Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ετοιμάζομαι για την πρώτη μου παραγγελία απο αυτό το site. Έχω στην Alpha bank κάρτα χρεωστική (νομίζω visa electron γράφει δεν την έχω μπροστά μου τώρα) συνδεδεμένη με το λογαριασμό μου. Όταν πάω να πληρώσω με αυτή μου ζητάει τον αριθμό της κάρτας, ημερομηνία λήξης και τον τριψήφιο κωδικό απο πίσω. Φοβάμαι να δώσω όλα αυτα τα στοιχεία, το έχω ξανακάνει βέβαια (για στοίχημα) και δεν είχα πρόβλημα. Είναι αξιόπιστο; Τι λέτε;

Paypal έχω verified user αλλά μου άλλαξαν την κάρτα και τον αριθμό της απο την τράπεζα όταν κάνανε κάποια ανανέωση στις κάρτες. Μπορώ να προσθέσω στο paypal την νέα κάρτα και να παραμείνω ως έχω ή πρέπει να κάνω πάλι την διαδικασία για την πιστοποίηση. Θέλω να το αποφυγω αυτό γιατι ειναι σχετικά χρονοβόρο και ήθελα αυτες τις μέρες να κάνω την παραγγελία. Τι προτείνετε; Sorry για τις πολλές ερωτήσεις ελπίζω κάποιος εδώ να μου απαντήσει!

Ευχαριστώ!

Δε θα έχεις πρόβλημα δίνοντας τα στοιχεία της κάρτας σου για πληρωμή.

Εάν θέλεις την ασφάλεια που προσφέρει το paypal μπορείς να προσθέσεις τη νέα σου κάρτα, εφόσον έχει αλλάξει ο αριθμός της. Αλλά δε γνωρίζω αν θα χρειαστεί εκ νέου πιστοποίηση και πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να δεχτούν τη νέα κάρτα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Που μπορώ να μάθω τι γίνεται με τη νέα κάρτα στο paypal; Το έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι...λέει οτι μπορείς να προσθέσεις νέα κάρτα δε λέει τιποτα για πιστοποίηση όμως...

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να επιστρέψω κάποια ρούχα διότι είναι μικρότερα.Θα πληρώσω τα μεταφορικά για να τα στείλω Αγγλία,για να μου τα ξαναστείλουν όμως θα πρέπει να ξαναπληρώσω μεταφορικά?

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να επιστρέψω κάποια ρούχα διότι είναι μικρότερα.Θα πληρώσω τα μεταφορικά για να τα στείλω Αγγλία,για να μου τα ξαναστείλουν όμως θα πρέπει να ξαναπληρώσω μεταφορικά?

Οχι πληρωνεις μονο για να τα στειλεις

Δημοσ.

Να ρωτησω εχει παρει καποιος ποιοτικη φορμα? καλα προφανως με τετοια τιμη δεν περιμενω να ναι σουπερ wow αλλα να μην ξεβαφει και να μην γινεται χαλια απο το πρωτο πλυσιμο.

Έχω πάρει everlast και lonsdale. Πολύ καλή ποιότητα και οι 2 μάρκες.

Ποιές πήρες και βγήκαν χάλια; Δώσε μάρκα να ξέρουμε και εμείς αν είναι.

Δημοσ.

Έχει πάρει κανείς Firetrap ζακέτα όπως αυτή; Κάτι firetrap t-shirts που έχω πάρει τα έχω σε small και μου είναι ψιλοκολλητά αλλά στο μάκρος μεγάλα. Το medium θα είναι ιδανικό αλλά φοβάμαι το μάκρος. Γνωρίζει κανείς τίποτα;

1,77m - 79kg

Δημοσ.

79 κιλα και παιρνεις small σε firetrap? Παραξενο μου φαινεται μιας και εχουν πολυ στενη γραμμη τα συγκεκριμενα.

Για βαλε κανενα απο τα tshirt που πηρες...

Εγω ειμαι γυρω στα 88-89 κιλα και1,84 και εχω παρει κατι παρομοιο με αυτο σε XL και θα το ηθελα λιγο μεγαλυτερο.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως για τον όγκο μου τα κιλά μου είναι πολλά... Μάλλον το κόκκαλο είναι βαρύ. :P :p

Ένα μπλουζάκι που έχω είναι αυτό http://www.sportsdirect.com/firetrap-graphic-t-shirt-mens-594591?colcode=59459126

Όντως έχουν στενή γραμμή αλλά είναι μακριά κάτω... Οπότε το φοβάμαι το medium. Ίδια γραμμή έχουν και οι ζακέτες;

Δημοσ.

Είναι αρκετά ποιοτικά ρούχα ρε γμτ μόνο που δεν μου κάθεται καλά το στήσιμο τους. Θα δοκιμάσω και κάτι σε knit να δω. Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες.

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΙΛΕΚΟ ΜΑΡΚΑΣ LEE COOPER ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ.   ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,85 ΚΑΙ 65 ΚΙΛΑ.  ΘΑ ΜΟΥ ΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΤΟ SMALL Ή MEDIUM?   ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ REVIEWS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 2 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ LEE COOPER? 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-hooded-gilet-mens-608055

Δημοσ.

Για εμενα δεν ειναι ποιοτικο αυτο το ρουχο,πολυ φτθιναρικη ποιοτητα.Αλλα ενταξει,5 ευρω κανει.

Μπορεί να είναι λεπτό σαν ύφασμα αλλά σε πληροφορώ πως μετά από πολλές πλυσεις είναι ακριβώς όπως το αγόρασα. Έχω αγοράσει και 6 φορές ακριβότερο μπλουζάκι το οποίο μετά από κάτι πλυσίματα ξεθώριασε και έγινε πατσαβούρα.

Απορία: Τι δουλειά έχει το δέμα μου στη Λειψία; Δηλαδή για να στείλουν Ελλάδα τα στέλνουν πρώτα Γερμανία;

Η μεταφορική κάνει αυτό το δρομολόγιο. Μην ανησυχείς γιατί σε 1 εργάσιμη από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το ταξίδι θα είναι Αθήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...