Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link

ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ

«Άρχισα απαντώντας σε ένα αστείο και μια πρόκληση από τον καλύτερό μου φίλο που μου είπε ότι είμαι “κότα” αφού δεν τολμούσα να καπνίσω τσιγαριλίκι και να πιω ένα λίτρο μπύρα. Τότε ήμουν 14 ετών. Μετά από επτά χρόνια χρήσης μαριχουάνας και ποτού βρέθηκα στο τελευταίο σκαλί του εθισμού. Δεν έκανα πια χρήση για να νιώσω ευφορία αλλά για να νιώσω έστω και για λίγο φυσιολογικός. Μετά άρχισα να νιώθω αρνητικά συναισθήματα για τον εαυτό μου και τις ικανότητές μου. Μισούσα την παράνοια. Σιχαινόμουν να κοιτάζω συνεχώς καχύποπτα πάνω από τον ώμο μου. Πραγματικά μισούσα το να μην έχω εμπιστοσύνη στους φίλους μου.

»Έγινα τόσο παρανοϊκός που απωθούσα τους πάντες από κοντά μου με μεγάλη επιτυχία και βρέθηκα στη φριχτή θέση στην οποία κανείς δεν θέλει να βρεθεί: ήμουν μόνος. Ξεκινούσα από το πρωί και συνέχιζα όλη την ημέρα καπνίζοντας τσιγαριλίκια».–Πολ

«Μου έδωσαν το πρώτο μου τσιγαριλίκι στο προαύλιο του σχολείου. Τώρα είμαι εθισμένος στην ηρωίνη και μόλις τελείωσα την όγδοη απεξάρτησή μου».–Κρίστιαν

«Ο καθηγητής του σχολείου που πήγαινα, κάπνιζε τρία ή τέσσερα τσιγαριλίκια την ημέρα. Έβαλε πολλούς μαθητές να αρχίσουν να καπνίζουν τσιγαριλίκια – μαζί κι εμένα. Ο έμπορος που τον προμήθευε με πίεσε μετά να αρχίσω να κάνω χρήση ηρωίνης, πράγμα που έκανα χωρίς αντίσταση. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι η συνείδησή μου ήταν κιόλας νεκρή». –Βερονίκ

:shock:

Του λειτ το απολοτζααααις! ιτς του λειιιιτ!

• Απαντ. 603
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Link

ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ

«Άρχισα απαντώντας σε ένα αστείο και μια πρόκληση από τον καλύτερό μου φίλο που μου είπε ότι είμαι “κότα” αφού δεν τολμούσα να καπνίσω τσιγαριλίκι και να πιω ένα λίτρο μπύρα. Τότε ήμουν 14 ετών. Μετά από επτά χρόνια χρήσης μαριχουάνας και ποτού βρέθηκα στο τελευταίο σκαλί του εθισμού. Δεν έκανα πια χρήση για να νιώσω ευφορία αλλά για να νιώσω έστω και για λίγο φυσιολογικός. Μετά άρχισα να νιώθω αρνητικά συναισθήματα για τον εαυτό μου και τις ικανότητές μου. Μισούσα την παράνοια. Σιχαινόμουν να κοιτάζω συνεχώς καχύποπτα πάνω από τον ώμο μου. Πραγματικά μισούσα το να μην έχω εμπιστοσύνη στους φίλους μου.

»Έγινα τόσο παρανοϊκός που απωθούσα τους πάντες από κοντά μου με μεγάλη επιτυχία και βρέθηκα στη φριχτή θέση στην οποία κανείς δεν θέλει να βρεθεί: ήμουν μόνος. Ξεκινούσα από το πρωί και συνέχιζα όλη την ημέρα καπνίζοντας τσιγαριλίκια».–Πολ

«Μου έδωσαν το πρώτο μου τσιγαριλίκι στο προαύλιο του σχολείου. Τώρα είμαι εθισμένος στην ηρωίνη και μόλις τελείωσα την όγδοη απεξάρτησή μου».–Κρίστιαν

«Ο καθηγητής του σχολείου που πήγαινα, κάπνιζε τρία ή τέσσερα τσιγαριλίκια την ημέρα. Έβαλε πολλούς μαθητές να αρχίσουν να καπνίζουν τσιγαριλίκια – μαζί κι εμένα. Ο έμπορος που τον προμήθευε με πίεσε μετά να αρχίσω να κάνω χρήση ηρωίνης, πράγμα που έκανα χωρίς αντίσταση. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι η συνείδησή μου ήταν κιόλας νεκρή». –Βερονίκ

:shock:

Του λειτ το απολοτζααααις! ιτς του λειιιιτ!

Τα ναρκωτικά και το παράνομο χρήμα

Σχεδόν καθημερινά, τα δελτία ειδήσεων του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης περιλαμβάνουν ειδήσεις που έχουν σχέση με τα ναρκωτικά: συλλήψεις λαθρεμπόρων ναρκωτικών, αποδράσεις φυλακισμένων λαθρεμπόρων, θάνατοι νέων ανθρώπων, προβλήματα και ανεπάρκεια των κέντρων απεξάρτησης κλπ. Κάθε τόσο, όταν η συσσώρευση απελπισίας και απόγνωσης ξεπερνάει τα ανεκτά όρια, παρατηρούμε μια επαναδραστηριοποίηση των αρμοδίων ατόμων και φορέων που περιλαμβάνει συζητήσεις, συσκέψεις, ημερίδες, άρθρα, σκέψεις για νέα πιο σύγχρονη νομοθεσία, προτάσεις για αντιμετώπιση του προβλήματος κλπ. Ολα καταλήγουν στο ήδη γνωστό συμπέρασμα ότι το πρόβλημα είναι δύσκολο και ότι χρειάζεται ριζική αντιμετώπιση, αλλά δυστυχώς κανείς δεν φαίνεται πρόθυμος να αναλάβει δράση και να προτείνει και να προωθήσει μια πραγματικά ριζοσπαστική λύση.

Το πρόβλημα των ναρκωτικών θεωρείται και ίσως είναι το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η νεολαία της χώρας και έχει σημαντικότατες και προφανείς αρνητικές προεκτάσεις για τη δημόσια ζωή. Οπως έχει λεχθεί, το πρόβλημα είναι τόσο σοβαρό και δύσκολο, και η ως σήμερα αντιμετώπισή του είναι τόσο αναποτελεσματική που το εμπόριο των ναρκωτικών οργιάζει και θερίζει. Η άποψη ότι απαιτούνται ριζικά μέτρα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Το ερώτημα είναι ποια μέτρα είναι τόσο ριζικά ώστε να αναμένεται ότι αν υιοθετηθούν θα έχουν κάποιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Αν ρωτήσει κανείς εκείνους που γνωρίζουν το πρόβλημα από κοντά ή τις διάφορες πλευρές του, όπως π.χ. αστυνομικούς, δικαστές, νομικούς, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους και ψυχιάτρους, είναι βέβαιο, θα πάρει πολλές απαντήσεις που είναι πιθανόν να διαφέρουν σημαντικά. Το πρόβλημα βέβαια είναι τόσο σοβαρό ώστε κάθε απάντηση απαιτεί λεπτομερή και συστηματική εξέταση.

Θα νόμιζε κανείς ότι οι λιγότερο σχετικοί για να εκφράσουν γνώμη για τη λύση αυτού του προβλήματος είναι οι οικονομολόγοι. Στο άρθρο αυτό προτίθεμαι να υποστηρίξω το αντίθετο, ότι δηλαδή η λύση ή μια σοβαρή αρχή για τη λύση του προβλήματος μπορεί να βρεθεί από την οικονομική ανάλυση του προβλήματος. Τα ναρκωτικά διακινούνται σε μια αγορά που είναι παράνομη και εξαιρετικά επικερδής. Το κόστος παραγωγής των ναρκωτικών είναι μικρό αλλά η τιμή τους πολύ μεγάλη λόγω της ανελαστικότητας της ζήτησης και του καθεστώτος της παρανομίας μέσα στο οποίο λειτουργεί αυτή η αγορά. Τα κέρδη για τους μεγάλους και μεσαίους εμπόρους είναι τεράστια. Εχει εκτιμηθεί ότι ο συνολικός τζίρος του παγκοσμίου λαθρεμπορίου ναρκωτικών είναι ίσος με το εθνικό εισόδημα των ΗΠΑ. Μπορεί η εκτίμηση αυτή να είναι υπερβολική, αλλά δείχνει την τάξη μεγέθους της παράνομης αγοράς ναρκωτικών. Στην αγορά αυτή συμμετέχουν όχι μόνοι οι παραγωγοί και οι χρήστες, αλλά ένα τεράστιο διεθνές κύκλωμα με εθνικά υποκυκλώματα στο οποίο συμμετέχουν οι έμποροι, μεγάλοι, μεσαίοι και μικροί, λιανοπωλητές στις πλατείες και στις γειτονιές, διεφθαρμένοι αστυνομικοί, διεφθαρμένοι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, διεφθαρμένοι δικηγόροι, διεφθαρμένοι δικαστές και διεφθαρμένοι πολιτικοί.

Ο βαθμός επέκτασης και διείσδυσης των ναρκωτικών σε κάθε περιοχή της χώρας, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά και σε κάθε κοινωνικό στρώμα, δείχνει ολοφάνερα την ανάγκη για αντιμετώπιση του προβλήματος με πράγματι δραστικά μέτρα. Ενα τέτοιο μέτρο θα ήταν η εξουδετέρωση του ισχυρότατου οικονομικού κινήτρου που βρίσκεται πίσω από την εξάπλωση των ναρκωτικών που αποτελεί έναν από τους παράγοντες αυτούς της εξάπλωσης. Ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος εξουδετέρωσης του οικονομικού κινήτρου είναι η απομάκρυνση των ναρκωτικών ουσιών από τον κόσμο του εγκλήματος και η πώλησή τους από ειδικά φαρμακεία σε τιμές νόμιμης αγοράς. Το εξαρτημένο από ναρκωτικά άτομο δεν είναι εγκληματίας, αλλά μάλλον άρρωστος και ως άρρωστος πρέπει να αντιμετωπισθεί. Αυτό σημαίνει ότι με ιατρική συνταγή θα πρέπει να παίρνει ότι χρειάζεται ενώ παράλληλα θα μπαίνει σε διαδικασία θεραπείας.

Οι λεπτομέρειες μιας τέτοιας αντιμετώπισης δεν είναι αυτής της στιγμής, ούτε ο συγγραφέας αυτού του άρθρου είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για μια τέτοια εισήγηση. Εκείνο όμως που φαίνεται λογικό είναι ότι η αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών προϋποθέτει την τοποθέτησή του σε πλαίσιο νομιμότητας και την εξ ορισμού πλέον εξαφάνιση των τεραστίων παρανόμων κερδών και συνεπώς του κινήτρου για τη διάδοσή τους.

Εχει λεχθεί από άτομα που έχουν ασχοληθεί με το θέμα ότι η χρήση ναρκωτικών δεν είναι καινούργιο πρόβλημα. Από πολλούς αιώνες οι κοινωνίες των ανθρώπων αντιμετωπίζουν το πρόβλημα των ναρκωτικών και είναι μάλλον απίθανο να επιτύχουμε την πλήρη εξαφάνισή τους. Υπάρχουν πολλοί λόγοι, υποστηρίζεται, για τους οποίους οι άνθρωποι και κυρίως οι νέοι καταφεύγουν στα ναρκωτικά, και στον βαθμό που οι λόγοι αυτοί συνεχίζουν να υπάρχουν τα ναρκωτικά θα προσφέρονται με διάφορους τρόπους. Αυτά μπορεί να είναι σωστά, αλλά εκείνο που δεν φαίνεται να γίνεται κατανοητό από τους υποστηρικτές αυτής της άποψης είναι ότι στη σημερινή αγορά ναρκωτικών υπάρχουν τεράστια οικονομικά συμφέροντα που τα προωθούν σε χώρους και σε άτομα που ποτέ δεν εκδήλωσαν επιθυμία χρήσης ναρκωτικών. Πώς να πιστέψει κανείς ότι το 90% των φοιτητών στα αμερικανικά πανεπιστήμια που δηλώνουν ότι έχουν χρησιμοποιήσει ναρκωτικά τουλάχιστον μία φορά, ξαφνικά στράφηκαν σε αυτά από προσωπικά, οικογενειακά ή άλλα προβλήματα;

Είναι δύσκολο να βγάλει κανείς από το μυαλό του οικονομολόγου την ιδέα ότι ο βασικός μηχανισμός προώθησης των ναρκωτικών στη σημερινή Ελλάδα είναι όχι τα κοινωνικά προβλήματα αλλά τα τεράστια παράνομα κέρδη και ότι η προώθηση και διάδοση των ναρκωτικών, η διαφθορά, η δυστυχία τόσων οικογενειών και οι θάνατοι τόσων ανθρώπων δεν θα σταματήσουν αν δεν εξαλειφθεί το πανίσχυρο οικονομικό κίνητρο με την κάποιας μορφής νομιμοποίηση της απόκτησης των ναρκωτικών.

Ο κ. Θεόδωρος Π. Λιανός είναι καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πηγή: http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=88803

Ψιλο-άσχετο με το παραπάνω άρθρο.

Σαφώς όποιος διαλέξει να καπνίσει χασίς σε μικρή ηλικία για μαγκιά έχει περισσότερες πιθανότητες να πάει και παραπέρα από κάποιον άλλο χρήστη χασίς.

Όμως θεωρείται μαγκιά επειδή είναι παράνομο και διαφοροποιεί τους χρήστες από το σύνολο. Η αποποινικοποίηση και απομυθοποίηση της χρήσης θετικά αποτελέσματα θα είχε.

Δημοσ.

Παίζει να πέσεις σε σοβαρό αστυνομικό (με δυνατότητα σκέψης και λήψης αποφάσεων) και να μην σου κάνει τίποτα, παίζει να πέσεις και σε κάποιον βλαχοκαουμπόι, και να σε τρέξει επειδή νομίζει οτι βρήκε τον "σημαδεμένο" και θα πάρει προαγωγή και μπόνους άμα σε συλλάβει.

Συμφωνω στο οτι οι αστυνομικοι πρεπει να εχουν δυνατοτητα σκεψης και θα πρεπει να μπορουν να αξιολογουν καταστασεις αλλα καλο θα ειναι να μην λεμε και ολους τους αλλους βλαχοκαουμποιδες επειδη κανουν την δουλεια τους....

Στο κατω κατω οποιος εχει μαζι του σταφ ξερει οτι κουβαλει κατι παρανομο και θα πρεπει να ειναι ετοιμος να δεχθει και τις επιπτωσεις και οχι να τα ριχνει στους κακους αστυνομικους.

Αν δεν προκαλεις και καθεσαι σπιτακι σου και κανεις το τσιγαρακι σου δεν εχεις πολλα να φοβηθεις τωρα αν θελεις να το κανεις στο αμαξι,στην πλατεια και στην παραλια θα πρεπει να εισαι και ετοιμος για την στραβη

Δημοσ.

τι ακριβώς θές να μάθεις?

εσύ που γνωρίζεις

γιατί δε μας λες τι ισχύει .μονο κρίνεις, δε λες κάτι...

εκτος και αν λες πιο πίσω, δε διάβασα.

Δημοσ.

εσύ που γνωρίζεις

γιατί δε μας λες τι ισχύει .μονο κρίνεις, δε λες κάτι...

εκτος και αν λες πιο πίσω, δε διάβασα.

Φίλε μου, δεν είμαι αρκετά μικρός για να ξέρω τα πάντα...

Ως εκ τούτου, δεν μπορώ να σου πω τι ακριβώς ισχύει και τι όχι, ούτε δικηγόρος είμαι, ούτε εισαγγελέας, ούτε συνταγματολόγος. Αυτό που μπορώ με σιγουριά να σου πω, είναι οτι αυτό που είπες (οτι με 10-20 γραμμάρια, δεν σε μπουζουριάζουν) δεν ισχύει.

Μετά βέβαια ξεκαθαρίζεις οτι "πηγή" σου είναι φίλος σου αστυνομικός (και προς τιμή του, αυτός προφανώς δεν θα συλλάβει κάποιον με τέτοια ποσότητα), αλλά κάποιοι άλλοι θα το κάνουν, ελπίζω να μην διαφωνείς σε αυτό...αν πάλι διαφωνείς, υπάρχουν αρκετοί δικηγόροι στο φόρουμ, να σου επιβεβαιώσουν, οτι έχουν "τραβήξει" άτομα και με 2 τσιγαριλίκια επάνω τους...

Συμφωνω στο οτι οι αστυνομικοι πρεπει να εχουν δυνατοτητα σκεψης και θα πρεπει να μπορουν να αξιολογουν καταστασεις αλλα καλο θα ειναι να μην λεμε και ολους τους αλλους βλαχοκαουμποιδες επειδη κανουν την δουλεια τους....

Στο κατω κατω οποιος εχει μαζι του σταφ ξερει οτι κουβαλει κατι παρανομο και θα πρεπει να ειναι ετοιμος να δεχθει και τις επιπτωσεις και οχι να τα ριχνει στους κακους αστυνομικους.

Αν δεν προκαλεις και καθεσε σπιτακι σου και κανεις το τσιγαρακι σου δεν εχεις πολλα να φοβηθεις τωρα αν θελεις να το κανεις στο αμαξι,στην πλατεια και στην παραλια θα πρεπει να εισαι και ετοιμος για την στραβη

Δεν το εννοώ ακριβώς όπως το εκλαμβάνεις, αυτό που θέλω να πω, είναι οτι θα πρέπει τελικά ο αστυνομικός να έχει την κρίση και να καταλάβει οτι ο τυπάς στην παραλία ή στο αμάξι του δεν ενοχλεί κανέναν (τις περισσότερες φορές) και το αν βλάπτει κάποιον, βλάπτει μόνο τον ίδιο του τον εαυτό.

Και εν τέλει, αν δεν μιλάμε για εμπορία, το χειρότερο που θα πάθει σήμερα ένας χρήστης, είναι αυτόφωρη διαδικασία, δικαστήριο, και 3-6 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή ή και αθώωση...απλά του λερώνεται το ποινικό μητρώο για 8 χρονάκια...

Ποιος και τι κερδίζει κανείς απο την παραπάνω ιστορία, είναι κάτι που μου διαφέυγει....

Δημοσ.

Φίλε μου, δεν είμαι αρκετά μικρός για να ξέρω τα πάντα...

Ως εκ τούτου, δεν μπορώ να σου πω τι ακριβώς ισχύει και τι όχι, ούτε δικηγόρος είμαι, ούτε εισαγγελέας, ούτε συνταγματολόγος. Αυτό που μπορώ με σιγουριά να σου πω, είναι οτι αυτό που είπες (οτι με 10-20 γραμμάρια, δεν σε μπουζουριάζουν) δεν ισχύει.

Μετά βέβαια ξεκαθαρίζεις οτι "πηγή" σου είναι φίλος σου αστυνομικός (και προς τιμή του, αυτός προφανώς δεν θα συλλάβει κάποιον με τέτοια ποσότητα), αλλά κάποιοι άλλοι θα το κάνουν, ελπίζω να μην διαφωνείς σε αυτό...αν πάλι διαφωνείς, υπάρχουν αρκετοί δικηγόροι στο φόρουμ, να σου επιβεβαιώσουν, οτι έχουν "τραβήξει" άτομα και με 2 τσιγαριλίκια επάνω τους...

Δεν το εννοώ ακριβώς όπως το εκλαμβάνεις, αυτό που θέλω να πω, είναι οτι θα πρέπει τελικά ο αστυνομικός να έχει την κρίση και να καταλάβει οτι ο τυπάς στην παραλία ή στο αμάξι του δεν ενοχλεί κανέναν (τις περισσότερες φορές) και το αν βλάπτει κάποιον, βλάπτει μόνο τον ίδιο του τον εαυτό.

Και εν τέλει, αν δεν μιλάμε για εμπορία, το χειρότερο που θα πάθει σήμερα ένας χρήστης, είναι αυτόφωρη διαδικασία, δικαστήριο, και 3-6 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή ή και αθώωση...απλά του λερώνεται το ποινικό μητρώο για 8 χρονάκια...

Ποιος και τι κερδίζει κανείς απο την παραπάνω ιστορία, είναι κάτι που μου διαφέυγει....

είπα εξαρχής ότι δεν ξέρω ακριβώς την ποσότητα, που να θυμάμαι αν είναι 3-5-15.

είπα επίσης ότι εξαρτάται και από τον μπάτσο.

το τράβηγμα με τα 2-3 τσιγάρα που λες, ίσχυε παλιά, όχι τώρα πλέον, αυτό μου λέει ο φίλος. πρέπει να είναι πολύ στραβωμένος ο μπάτσος, η κανένας μεγάλος σε ηλικία.που και πάλι, στο τμήμα θα το ζυγίσουν και θα σε αφήσουν χωρίς πολλά πολλά... παλιά δεν ήταν έτσι...

λερωνόταν το μητρώο σου και με ένα τσιγάρο.

Δημοσ.

Αν δεν προκαλεις και καθεσαι σπιτακι σου και κανεις το τσιγαρακι σου δεν εχεις πολλα να φοβηθεις τωρα αν θελεις να το κανεις στο αμαξι,στην πλατεια και στην παραλια θα πρεπει να εισαι και ετοιμος για την στραβη

Πάντως ρε παιδιά τόσο εύκολο είναι να βρει ο άλλος σταφ επάνω σου; Δηλαδή οκ αν έχεις βάλει το σακουλάκι με το χόρτο μέσα στον καπνό σου, ή αν ακόμα καλύτερα έχεις απλά ένα στριμμένο μαζί με τα τσιγάρα σου, πως είναι δυνατόν να κάτσει ο μπάτσος να σε ψάξει; Δεν έχω πολυ-κυκλοφορήσει στην Ελλάδα με χόρτο πάνω μου αλλά μου φαίνεται πολύ απίθανο να συμβεί αυτό. Έχει κανείς εμπειρία;

Δημοσ.

Πάντως ρε παιδιά τόσο εύκολο είναι να βρει ο άλλος σταφ επάνω σου; Δηλαδή οκ αν έχεις βάλει το σακουλάκι με το χόρτο μέσα στον καπνό σου, ή αν ακόμα καλύτερα έχεις απλά ένα στριμμένο μαζί με τα τσιγάρα σου, πως είναι δυνατόν να κάτσει ο μπάτσος να σε ψάξει; Δεν έχω πολυ-κυκλοφορήσει στην Ελλάδα με χόρτο πάνω μου αλλά μου φαίνεται πολύ απίθανο να συμβεί αυτό. Έχει κανείς εμπειρία;

κάποτε, με μεγάλα χαρτάκια σε πηγαίνανε μέσα για ψάξιμο :)

Δημοσ.

το τράβηγμα με τα 2-3 τσιγάρα που λες, ίσχυε παλιά, όχι τώρα πλέον, αυτό μου λέει ο φίλος. πρέπει να είναι πολύ στραβωμένος ο μπάτσος, η κανένας μεγάλος σε ηλικία.που και πάλι, στο τμήμα θα το ζυγίσουν και θα σε αφήσουν χωρίς πολλά πολλά... παλιά δεν ήταν έτσι...

λερωνόταν το μητρώο σου και με ένα τσιγάρο.

Εξακολουθεί και ισχύει φίλε μου, αν δεν ίσχυε, δεν θα το ανέφερα. Κατά καιρούς (αν μένεις αθήνα - αν και πρέπει να γίνονται και στην επαρχεία αυτά) γίνονται μπλόκα για αυτόν ακριβώς τον λόγο (για να μαζέψουν κάποιους). Όταν έχεις βγάλει (σαν διοικητής) καμια 10αριά άτομα να πάνε να κάνουν μπλόκο σε μια πλατεία, περιμένεις να κάνουν συλλήψεις, οπότε και με ένα να σε πιάσουν (τσιγαριλίκι) μια χαρά θα σε τρέξουν...για να μην αναφέρω τους λιμενικούς τα καλοκαίρια....

Έχω ακούσει και γω για ιστορίες (απο φίλους) που άφησαν άτομα να φύγουν με τις ποσότητες που αναφέρεις, αλλά δυστυχώς αυτές αποτελούνε (για την ώρα) την εξαίρεση του κανόνα...

κάποτε, με μεγάλα χαρτάκια σε πηγαίνανε μέσα για ψάξιμο :)

εμ είδες? εμένα πριν κανα χρόνο σε έλεγχο, είχε βάλει ο μπάτσος το δάχτυλο στο τασάκι μου, και ψαχούλεβε τις στάχτες μήπως βρει καμια γόπα με τζιβάνα....

Δημοσ.

Για αυτο λεω οτι αν δεν προκαλεις ειναι δυσκολο να σου κατσει η στραβη....

Αλλα εχω δει απειρες φορες ατομα να ειναι στην πλατεια στο γκαζι και να φουμαρουν οπως και σε παραλιες τιγκα στον κοσμο.Θελεις να κανεις την δουλεια σου ρε φιλε στη θαλασσα πηγαινε σε καμια ερημικη παραλια που δεν παιζει κοσμος και μην τα γραφεις ολα στα παπαρια σου!!!

Τυχαινει και βλεπω αμαξια με 4 ατομα μεσα με την μουσικη στην τσιτα και να μην βλεπεις απο το ντουμανι...Ε αν περασεις μπροστα απο αστυνομια θα θα σε γδυσουν γιατι ξερουν οτι κατι θα βρουν

Δημοσ.

Mόνο με σκύλο να στο βρουν, στις συνθήκες που περιγράφεις, διαφορετικά πρέπει να εισαι πολύ κάρφωμα για να κάτσουν να σε ξεβρακώσουν....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...