Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε

Υπάρχει ένδειξη αν θα βάλουν κ καμια νέα αποστολή μέσα?? 😇

Aυτες νμζ θα μπουν αφου βγαλουν αυτα τα 2 επερχομενα πατσακια..

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, planetman είπε

Ρε παιδιά, το παιχνίδι σέρνεται; Έχω τις ρυθμίσεις στο low και παίζει στα 55-75fps.

Με λιγότερο από 97% GPU usage σε κόβει το CPU. Αν δεν έχεις άλλα προβλήματα.

Spoiler

4ik2ALqmP8aNnegRMTtWn-970-80.png

Δημοσ.
19 ώρες πριν, planetman είπε

Ρε παιδιά, το παιχνίδι σέρνεται; Έχω τις ρυθμίσεις στο low και παίζει στα 55-75fps.

δοκίμασε crowd density low, την μαλακία που δείχνει τον κόσμο στο minimap off και το pov.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

δοκίμασε crowd density low, την μαλακία που δείχνει τον κόσμο στο minimap off και το pov.

Το POV τι είναι; Είδες καμιά διαφορά με το Crowd Density στο Low;; Γιατί εγώ όχι κάτι το ιδιαίτερο...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε

Το POV τι είναι; Είδες καμιά διαφορά με το Crowd Density στο Low;; Γιατί εγώ όχι κάτι το ιδιαίτερο...

pov = point of view. Πρακτικά το zoom :P

Crow density βοηθάει πολύ σε zen+ και γενικά αν εισαι cpu limited . AN eisai 100% gpu τότε δεν δινει κατι

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

pov = point of view. Πρακτικά το zoom :P

Crow density βοηθάει πολύ σε zen+ και γενικά αν εισαι cpu limited . AN eisai 100% gpu τότε δεν δινει κατι

Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει ότι έχω χρήση 100% σε CPU και σε GPU οπότε μάλλον για αυτό δεν είδα διαφορές.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, planetman είπε

To GPU μου είναι τέρμα ενώ η CPU χαλαρή μέχρι 30-35% περίπου. Τα γραφικά τα έχω στα low αλλά σε ανάλυση 1440p.

Σε παλιότερες κάρτες Πασχάληδες, Βέγγους κλπ, βοηθάει λίγο και αν κάνεις force off το async compute (απαράδεκτο που δεν υπάρχει toggle στο main menu). Υπάρχει mod στο nexus mods,  κέρδισα γύρω στα 4-5 fps με την 1080 και ήμουν πιο κοντά σε ~2060 νούμερα.

1440p και vega56 επίσης δεν.

Για το 60ρι πάντα μιλάμε.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Jimys2008 είπε

Ήθελε τουλάχιστον 1 xρόνο development ακόμα.

Και εμείς θα γκρινιάζαμε επειδή δεν το κυκλοφορούν και θα το μποικοτάραμε για τα συνεχόμενα delays 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gavros10 είπε

Και εμείς θα γκρινιάζαμε επειδή δεν το κυκλοφορούν και θα το μποικοτάραμε για τα συνεχόμενα delays 

Υπαρχει ιστορικα τετοια περιπτωση; Προσωπικα πιστευω πως σιγουρα πολλοι θα ξενερωναν θα γκρινιαζαν, θα, θα, θα. Αλλα οταν κυκλοφορουσε αργα η γρηγορα θα αλλαζαν γνωμη, προφανως ισως οχι ολοι. Γενικα ομως θα ελεγα και οι δυο περιπτωσεις δικοπο μαχαιρι φαινονται για διαφορους λογους.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xristos97 είπε

Υπαρχει ιστορικα τετοια περιπτωση; Προσωπικα πιστευω πως σιγουρα πολλοι θα ξενερωναν θα γκρινιαζαν, θα, θα, θα. Αλλα οταν κυκλοφορουσε αργα η γρηγορα θα αλλαζαν γνωμη, προφανως ισως οχι ολοι. Γενικα ομως θα ελεγα και οι δυο περιπτωσεις δικοπο μαχαιρι φαινονται για διαφορους λογους.

Εδώ 2 μήνες το άργησαν και τους απειλούσαν ότι θα τους σκοτώσουν, τι λέμε τώρα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gavros10 είπε

Τον 1 χρονο ακομα δεν χρειαζεται να τον βαζεις στο τελος 😛 

Δεν εχει ανεβει εδω οτι το σοβαρο development ξεκινησε 2016 (μπορει και '14)?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...