sotoss Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 @drdedus πόσο την έχει την φέτα ο Αστέρας; Θυμάσαι διεύθυνση στην Αθήνα ή κάποιο site;
Questioner Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Την Φέτα Π.Ο.Π. Αχαϊας που έχει ο ΑΒ στα 5,69 την έχει δοκιμάσει κανείς;
NICK1982 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Ερωτηση προς τον "efkola" το υποκαταστημα στο μενιδι μηπως λεγεται τυροφαρμα και ειναι στην λεωφ. δημοκρατιας?
efkola Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Σήμερα και αύριο στα ΑΒ -25% στις φρυγανιές -όλες οι συσκευασίες φρέσκου γάλακτος(άραγε και της Γεωργ.Σχολής;; )στα 99 cents @Drdedus και ΝΙCΚ1982 Κύριοι,επιφυλάσσομαι να απαντήσω σύντομα...δε θα σας πω αλήθεια αυτή τη στιγμή Στο υποκατάστημα του Μενιδίου δεν έχω πάει,ξέρω απλά ότι υπάρχει.Στην Αθήνα νομίζω πως είναι κάπου προς Ιπποκράτους.Η ''τυροφάρμα'' πάντως νομίζω πως δε μου λέει κάτι.
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Οι oral-b είναι στο 30% στα ΑΒ Βασιλόπουλος Οδοντόκρεμες; Οδοντόβουρτσες; Ανταλλακτικά;
kamousis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα. Σήμεραο Βασιλόπουλος είχε όλα μα όλα τα φρέσκα γάλατα 0,99€. Πήρα Βιολογικό ΕΒΟΛ από 2,49 € αρχική τιμή στο 0,99 €. Απίστευτη προσφορά !!!! Και της γεωργικής σχολής 0,99 είχε. Όλα 0,99 είχαν. Σήμερα και αύριο στα ΑΒ -25% στις φρυγανιές -όλες οι συσκευασίες φρέσκου γάλακτος(άραγε και της Γεωργ.Σχολής;; )στα 99 cents @Drdedus και ΝΙCΚ1982 Κύριοι,επιφυλάσσομαι να απαντήσω σύντομα...δε θα σας πω αλήθεια αυτή τη στιγμή Στο υποκατάστημα του Μενιδίου δεν έχω πάει,ξέρω απλά ότι υπάρχει.Στην Αθήνα νομίζω πως είναι κάπου προς Ιπποκράτους.Η ''τυροφάρμα'' πάντως νομίζω πως δε μου λέει κάτι. 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Οδοντόκρεμες; Οδοντόβουρτσες; Ανταλλακτικά; Λοιπόν επειδή το πρωί ήμουν από το κινητό και οδηγούσα δεν μπορούσα να γράψω περισσότερα (έγραφα στα κόκκινα) Οδοντόκρεμες και Οδοντόβουρτσες Oral-B 30% έκπτωση στα AB (δεν ισχύει για τα ανταλλακτικά) Η τιμή της φτηνότερης οδοντόβουρτσας ήταν περίπου 17 ευρώ. Όποιος έχει ήδη τυπωμένο κουπόνι (γιατί οι επιθυμίες τα αποσύρανε) αγοράζει στα 9 ευρώ και κάτι.
lefta_yparxoun Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 HAPPY HOUR* στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express! Ελάτε σήμερα Τρίτη 03.03, από τις 14:30 έως και το κλείσιμο των καταστημάτων και επωφεληθείτε της έκπτωσης: -30% στα καθαριστικά νοικοκυριού-30% στα χαρτιά υγείας & κουζίνας, στα χαρτομάντιλα & τις χαρτοπετσέτες-20% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ *Εξαιρούνται τα καταστήματα σε Σαντορίνη, Σκιάθο, Σκόπελο, Τήνο, Σύρο, Σκάλα Λακωνίας, Καστέλι Χανίων*Ισχύει για τους κατόχους της κάρτας Club*Ισχύει στα εταιρικά καταστήματα της Μαρινόπουλος Α.Ε. 1
aggeloshellas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) και γιατί ρε παιδιά να παίρνουμε γυαλιά ηλίου φθηνά από το εξωτερικό με τεράστιες χρεώσεις μεταφορικών ???? Υπάρχουν και στην Ελλάδα τέτοια e-shops. Βλέπε xxxxxx Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2015 από matrixxx
dobro Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 η προσφορα που ειναι; καποιο Συγκριτικό παραδειγμα με καποια αντιστοιχα μαγαζια....................2 φορα που διαφημιζεις το σαϊτ! 1
astrolabos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) και γιατί ρε παιδιά να παίρνουμε γυαλιά ηλίου φθηνά από το εξωτερικό με τεράστιες χρεώσεις μεταφορικών ???? Υπάρχουν και στην Ελλάδα τέτοια e-shops. Βλέπε xxxxxxx Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2015 από matrixxx 4
MikeJ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Παιδιά τη βοήθεια σας λίγο γιατί η κοπέλα μου άθελά της πέτυχε καλή προσφορά στον ΑΒ και δε έχουμε καταλάβει πως... Λοιπόν με 8,63 ευρώ απόδειξη πήρε 152 πόντους στην κάρτα (οι 150 ήταν ειδικών ενεργειών) (και δωροεπιταγή αφού είχαμε και άλλους 60 περίπου) Έψαξα στο τρέχων φυλλάδιο δεν υπάρχουν τα προϊόντα που αγόρασε με πόντους πόσο μάλλον με 150.... Τα προϊόντα είναι ΑΒ ΧΑΡΤ/ΤΑ ΚΑΡΩ 33 0,75 ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙ ΠΡΑΛΙΝΑ 2,80 ΜΙΝΙ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ Γ 2,90 7D BAKE ROL PIZZA 1,12 CREAM CRACKERS 1,06 Υποπτεύομαι ότι τα 2 τσουρέκια που ήταν Στεργίου μάλλον είχαν κάποια προσφορά του τύπου με ένα προϊόν παίρνεις 30 πόντους με 2 παίρνεις 150 αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος για αυτό καθώς δεν ήμουν μπροστά... Πάντως πολλοί πόντοι για μόνο 8,5 ευρώ... Αν κάποιος ξέρει πως έγινε...
phanispal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Περίεργο, γιατί 150 πόντοι αντιστοιχούν σε 4€, οπότε κοιτώντας αυτά που πήρατε, ή πρόκειται για λάθος, ή μιλάμε για τρομερή προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις