thomson Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Για κεφαλές βίντεο δεν ξερω πολλά πράγματα και δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου. Μπορεις όμως να κανεις μια βόλτα να ρωτησεις κατευθειαν στον Κατερελο αν εισαι κοντα. Επίσης, ο Σταυρινακης στο κέντρο είναι πολυ εξυπηρετικός, δουλεύει περισσότερο με επαγγελματίες και σοβαρους χομπίστες και έχει και μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση. Εγώ εκεί πήγαινα και ρωτούσα. Απλά είναι κορυφαίος , εμείς που ασχολούμαστε με την φωτογραφία & video , είναι μες στην καρδιά μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Ο Σταυρινάκης ε; Πολύ ωραίος επαγγελματίας και στα μεταχειρισμένα ποτέ δεν θα σου δώσει σκάρτο πράγμα και πάντα θα σε συμβουλέψει αν πας να αγοράσεις μαλακία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Παιδια ψάχνομαι λίγο τελευταία να ασχοληθώ με την φωτογραφία. Που με συμβουλεύετε να μπω για να διαβάσω και να μάθω περισσοτερά; Κάποιο forum ίσως. Έπισης για αρχικό κιτ αρχάριου τι θα ήταν καλό να πάρω μέχρι και 500Ε; Δεν είναι ανάγκη να είναι τόσα απλώς κάτι καλό και value for money! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 http://youtu.be/Psnp2vXblfQ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 εγω εκανα καποια Online μαθηματα φωτογραφιας, οπου εμαθα καποιους βασικους κανονες composition καθως και καποιες πολυ βασικες τεχνικες. αλλα ολη η δουλεια ειναι η πρακτικη. να πειραματιζεσαι και να δοκιμαζεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 κατοχος Nikon D5100 απο σήμερα. καλώς σας βρηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Είμαστε canonακηδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 τα κανονακια ειναι πανακριβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Ισως, αλλα παίρνουν m42 Επίσης Μιας και θα έχουμε φθινόπωρο σε μερικούς μήνες θα πρέπει να βρούμε και ενα φακό της προκοπής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 υπαρχουν και Νικονακηδες!! αντε! 5100 owner... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) χρειάζεται να την κανω register στο site για να μην εχω θεματα με την εγγυηση? πρώτα δείγματα Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2013 από andreapaog328 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 πρώτα δείγματα Tον 35ρη πήρες βλέπω τελικά. Άντε καλοτάξιδη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Και εγώ μπήκα αυτή την εβδομάδα στο club των DSLR , με μια D3200. Πρώτο δειγμα . αλλά έχω πολύ διάβασμα ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Tον 35ρη πήρες βλέπω τελικά. Άντε καλοτάξιδη! ναι. τον πετυχα ευκαιρια σε αγγελια κανα help κανεις? κανετε registration τις μηχανες και τους φακους? Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2013 από andreapaog328 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις registration στην μηχανή ή στους φακούς για να ισχύει η εγγύηση. Θα σου ζητήσεις απόδειξη αγοράς που να πιστοποιεί την ημερομηνία αγοράς και αυτό είναι όλο. Μεγιά και καλές λήψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα