Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι λέει σαν backpuck είναι καλό? μπορεί να πάω interail το καλοκαίρι και θα μου χρειαστεί ενα

Αδεερφέ μου με ένα εικοσάρικο παίρνεις 65λιτρο σακίδιο συνεπώς μη ρωτάς τι και πως. Το χτυπάς και αν δεν σου κάνει το χαρίζεις αλλού για δώρο

Δημοσ.

Εγώ πάντως το πήρα

Πιστεύω αξίζει.

Μεγάλη χωρητικότητα με πολλές θήκες και ιμάντες κτλπ.

Αν το θες για απλό ταξίδι είναι μια χαρά άλλα άμα κάνεις πεζοπορίες, κάμπινγκ και κουβαλάς συνεχεία βάρος δεν πιστεύω ότι αξίζει.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το πήρα

Πιστεύω αξίζει.

Μεγάλη χωρητικότητα με πολλές θήκες και ιμάντες κτλπ.

Αυτό έλειπε να μην το έπαιρνες εσύ :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Ενα Camping Travel Rucksack απο την Gearbest στα 15,50€ με τα μεταφορικα

Δεν είναι προσφορά θεωρώ. Όλα τα backpacks του gearbest τα έχει το amazon σε διπλή τιμή ανέκαθεν.

Όσο προσφορά είναι όλα τα άλλα (που γενικά όντως είναι εξαιρετικές οι τιμές του gearbest) είναι κι αυτό, δεν έχει κάτι παραπάνω.

Δημοσ.

Γελοίο προμοσιον αλλά το βάζω μήπως ενδιαφέρει κάποιον. Δεν ξέρω εάν είναι μόνο για καφέ ή γενικά.

"Τις Τετάρτες σου αξίζει ένα πατ-πατ παραπάνω. Βάλε τον κωδικό:

coffeetreat3 στην επόμενη παραγγελία σου και κέρδισε 2€ έκπτωση!

Καλό υπόλοιπο εβδομάδας λοιπόν από εμάς εδώ στο efood. Και να θυμάσαι:

"Η μέρα ξεκινάει μόλις τελειώσεις τον πρώτο σου καφέ". - efood 2017"

Δημοσ.

Το δοκίμασα και μου λέει μη έγκυρος τρόπος πληρωμής.

Γελοίο προμοσιον αλλά το βάζω μήπως ενδιαφέρει κάποιον. Δεν ξέρω εάν είναι μόνο για καφέ ή γενικά.

"Τις Τετάρτες σου αξίζει ένα πατ-πατ παραπάνω. Βάλε τον κωδικό:
coffeetreat3 στην επόμενη παραγγελία σου και κέρδισε 2€ έκπτωση!

Καλό υπόλοιπο εβδομάδας λοιπόν από εμάς εδώ στο efood. Και να θυμάσαι:

"Η μέρα ξεκινάει μόλις τελειώσεις τον πρώτο σου καφέ". - efood 2017"

Δημοσ.

Ένα review για τα γυαλιά που αναφέρθηκαν στις προηγούμενες σελίδες. Αγόρασα 2, το ένα από την Hawkers και το άλλο από Wolfnoir, πάντα όμως από την ίδια ενιαία ιστοσελίδα.

Τα μεν πρώτα Hawkers είναι τελείως ψεύτικα, στην αρχή με προβλημάτισε το πόσο άνετα ανοιγοκλείνουν τα άγκιστρα των αυτιών. Στην πορεία κατάλαβα ότι δεν υπήρχαν καν βίδες και συγκρατούνται με το πλαστικό και την υποδοχή του στα άγκιστρα.

Τα δεύτερα Wolfnoir έχουν πολύ καλύτερη κατασκευή που παραπέμπει σε ακριβότερα γυαλιά.

Και τα δυο όμως ιστορούν στα οπτικά. Τα σύγκρινα με κάτι ray ban και διαπίστωσα ότι όταν κοιτάς οθόνες είναι σαν να έχεις 3d γυαλιά καθώς αλλάζει τελείως τα χρώματα απο αυτό που βλέπεις κάτι το οποίο δεν γίνονταν με τα ray ban.

Επειδή δεν έχω γνώσης από οπτικά και γυαλιά, αν κάποιος ξέρει ας μας πει εάν είναι φυσιολογικό ή αν η ποιότητα του γυαλιού δεν είναι καλή. Προσωπικά σε φάσης παραλίας που δεν χαλάς τα καλά σου γυαλιά είναι ότι πρέπει.

Δημοσ.

Αυτό το παθαίνεις λόγω των Polarized φακών (όποιας κατηγορίας τιμής και αν είναι τα γυαλιά). Δεν είναι πρόβλημα είναι feature...χαχαχ (και εμένα μου τι δίνει αφάνταστα μια που το παθαίνεις σε κάθε είδους οθόνη..)

Ένα review για τα γυαλιά που αναφέρθηκαν στις προηγούμενες σελίδες. Αγόρασα 2, το ένα από την Hawkers και το άλλο από Wolfnoir, πάντα όμως από την ίδια ενιαία ιστοσελίδα.

Τα μεν πρώτα Hawkers είναι τελείως ψεύτικα, στην αρχή με προβλημάτισε το πόσο άνετα ανοιγοκλείνουν τα άγκιστρα των αυτιών. Στην πορεία κατάλαβα ότι δεν υπήρχαν καν βίδες και συγκρατούνται με το πλαστικό και την υποδοχή του στα άγκιστρα.

Τα δεύτερα Wolfnoir έχουν πολύ καλύτερη κατασκευή που παραπέμπει σε ακριβότερα γυαλιά.
Και τα δυο όμως ιστορούν στα οπτικά. Τα σύγκρινα με κάτι ray ban και διαπίστωσα ότι όταν κοιτάς οθόνες είναι σαν να έχεις 3d γυαλιά καθώς αλλάζει τελείως τα χρώματα απο αυτό που βλέπεις κάτι το οποίο δεν γίνονταν με τα ray ban.

Επειδή δεν έχω γνώσης από οπτικά και γυαλιά, αν κάποιος ξέρει ας μας πει εάν είναι φυσιολογικό ή αν η ποιότητα του γυαλιού δεν είναι καλή. Προσωπικά σε φάσης παραλίας που δεν χαλάς τα καλά σου γυαλιά είναι ότι πρέπει.

• Like 2
Δημοσ.

τα hawkers που αναφερεις που δεν εχουν βιδες ειναι η φθηνη σειρα τους να το πω ετσι. εγω που εχω και ενα ζευγαρι πρινιουμ εχει βιδακια κανονικα. αυτο που αναφερεις σα να εχεις 3d ειναι λογω του οτι ο φακος ειναι πολαραιζ.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...