kamousis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 kamousis πολύ κατανάλωση ρε φίλε! ότι προϊόν έχω αναφέρει ότι αγόρασα, έχει στοκαριστεί για βάθος ενός χρόνου περίπου. Ειδικά τα χαρτιά υγείας που δεν έχουν ημερομηνία λήξης,στοκάρονται μπορεί και για 2 χρόνια. Επομένως νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο. Στόχος του καταναλωτή είναι το κέρδος κι ας είναι και μακροχρόνιο. Δεν αγοράζεις 4 οικογενειακά παγωτά σε τιμή -40% π.χ. για να τα φας σε μια μέρα μέσα, αλλά για να τα έχεις καταναλώσει έως τέλος Αυγούστου. Δεν αγοράζεις 8 γκριν-κόλα για να τις πιείς μόνος σου σε 1 εβδομάδα, Τα έχεις καταλάβει λάθος φίλε τα πράγματα. 3
spysif Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ... Δεν αγοράζεις 4 οικογενειακά παγωτά σε τιμή -40% π.χ. για να τα φας σε μια μέρα μέσα, αλλά για να τα έχεις καταναλώσει έως τέλος Αυγούστου.... 4 οικογενειακά μέχρι τέλος Αυγούστου?? Ένα μπολάκι την βδομάδα τρώτε?? 6
MikeJ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 @ Dimigar Εμένα προσωπικά μου πέρασαν κανονικά και τα 2 κουπόνια για τα αποσμητικά noxzema από my market. Αντίθετα δε μου πέρασαν ένα γάλα που όντως δεν υπήρχε στην απόδειξή μου (δε ξέρω πως έγινε αυτό αφού το γάλα το είχα όντως στα χέρια μου, ενδεχομένως το πήρα τζάμπα από κάποιο λάθος στο ταμείο) κάτι που δείχνει ότι πράγματι κάνουν έλεγχο.
Professor Xavier Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 @matrixxx σε ποιο Carrefour βρήκες τα carte d'or με τα stickers; στα καρφουρ στο TheMall(Μαρούσι) είχε μόνο στρατσιατέλα καρτντορ με στίκερ -1.5€. Είχε και τα "σκάνδαλα" με -2€ (-40%, τελική 3.44€) 500γρ Το Vanillia secrets μου φάνηκε αλλοιωμένο γιατί είχε (πολλούς) κρυστάλλους. Το σοκολάτα ήταν μια χαρά!
kamousis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 4 οικογενειακά μέχρι τέλος Αυγούστου?? Ένα μπολάκι την βδομάδα τρώτε?? ο συμφορουμίτης με το ψευδώνυμο άδικος μου έγραψε σε spoiler "kamousis πολύ κατανάλωση ρε φίλε!" και του απάντησα αυτό που του απάντησα. Του εξήγησα ότι τα στοκάρω τα προιόντα που αγοράζω, δεν τα καταναλώνω μέσα σε μικρό διάστημα.
gregdel Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Εκτός τα στικερ έχει ξαναβαλει κουπονια το manamia για παγωτα, για όσους θελουν να το συνδυάσουν με την έκπτωση. https://www.manamia.gr/pagota/index.html
killertomato Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 στο καρφουρ/μαρινόπουλο στην κλεισθένους στο Γέρακα , έχει αρκετά καρτντορ με στικεράκι -1.5€ και πάνες babylino με -50%
chris456 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δεν ξερω αν το εχετε προσεξει -οσοι αγοραζετε γαλα απο το carefour δευτερα-τριτη- αλλα πλεον εχει ενα υποτυπωδη περιορισμο : μεχρι 6 /αποδειξη.εννοειται οτι πολλοι σπανε τις αγορες τους σε πολλες αποδειξεις αλλα τουλαχιστον δειχνει οτι στο carefour καταλαβαν οτι υπαρχει προβλημα με την συγκεκριμενη προσφορα.
coyote2 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 όντως αλλά τώρα τελευταία είχε και το απόγευμα παραλαβές από ολυμπος
kamousis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Στο Καρφούρ παρατήρησα την εξής μέθοδο. Πήρα παγωτό στέβια της έβγα που είχε αρχική τιμή 6,92. Η ταμίας όμως πρώτα μου αφαίρεσε το κουπόνι από λάιβσμαρτ (-1,50€) και μετά υπολογίστηκε η έκπτωση -40% του καταστήματος, με αποτέλεσμα το -40% να μην είναι επί της αρχικής τιμής, αλλά επί της τιμής αφού πρώτα αφαιρεθεί το κουπόνι. Στα άλλα σ.μ. όπως ο ΑΒ δεν το κάνουν έτσι. Σου αφαιρούν το 40% επί της αρχικής τιμής και μετά αφαιρούν τυχόν κουπόνια. Σας έχει τύχει ποτέ στο καρφούρ αυτό που ανέφερα;
dimigar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Στο Καρφούρ παρατήρησα την εξής μέθοδο. Πήρα παγωτό...Σου αφαιρούν το 40% επί της αρχικής τιμής και μετά αφαιρούν τυχόν κουπόνια. Σας έχει τύχει ποτέ στο καρφούρ αυτό που ανέφερα; Σχεδόν πάντα..
Jake07 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δεν ξερω αν το εχετε προσεξει -οσοι αγοραζετε γαλα απο το carefour δευτερα-τριτη- αλλα πλεον εχει ενα υποτυπωδη περιορισμο : μεχρι 6 /αποδειξη.εννοειται οτι πολλοι σπανε τις αγορες τους σε πολλες αποδειξεις αλλα τουλαχιστον δειχνει οτι στο carefour καταλαβαν οτι υπαρχει προβλημα με την συγκεκριμενη προσφορα. Σοβαρα?????? Αν ειναι αυτοι εξυπνοι ειμαστε και εμεις... Δωστε τα κουπονια στο τελος... Σε φαση, ''αα ξεχασα κι αυτα τα κουπονακια...''
dimigar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Εγω παντως σκανταλ με στικερ δεν βρηκα ουτε στο 2ο. (και να εβρισκα μαλλον δεν θα επαιρνα, αφου το καρτντορ με στικερ ηταν σχεδόν μιση τιμη κιλου από ό,τι το σκανταλ με στικερ). Καταπληκτικα αληθινες οι γευσεις οσων δοκιμασα χθες, και κυριως φραουλας και φυστικιου που τοσο σωστες γευσεις δεν εχω βρει ποτε! Φραουλα εχει μεσα 10% λεει, οποτε λογικο να είναι τοσο ακριβης η γευση, φυστικι λεει 0.9% (δεν εχω καταλαβει αν αυτό το ποσοστο αφορα το συνολο του βαρους του κουτιου - εχει 4 γευσεις, αρα αν είναι για ολο το περιεχομενο αυτή η αναλογια, είναι 4*0.9% για το κομματι "φυστικι" και αντιστοιχα 40% για την φραουλα - αν όχι, 0.9% και 10% αντιστοιχα). Γευση απολυτη ωμου φυστικιου αιγινης! Ακομα και χυμα παγωτα φυστικι που θυμαμαι από παιδι (από δεκαετια 80), τετοια γευση ΔΕΝ. Έκπληκτος! Το λοιπόν, βρήκα τα παγωτά (με στίκερ -€3, πάρα πολλά) που αναφέρει ο matrixx σε ειδικό καταψύκτη Carte d'or στο Μαρινόπουλο στη Μεταμόρφωση (Παπανδρέου 116). Δεν δοκίμασα ακόμη λόγω λαιμόπονου.
efkola Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Γαλαξίας 25/6 - 27/6 ΕΛΟΜΑΣ 25/6 - 27/6 My Market 25/6 - 27/6 -50% στα προϊόντα Le Petit Marseillais -Ariel απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων σκόνες 50 μεζ. ή υγρά 48 μεζ. ή κάψουλες 38/42 μεζ. 7,85€/τεμ. -Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π 8,90€/κιλό-Χοιρινή σπάλα χωρίς κόκαλο 2,95€/κιλό Carrefour Μαρινόπουλος 25/6 - 27/6 Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2015 από efkola 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις