παγωτό Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 από θόρυβο πως πάει; θα είμαι κάνα 2 μέτρα μακριά του, και δεν αντέχω με τπτ το θόρυβο από φουρφούρια. το refurbished στα 200 αξίζει;
kaktos77 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 από θόρυβο πως πάει; θα είμαι κάνα 2 μέτρα μακριά του, και δεν αντέχω με τπτ το θόρυβο από φουρφούρια. το refurbished στα 200 αξίζει; Δεν κάνει θόρυβο ούτε το παλιό, φαντάζομαι το καινούργιο θα είναι ακόμα καλύτερο. Το refurbished μια χαρά είναι, πήρε φίλος πρόσφατα όλα κομπλέ, τώρα αν διαθέτεις κάτι παραπάνω πάρε το slim στα 299 όταν με το καλό έρθει. Για μένα πάντως είναι η refurbished στα 200 ή slim στα 300 δεν αξίζει να δώσεις 250 για να πάρεις το χοντρό...
παγωτό Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δεν κάνει θόρυβο ούτε το παλιό, φαντάζομαι το καινούργιο θα είναι ακόμα καλύτερο. Το refurbished μια χαρά είναι, πήρε φίλος πρόσφατα όλα κομπλέ, τώρα αν διαθέτεις κάτι παραπάνω πάρε το slim στα 299 όταν με το καλό έρθει. Για μένα πάντως είναι η refurbished στα 200 ή slim στα 300 δεν αξίζει να δώσεις 250 για να πάρεις το χοντρό... παλιά που είχα ps3 πάντως slim ψιλό το άκουγα..
kaktos77 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 παλιά που είχα ps3 πάντως slim ψιλό το άκουγα.. Δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν είχα ps3 σε slim, σε σχέση με το κανονικό το ps3 που είχα δεν έχει καμία σχέση. Κοίτα το μηχάνημα σε γενικές γραμμές είναι σχεδόν αθόρυβο(μιλάω για το χοντρό one τώρα) το μόνο που κάνει λίγο θόρυβο, αν το έχεις σε instant-on δηλαδή σε αναμονή για να κατεβάζει updates κλπ είναι το τροφοδοτικό που προσωπικά το ακούω το βράδυ στην απόλυτη ησυχία, αν σκέφτεσαι για το slim λογικά αυτό δεν θα αποτελεί πρόβλημα αφού το τροφοδοτικό θα είναι ενσωματωμένο οπότε θα κάνει ακόμα λιγότερο θόρυβο φαντάζομαι... 1
kostiger Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Η πρωτη έκδοση ειναι αθορυβη. Καμια σχεση με το πσ3 σλιμ.. 1
smask Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Το xbox one s ειναι 3db ποιο θορυβωδες απο το original
kaktos77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Πιστεύω θα ειναι ανεπαίσθητη η διαφορά μεταξύ παλιού και νέου... 1
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Αν εχει κανεις το quantum break για xbox one τα βιντεο με τους ηθοποιους του φαινονται καθαρα ειδικα στα χρωματα ή αρκετες φορες ψηλοπιξελιαζουν? Παιζω το παιχνιδι σε xbox one s και σε 4k τηλεοραση και μου φαινετε οτι ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας τα βιντεο με τους ηθοποιους. Δοκιμασα να χαμηλωσω την αναληση της κονσολας ακομα και σε 720p αλλα παλι τα ιδια. Οποιος εχει το παιχνιδι τον παρακαλω πολυ να μου πει αν τα βιντεο με τους ηθοποιους ειναι σε πολυ χαμηλη ποιοτητα και τα χρωματα ψηλοχαλια.
vag.patrick Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 ειναι γιατι stream-ρουν εκεινη την στιγμη αν δεν κανω λαθος. και λογικα κρατησαν την ιδια αναλυση απο το ιδιο το παιχνιδι. Εγω βεβαια επαιξα σε 48ρα full hd οποτε δεν το δωσα σημασια....Αλλα οντως ακομα και αυτα ειναι θολα.
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δεν το επιασα τι εννοεις streamroyn? Αφου το παιχνιδι το εχω σε δισκακι και το εχει εγκαταστησει ολοκληρο στο δισκο και ακομα χωριε ιντερνετ καθολου το ιδιο φαινωνται τα βιντεος.
vag.patrick Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 εννοω οτι τα βλεπεις Online δεν τα εχει μεσα στο δισκακι. Και οταν το τερματισεις σου δινει την επιλογη να τα δεις ολα αφου τα κατεβασεις , αλλα για μενα βλεπε το καθε επεισοδιο αναμεσα στο καθε chapter Που σου δινει για να μπεις 100% στο νοημα και στην ολη ροη του σεναριου *Ισως να μην θυμαμαι εγω καλα.
ultralisk Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 μπορείς να κατεβάσεις τα επεισόδιο για να μην streamάρουν εκείνη την στιγμή η ανάλυση είναι πάρα πολύ καλή 1
comfuzio Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα σε όλους! Μπορεί κανείς να μου προτείνει μπαταρίες επαναφορτιζόμενες για το controller του xbone? Μέχρι στιγμής καλά την έβγαζα με της μιας χρήσης αλλά κάπου κουράστηκα να τρέχω στο supermarket γι'αυτόν και μόνο τον λόγο! Ευχαριστώ!
dakangr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα σε όλους! Μπορεί κανείς να μου προτείνει μπαταρίες επαναφορτιζόμενες για το controller του xbone? Μέχρι στιγμής καλά την έβγαζα με της μιας χρήσης αλλά κάπου κουράστηκα να τρέχω στο supermarket γι'αυτόν και μόνο τον λόγο! Ευχαριστώ! Εδω είσαι: http://www.skroutz.gr/s/5279528/Microsoft-Play-Charge-Kit-XBOX-One.html
comfuzio Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Εδω είσαι: http://www.skroutz.gr/s/5279528/Microsoft-Play-Charge-Kit-XBOX-One.html Έλεγα για μπαταρίες AAA με πολλά mah και φορτιστή
Προτεινόμενες αναρτήσεις