήσεις. Οι Thor/Epsilon από την άλλη που έχουν την αντίσταση επάνω -μπορεί- (υπο συνθήκες) να σου παρουσιάσουν διαρροή όταν είναι ξαπλωμένοι. Αν και αυτό προσωπικά μου έτυχε μόνο στην παραλία με 39 βαθμούς, πράγμα λογικό μιας και πολλοί έχουν θέμα με τη ζέστη. Χμ αν το Ν1 σου φάνηκε γλυκό τότε τα επόμενα θα σου φανούν πιο γλυκά Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και το Tobacco της σειράς Exclusive που είναι VG, έχει ελαφρώς πιο ξερή γεύση και βγάζει περισσότερο ατμό. Αλλά, αφενός είναι λίγο ακριβότερο, αφετέρου δεν ξέρω πως θα τα πάει με τον Evod στο θέμα τροφοδοσίας, θα δοκιμάσω σύντομα και θα σας πω. Καλύτερα μέχρι να πάρεις θήκη μην το έχεις χύμα στην τσέπη, ζέστη, δονήσεις, στάση κ.λπ. δεν ξέρω τι επίδραση μπορούν να έχουν. Στον δικό σου πάντως (με κάθε επιφύλαξη) δεν θα φοβόμουν για διαρροή. Επίσης ποτέ σκέτη η μπαταρία στην ίδια τσέπη με κέρματα, κλειδιά ή άλλα μεταλλικά αντικείμενα. Πως σου φαίνεται γενικώς ο ατμοποιητής; Σκέφτομαι να του ρίξω μια δοκιμή να δω αν ισχύουν όσα λένε για τους bottom coil μιας και ξέμεινα από τους Thor και κεφαλές για Gemini δεν βλέπω να φέρνει μέσα στην εβδομάδα η fabvape.
giorgos147 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Ο ατμοποιητής που πήρες είναι bottom coil και ουσιαστικά είναι ο Kanger Evod (homework!). Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να τον αποθηκεύεις σε οριζόντια θέση, αρκεί να μην τον έχεις μόνιμα ώστε να μην στεγνώσουν τα φυτιλάκια όταν μειωθεί το υγρό. Στο άτμισμα κράτα το υπο γωνία, ούτε οριζόντια ούτε εντελώς κάθετα, δεν νομίζω να χρειάζεται. Πάντως δύσκολα θα σου βγάλει καμένο από τροφοδοσία (όχι όπως οι top coil που ήθελαν γύρισμα για να ποτίσουν τα φυτίλια) εκτός αν προσπαθήσεις. Θα συμφωνήσω απόλυτα με το review του Kanger. Όντως, καθώς τραβάς, ακούγεται σαν να... τηγανίζεις. Μάλλον πάντως φταίνε οι αντιστάσεις που είναι καινούριες, διότι διαπίστωσα ότι σιγά-σιγά αυτός ο θόρυβος ελαττώνεται Θα επανέλθω βέβαια αύριο που θα κάνω άλλη μία γερή δοκιμή. Αυτό όμως που με ενόχλησε κυρίως και με τρομάζει είναι ότι έχω άπειρες διαρροές. Το αναφέρει και το review. Όπως λέει: Όταν ξεβιδώνουμε τη βάση από το σώμα για να γεμίσουμε, λόγω της πίεσης που ασκείται από το εσωτερικό σωληνάκι πάνω στην κεφαλή, ξεβιδώνει αρκετά και η κεφαλή από τη βάση. Οπότε, προσοχή μετά από γέμισμα να τσεκάρετε πως η κεφαλή είναι καλά βιδωμένη στη βάση, γιατί αλλιώς δεν θα τερματίζει στο βίδωμα η βάση με το σώμα και θα υπάρχουν διαρροές και στον πόλο. Το έσφιξα με πένσα και προς το παρόν φαίνεται εντάξει, αλλά θα δούμε. Το υγρό είναι ακίνδυνο; Γιατί στο κουτάκι του λέει ότι είναι τοξικό με κατάπωση και επαφή με χέρια. Ειδικά σήμερα, καθώς ήμουν βόλτα, το παραέκανε και δεν ήξερα τι να κάνω. Τα χέρια μου κολλούσαν από το υγρό και σε κάθε τζούρα σχεδόν ένιωθα και λίγο υγρό στο στόμα μου. Κανένα άλλο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο, αν και οι διαρροές είναι σίγουρα ένα τεράστιο αρνητικό. Χμ αν το Ν1 σου φάνηκε γλυκό τότε τα επόμενα θα σου φανούν πιο γλυκά Δε φάνηκε μόνο σε μένα υπερβολικά γλυκό. Το δοκίμασαν ακόμη 4 άτομα -από περιέργεια- και όλοι είχαν την ίδια ερώτηση "γιατί αφήνει τέτοια γλυκύτητα;" Πως σου φαίνεται γενικώς ο ατμοποιητής; Σκέφτομαι να του ρίξω μια δοκιμή να δω αν ισχύουν όσα λένε για τους bottom coil μιας και ξέμεινα από τους Thor και κεφαλές για Gemini δεν βλέπω να φέρνει μέσα στην εβδομάδα η fabvape. Με την καθόλου εμπειρία που έχω, μη. Κάποιος άλλος που ίσως να ήταν στη θέση μου και να είχε αυτόν τον ατμοποιητή για αρχή, ίσως παρατούσε το σπορ. Και όλο αυτό επειδή έχει.... διαρροές. Πραγματικά, με ενόχλησε. Αφού έσφιξα την κεφαλή, φαίνεται εντάξει. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Οπότε, δοκίμασε τον. Α, και το τελευταίο αρνητικό που πάλι αναφέρεται στο review: Όσο να'ναι, είναι αντιαισθητικό. Και δεν αλλάζει το άτιμο. Πάντως, σήμερα έχω να ανάψω τσιγάρο από τις 10 το πρωί. Πριν αγοράσω δηλαδή το μαραφέτι. Μακάρι να συνεχίσω έτσι. Δε περίμενα τόσο άμεση επίδραση πάνω μου. Και ελπίζω αύριο, να μην είναι ακόμα ένα πρωινό στο οποίο θα είμαι μπουκωμένος. Για να δούμε. Edit: Α! Η μπαταρία μου πόσες ώρες φόρτισης χρειάζεται; Δε βρίσκω πουθενά να αναφέρεται. Μιλάμε για την VeVe των 900mAh. Edit 2°: Όλα ένα-ένα μου έρχονται! Όταν η κοπελιά είπε "μέγιστος χρόνος χρήσης τα 10 λεπτά", τι εννοούσε ακριβώς; Παίζει να μου κάψει τίποτα αν τα ξεπεράσω; Ευχαριστώ!! Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2013 από giorgos147
giorgos147 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ύστερα από ένα τρίωρο που το παιδεύω, και αφού γέμισα και για ακόμη μία φορά το tankάκι του, κανένα πρόβλημα με διαρροές. Απλά, απ'όσο φαίνεται, ήθελε σφίξιμο η κεφαλή.
akpe Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Αρχικά, το Νο1 είναι από τις πιο ερμ όχι ακριβώς ξερές αλλά «λιγότερο γλυκές» γεύσεις που έχω δοκιμάσει. Αν δεν σου αρέσει αυτό μην πας στα επόμενα νούμερα γιατί όσο ανεβαίνεις η επίγευση γίνεται πιο έντονη. Ειδικά το Νο2 θυμίζει πολύ γλυκό αρωματικό καπνό στριφτού. Αυτό εμένα μου αρέσει γιατί διαφοροποιεί τον ατμό από το τσιγάρο και ώρες ώρες με κάνει να το σιχαίνομαι (ακόμα και τώρα που καπνίζω σχεδόν 1.5 πακέτα τη μέρα). Η νικοτίνη στο υγρό είναι όντως τοξική στην κατάποση (θένξ Joshua21), στα χέρια δεν έχω προσέξει κάτι, ίσως το λένε προληπτικά (και επειδή ο μέσος άνθρωπος ακουμπά το πρόσωπο του με τα χέρια του εκατοντάδες φορές την ημέρα). Αν σου έρθει στο στόμα δεν είναι επικίνδυνο αρκεί να το ξεπλύνεις. Πριν λίγες ημέρες από σπόντα είχα ρουφήξει σχεδόν καθαρό υγρό και μου έβγαλε μια αύτρα στα χείλη όλη δική μου. Αφού έστρωσαν οι διαρροές είναι κομπλέ, όντως θέλουν προσοχή οι ανταλλάξιμες. Τουλάχιστον στον Evod βλέπω οτι δεν χρειάζεται να αδειάσεις το υγρό για να την αλλάξεις! Στον Gemini Mini θέλει άδειασμα που σημαίνει οτι πρέπει να έχεις και μια δεύτερη μαζί, ώστε αν σου ψοφήσει ενώ είσαι έξω να την γεμίσεις και να αφήσεις την άλλη στην άκρη μέχρι να την αδειάσεις/καθαρίσεις. Εκτός βέβαια αν αλλάζεις προληπτικά κάθε εβδομάδα. Οι μπαταρίες φόρτιση κανονικά μέχρι να γεμίσουν (ανάβει πράσινο λαμπάκι στον φορτιστή αν έχουμε τον ίδιο), το πόσο παίρνει αυτό δεν έχω ιδέα. Οι 1100 εμένα από άδειες παίρνουν περίπου 2.5-3 ώρες να φορτίσουν πλήρως. Υγρασία στο επιστόμιο βγάζουν σχεδόν όλα, αλλά τουλάχιστον στον Gemini μπορείς να αλλάξεις επιστόμιο με ένα απλό πλαστικό τύπου 510. Όσο για το δεκάλεπτο δεν έχω ιδέα γιατί στο είπε... εγώ έχω κλείσει και πεντάωρο συνεχούς ατμίσματος, ο Thor βέβαια ψηνόταν αλλά εκτός από αυτό δεν είχα πρόβλημα. Ίσως παίζει ρόλο και το Vv. Μήπως εννοούσε όχι πάνω από δέκα δευτερόλεπτα (που είναι και το cut-off στις περισσότερες μπαταρίες); Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2013 από akpe
Joshua21 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Το υγρό είναι όντως τοξικό στην κατάποση, στα χέρια δεν έχω προσέξει κάτι, ίσως το λένε προληπτικά (και επειδή ο μέσος άνθρωπος ακουμπά το πρόσωπο του με τα χέρια του εκατοντάδες φορές την ημέρα). Αν σου έρθει στο στόμα δεν είναι επικίνδυνο αρκεί να το ξεπλύνεις. Πριν λίγες ημέρες από σπόντα είχα ρουφήξει σχεδόν καθαρό υγρό και μου έβγαλε μια αύτρα στα χείλη όλη δική μου. Το υγρό το ίδιο δεν είναι καθόλου τοξικό, η φυτική γλυκερίνη ή προπυλενική γλυκόλη ή το μείγμα αυτών των δύο(η βάση των υλικών άτμισης δηλαδή) και το άρωμα όλα αυτά είναι βρώσιμα. Όλα αυτά χρησιμοποιούνται νόμιμα στην παρασκευή τροφίμων. Το επικίνδυνο είναι η νικοτίνη που(ενδέχεται να) περιέχουν. 1
RottenLungs Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Χρόνια ατμιστής μου πρότινε την μάρκα halo και για τσιγάρο και για υγρά... Επίσης μου λέει οτι τα υγρά nobacco είναι ότι χειρότερο έχει βάλει στο στόμα του. Εγω δεν το είχα σκεφτεί ποτέ μέχρι τώρα το θέμα αλλα με ψήσανε και λέω να πάρω ένα για να κόψω τα τσιγάρα στο σπίτι. Εγω κάνω στριφτό βιολογικό μέτριου βάρους τσιγάρο και τα εργοστασιακά με ενοχλούν στον λαιμό άπειρα (ούτε τράκα δεν κάνω, άντε απο καμια χρυσή κασετίνα μόνο). Τι πιστεύετε οτι θα ταιριάζει στον λαιμό και τα γούστα μου.
giorgos147 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μήπως εννοούσε όχι πάνω από δέκα δευτερόλεπτα (που είναι και το cut-off στις περισσότερες μπαταρίες); Τι να σου πω. "Λεπτά" πάντως άκουσα και εγώ και ένας φίλος που ήταν μαζί μου. Σκέφτομαι να δοκιμάσω και το Cappucino που απ'όσο είδα σε Review του Gewre (τι γαμάτος reviewer) λέει ότι είναι ένα υγρό κατάλληλο για ολόκληρη τη μέρα. Υποκειμενικό βέβαια αυτό, αλλά δοκιμάζω εντελώς στα τυφλά αφού δε μου δίνεται η δυνατότητα δοκιμής στο κατάστημα. Πάντως το Ν.1, δε το απορρίπτω, οκ δεν είναι άσχημο, αλλά σίγουρα δεν είναι της προτίμησης μου. Για δοκιμή καλό είναι, αλλά σίγουρα δε θα το επιλέξω ξανά. Επειδή βέβαια είμαι σε επαρχία, έχω ήδη αρχίσει να σκέφτομαι και τη περίπτωση να πάρω μπουκαλάκια και να φτιάχνω εγώ ατμιστικά υγρά. Πέρα από μεγάλη προσοχή στη κατασκευή τους, δε χρειάζεται κάτι άλλο. Άσε που βγαίνουν και μεγαλύτερες ποσότητες. Δεν είμαι και ακριβώς στη Χαλκίδα, είμαι σε μία πόλη έξω από αυτήν, οπότε το ανεβωκατέβασμα κουράζει. Και από άλλα καταστήματα, αμά είναι να δίνουμε 6 ευρώ κάθε φορά στα μεταφορικά για 2 μπουκαλάκια ξερωγώ... Τέλος πάντων, θα δούμε. Το καλό πάντως είναι ότι 30++ ώρες μετά το τελευταίο τσιγάρο, δε μου έρχεται καν η επιθυμία να ανάψω. Τόσα χρόνια καπνιστής, ίσως και να είναι η πρώτη μέρα που δε θα ανάψω. Ίσως βέβαια ανάψω κανένα αργότερα απλά για το ψυχαναγκαστικό μέρος, αλλά προς το παρόν...
giorgos147 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δε θα πω πολλά αυτή τη φορά. Λίγες λέξεις μόνο. Είμαι στη πέμπτη μέρα χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου και από κανονικά τσιγάρα, από εκεί που έκανα ενάμιση πακέτο την ημέρα, έχω κάνει σύνολο: 6 Δύο έκανα τη πρώτη μέρα πριν πάω να το πάρω, άλλο μετά για την υπόλοιπη μέρα δεν έβαλα στο στόμα μου. Πλέον, κάθε μέρα κάνω από ένα, απλά για να αναπληρώσω αυτά που μου στερεί το ηλεκτρονικό: τίναγμα κ.λπ. Βέβαια, όσο περνάνε οι μέρες, το κανονικό μου φαίνεται όλο και περισσότερο "ξενέρωτο". Το ανάβω και στη δεύτερη τζούρα θέλω να το σβήσω. Οπότε, όποιος θέλει να "καθαρίσει", ξέρει τι να κάνει. Σε μένα τουλάχιστον, έπιασε. 1
pournaras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δε θα πω πολλά αυτή τη φορά. Λίγες λέξεις μόνο. Είμαι στη πέμπτη μέρα χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου και από κανονικά τσιγάρα, από εκεί που έκανα ενάμιση πακέτο την ημέρα, έχω κάνει σύνολο: 6 Δύο έκανα τη πρώτη μέρα πριν πάω να το πάρω, άλλο μετά για την υπόλοιπη μέρα δεν έβαλα στο στόμα μου. Πλέον, κάθε μέρα κάνω από ένα, απλά για να αναπληρώσω αυτά που μου στερεί το ηλεκτρονικό: τίναγμα κ.λπ. Βέβαια, όσο περνάνε οι μέρες, το κανονικό μου φαίνεται όλο και περισσότερο "ξενέρωτο". Το ανάβω και στη δεύτερη τζούρα θέλω να το σβήσω. Οπότε, όποιος θέλει να "καθαρίσει", ξέρει τι να κάνει. Σε μένα τουλάχιστον, έπιασε. Ουτε εγω θα πω πολλα αυτη τη φορα, στις 2 Σεπτεμβρη, κλεινω 2 χρονια. Μακαρι να το συνεχισεις κι εσυ, και να κοψεις τελειως το κανονικο Καλα ατμισματα. 1
akpe Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Γιώργο, αν είσαι ακόμα Χαλκίδα, δες εδώ Χρόνια ατμιστής μου πρότινε την μάρκα halo και για τσιγάρο και για υγρά... Επίσης μου λέει οτι τα υγρά nobacco είναι ότι χειρότερο έχει βάλει στο στόμα του.Εγω δεν το είχα σκεφτεί ποτέ μέχρι τώρα το θέμα αλλα με ψήσανε και λέω να πάρω ένα για να κόψω τα τσιγάρα στο σπίτι. Εγω κάνω στριφτό βιολογικό μέτριου βάρους τσιγάρο και τα εργοστασιακά με ενοχλούν στον λαιμό άπειρα (ούτε τράκα δεν κάνω, άντε απο καμια χρυσή κασετίνα μόνο). Τι πιστεύετε οτι θα ταιριάζει στον λαιμό και τα γούστα μου. Μαν, ό'τι και να σου πω θα είναι εντελώς hit and miss. Από Halo έχω ακούσει τα καλύτερα για το Tribeca αν και προσωπικά δεν μου άρεσε. Από υπόλοιπα καπνικά θα πρότεινα Bebeca και Kapnos από Atmos Lab, Virginia, και RY4 από FlavourArt. Σίγουρα πάντως το να πετύχεις την καπνική γεύση που σου αρέσει είναι ίσως το δυσκολότερο πράγμα στο ηλεκτρονικό. Γενικά μπορείς να πάρεις μια γεύση για το τι αρέσει περισσότερο στους ατμιστές στις ψηφοφορίες που γίνονται εδώ.
giorgos147 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 15 λεπτά μακριά από τη Χαλκίδα μένω ρέι Ναι, το έμαθα προχθές ότι άνοιξε αυτό το μαγαζάκι! Μάλιστα, έκανα και την αγορά μου από αυτό το παιδί. Αξιόπιστος και απολύτως συνεργάσιμος. Τον πήρα τηλέφωνο, του είπα που βρισκόμουν εκείνη τη στιγμή στη Χαλκίδα και σε 5 λεπτά μου είχε φέρει με το αυτοκίνητο ό,τι του ζήτησα! Αν και δεν έχει -ακόμα- μεγάλη γκάμα, τον προτείνω ανεπιφύλακτα. 1
akpe Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Κομπλέ. Εμένα με βλέπω να παραμένω στον Primero (EvoD). Μπορεί να βγάζει λιγότερο ατμό από τον Gemini Mini αλλά η ευκολία του και η μηδενική πιθανότητα να μου βγάλει καμένο με κέρδισε. Κάποια πράγματα που με «χάλασαν» πάντως είναι η σταγονίτσα που σχεδόν πάντα θα πέσει στον σωλήνα όταν βγάλεις την κεφαλή για να το γεμίσεις (και θα σου έρθει στο στόμα αν δεν την σκουπίσεις) και το γεγονός οτι, ανάλογα το υγρό, όταν πέσει η στάθμη κάτω από το 1/3-1/4 θέλει γέμισμα αλλιώς σου βγάζει μπουρμπουλήθρες, ίσως και υπερτροφοδοσία αν δεν προσέξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις