Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

My Market (ότι θυμάμαι)

Σερβιέτες Always -50% (συγκεκριμένα πακέτα)

Μπουγάτσα χρυσή ζύμη -25%

χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο 3,99€/κιλό

Αντηλιακά Nivea -50%, και -40% μια άλλη μάρκα που δεν θυμάμαι.

Γάλα Nounou 10 ημερών 1L (νομίζω ήταν το Family) 0,99€ από 1,61€

Αυτά θυμάμαμι, αν περάσει κάποιος άλλος και έχω κάνει κάπου λάθος ας με διορθώσει ή/και να προσθέσει.

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΕΛΟΜΑΣ  16/7 - 18/7

-Καφές στιγμής  ΕΛΟΜΑΣ  200γρ  2,99€

-40% σε όλα τα πολυκαθαριστικά και sprays  Ajax (εξαιρούνται τα καθαριστικά τζαμιών)

-40% στις βαφές μαλλιών Palette,silken color & styling 

-Xoιρινή μπριζόλα λαιμού με κόκαλο(προέλευση ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)  3,29€/κιλό

Δημοσ.

Και στην σελίδα του lidl γράφει, οτι την Κυριακή 19/7 θα είναι ανοιχτά.

Δημοσ.

Σκλαβενίτης , πίτσα oatker guseppe 4 τυριά και ζαμπόν/μανιτάρια -1€ στα 2.18€ και βρήκα στο κατάστημα Μελισσίων την προσφορά στα γκαζάκια coral gas  2+1 δώρο στα 2.80€ (τριάδα δλδ το ένα  0.93)

Δημοσ.

λοιπον ερωτηση:

τοστιερα για το εξοχικο, στο lidl 12 ευρω στο καρφουρ 14, εχει παρει κανεις καμια απ τις δυο; αξιζει καμια απ τις δυο;

Δημοσ.

Να σας πω και εγώ οτι βρήκα παγωτά cartedor διάφορες γεύσεις 1,8lit-1κιλο με Στικερ -3€ και τελική τιμή 3€ το μπωλ.

να υπενθυμισω οτι και σήμερα έως και Κυριακή έχει τα παγωτά -35% και τα cartedor με το Στικερ βγαίνουν τελική 3,45€ τα στρατσιατελα και κάπου 3,20€ τα ανάμικτα. 1,8lit ταπερ
Δημοσ.

λοιπον ερωτηση:

τοστιερα για το εξοχικο, στο lidl 12 ευρω στο καρφουρ 14, εχει παρει κανεις καμια απ τις δυο; αξιζει καμια απ τις δυο;

αν έχει τη εγγύηση τριων ετων τότε lidl.
  • Like 3
Δημοσ.

My Market (ότι θυμάμαι)

Σερβιέτες Always -50% (συγκεκριμένα πακέτα)

Μπουγάτσα χρυσή ζύμη -25%

χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο 3,99€/κιλό

Αντηλιακά Nivea -50%, και -40% μια άλλη μάρκα που δεν θυμάμαι.

Γάλα Nounou 10 ημερών 1L (νομίζω ήταν το Family) 0,99€ από 1,61€

Αυτά θυμάμαμι, αν περάσει κάποιος άλλος και έχω κάνει κάπου λάθος ας με διορθώσει ή/και να προσθέσει.

Υπάρχει περίπτωση να ξέρουμε μέχρι πότε ισχύουν; (τα αντηλιακά με ενδιαφέρουν)

Δημοσ.

Σε ξηρούς καρπούς παίζει πουθενά προσφορά αυτές τις μέρες?

Κανε μια βολτα στην κεντρικη αγορα στην οδο Αθηνας εχει οτι επιθυμεις και απο τιμες -20% και βαλε απο την καθε προσφορα σουπερ μαρκετ.

Δημοσ.

λοιπον ερωτηση:

αν έχει τη εγγύηση τριων ετων τότε lidl.
Ακόμα και 50 χρόνια να έχει δεν ψωνιζουμε από τα lidl. Είναι γερμανικά. Που υπάρχει λοιπόν ο προβληματισμος;Αποστολή από το JY-G4S με τη χρήση Insomnia App
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...