manosfp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 και ερωτώ με τη σειρά μου: τα έβαλα στο desktop. να βάλω τα ίδια και στο λαπιτόπι ταυτόχρονα;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Φτιαξε την υπογραφη σου πρωτα... Παραπληροφορεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 γιατί παρακαλώ;;; γνησιότατα πλερωμένα μέχρι τελευταίου cent (το 1499ο δηλαδή)!!! Τα έβαλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 windows 7 64 bit εγραφες μεχρι πριν λιγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 lol το άλλαξα πρίν διαβάσω τη συμβουλή σου να το διορθώσω! Τα έβαλες λέμε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δεν απαντω εξαρχης, γιατι δεν θελω να με πεις 2η φορα κακο σε μιση ωρα... edit. παρε για να μην μεινεις με την απορια http://answers.micro...9d7b9f0a?page=1, χωρις λυση (με ολα τα τεχνασματα δοκιμασμενα). Μετα απο 6 ωρες ταλαιπωριας και 2 φορες install, μια clean και μια πανω στα παλια μου 7, τα σουταρα. Ουτε 12.6, ουτε 12.10, ουτε 12.1, ο ccc δεν εχει παρα μονο ρυθμισεις ενεργειας για την οθονη και τιποτα αλλο!! Μεχρι και registry hack δοκιμασα, τπτ. Ελαφρως πιο αργα απο τα 7, τι αλλο να δω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω σου βρήκα τη λύση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Να σαι καλα ρε φιλε!! Θα την παρω απο αμαζον ομως να γλυτωσω 500! Γαμωτο, τελευταιο κομματι, κατσε να προλαβω να ριξω παραγγελια!! Καλοι μου ανθρωποιιιιιι!! (τρεχω) http://www.amazon.co...=A3P5ROKL5A1OLE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoss1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Να ρωτησω ρε παιδια αν εχουμε κωδικο προσφορας παιζει την ωρα της αναβαθμισης και αφου πληρωσαμε να ζητησει win7 serial key και να πανε χαμενα τα λεφτα?Το λεω γιατι οπως λετε τα μπαλωνουν σιγα σιγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Αυτο πως να γινει; Δεν το νομιζω, αυτο ομως που μπορουν να κανουν, ειναι να δεις οποτε θελουν αυτοι μηνυμα, οτι το prod key ειναι λαθος/παρανομο κλπ και να πρεπει να βαλεις αλλο. (αν και δεν νομιζω να φτασουν εκει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Εγω νομίζω ότι κι απο torrent να τα κατεβαζαμε, πάλι μια χαρά θα έπαιζαν. Έχει αλλάξει τακτική η Microsoft. Τα 7ρια που μέχρι προχθές είχα ήταν πιο αξιόπιστα κι απο γνήσια... Φίλε μου καλέ καλέ μου φίλε να τα περάσω και στο λαπιτόπι; Ότι μου πεις θα κάμω. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluescorpion Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 καλα παιδια δεν εχω καταλαβει τιποτα οτι θελετε λετε μερικοι και εκτος θεματος πραγματικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Καιρός να κλείσει κι αυτό το θέμα... Να βρούμε και Office γνήσιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Οσο ετρεχε η προσφορα τα 8 απο τα 10 μηνυματα ηταν σχετικα με το λειτουργικο, τα προβληματα του, τις ομορφιες του, τις ασχημιες του κλπ. Αλλος μιλουσε για τον θειο, αλλος ελεγε τον προηγουμενο πειρατη, αλλος γυφτο και γυφτοπειρατη. Ολα εκεινα θα επρεπε να ειναι στο σχετικο θεμα που ειναι σε αλλο sub και οχι μεσα σε μια προσφορα. Με αυτο το μπαχαλο ολοι ρωτουσαν συνεχως τα ιδια και τα ιδια αφου γεμιζαν οι σελιδες και για να δει καποιος αυτα που αφορουσαν την προσφορα επρεπε να διαβασει 5-6 σελιδες ωστε να βρει 3-4 χρησιμα μηνυματα. Τωρα, που εχει εδω και 3 μερες κλεισει η τρυπα της m$ οποτε δεν ισχυει και η προσφορα του τιτλου, σας ενοχλουν οι αναφορες σε προβληματα της εγκαταστασης;; Εκτος αν πραγματικα δεν γνωριζεις bluescorpion τι σημαινει driver-overscan/underscan-WDDM 1.1-ccc κλπ μιας και ειπες οτι δεν καταλαβες τιποτα (αν δεν ηταν ειρωνικο). Manosfp, θυμαμαι οτι πριν 4-5 μερες καποιος ανεφερε οτι τα εβαλε σε δευτερο μηχανημα και δεν δεχτηκε το κλειδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Σας έχει γίνει κάποια χρέωση στην κάρτα σας? Πλήρωσα μέσω paypal από την πρώτη ημέρα, πήρα κωδικούς, εγκατέστησα τα 8αρια...ακόμη όμως χρέωση στην κάρτα μου δεν βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις