Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το στέλνεις πίσω πληρώνοντας μεταφορικά και σου στέλνουν την αλλαγή τσάμπα.

Δεν παιζει να τα πληρώσουν και τα δικα μου μεταφορικά όπως στο Asos; Δεν πειράζει και έτσι μια χαρά είναι.

Δημοσ.

Δεν παιζει να τα πληρώσουν και τα δικα μου μεταφορικά όπως στο Asos; Δεν πειράζει και έτσι μια χαρά είναι.

Τα δικά σου μεταφορικά τα πληρώνουν μόνο στην περίπτωση που τους επιστρέψεις ελαττωματικό προϊόν.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Χτες έκανα την πρώτη μου αγορά από το εν λόγω site αλλά δε νομίζω να είχε και πολλή επιτυχία..έχω το εξής πρόβλημα : έκανα την παραγγελία χτες το πρωί και πηγαίνοντας να κάνω την πληρωμή μέσω paypal, μου έβγαλε 4 φορές  στο site του paypal :" order cancelled". Τελικά, πρέπει να έφταιγε ο αριθμός τηλεφώνου τον οποίο κι άλλαξα κι από χτες το πρωί, γράφει "order pending".

Dec 18, 2013   Order To
Sportsdirect.com
Pending

Στο προφίλ μου στο sportsdirect , στο πεδίο "order history", γράφει "no orders found".

Για κάποιο λόγο, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η παραγγελία μου και πρέπει να την ξανακάνω από την αρχή? Ή να περιμένω? έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία?? Δε ξέρω τί να κάνω...Φοβάμαι μήπως κάνω πάλι την ίδια παραγγελία με άλλη κάρτα κι εν τω μεταξύ, δεχτούν κι αυτή και με χρεώσουν 2 φορές ( είναι και 250 ευρώ..)

Αν ξέρει κάποιος, παρακαλώ ας με διαφωτίσει...

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Χτες έκανα την πρώτη μου αγορά από το εν λόγω site αλλά δε νομίζω να είχε και πολλή επιτυχία..έχω το εξής πρόβλημα : έκανα την παραγγελία χτες το πρωί και πηγαίνοντας να κάνω την πληρωμή μέσω paypal, μου έβγαλε 4 φορές  στο site του paypal :" order cancelled". Τελικά, πρέπει να έφταιγε ο αριθμός τηλεφώνου τον οποίο κι άλλαξα κι από χτες το πρωί, γράφει "order pending".

Dec 18, 2013   Order To
Sportsdirect.com
Pending

Στο προφίλ μου στο sportsdirect , στο πεδίο "order history", γράφει "no orders found".

Για κάποιο λόγο, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η παραγγελία μου και πρέπει να την ξανακάνω από την αρχή? Ή να περιμένω? έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία?? Δε ξέρω τί να κάνω...Φοβάμαι μήπως κάνω πάλι την ίδια παραγγελία με άλλη κάρτα κι εν τω μεταξύ, δεχτούν κι αυτή και με χρεώσουν 2 φορές ( είναι και 250 ευρώ..)

Αν ξέρει κάποιος, παρακαλώ ας με διαφωτίσει...

Ευχαριστώ πολύ!

Να κοιτάξεις στο email με το οποίο έκανες την εγγραφή στο paypal αν σου ήρθε email επιβεβαίωσης αυτής της αγοράς. Το email θα είναι απο το paypal και θα γράφει ότι έδωσες στο sportsdirect το ποσό των 250 ευρώ.

Αν δεν έχεις πάρει τέτοιο email τότε δεν έχεις χρεωθεί, αλλά ούτε θα χρεωθείς, αν εσύ δεν δώσεις την εντολή πληρωμής.

Δημοσ.

Πέρα από αυτό που προτείνει η Μαγδαληνή, σε δεύτερη φάση μπορείς να μπεις στο account σου στο paypal και να δεις το ιστορικό των συναλλαγών σου.

Δημοσ.

Να κοιτάξεις στο email με το οποίο έκανες την εγγραφή στο paypal αν σου ήρθε email επιβεβαίωσης αυτής της αγοράς. Το email θα είναι απο το paypal και θα γράφει ότι έδωσες στο sportsdirect το ποσό των 250 ευρώ.

Αν δεν έχεις πάρει τέτοιο email τότε δεν έχεις χρεωθεί, αλλά ούτε θα χρεωθείς, αν εσύ δεν δώσεις την εντολή πληρωμής.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου! Δε μου έχει έρθει κανένα mail επιβεβαίωσης. Τί μπορώ να κάνω τώρα? Να δοκιμάσω να ξαναπαραγγείλω με τον ίδιο τρόπο? Φαντάζομαι ότι πάλι το ίδιο θα συμβεί.. Να κάνω από το paypal "send money" στο sportsdirect? Θα προχωρήσει έτσι η παραγγελία? Ή να κοιτάξω να μου τα παραγγείλει καμμιά φίλη μου?

Πέρα από αυτό που προτείνει η Μαγδαληνή, σε δεύτερη φάση μπορείς να μπεις στο account σου στο paypal και να δεις το ιστορικό των συναλλαγών σου.

Εκεί είναι που μου γράφει , στο "payment status" ότι "order pending".. Αν υποθέσουμε ότι  καθυστερούσαν να δεσμεύσουν τα χρήματα μέχρι να τσεκάρουν αν είναι όλα τα προιόντα μου διαθέσιμα, δε θα έπρεπε να είχε γίνει ήδη αυτό, δεδομένου ότι έχουν περάσει 24+ ώρες? Χρόνια ψωνίζω από διάφορα sites μέσω paypal και ποτέ δεν ξαναείχα αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα...

Δημοσ.

Send money δεν θα κάνεις και επειδή δεν μπορώ να ξέρω που είναι το λάθος, κάνε εκ νέου την παραγγελία και αυτή τη φορά βάλε να το κάνει κάποιος που γνωρίζει.

edit: Κάνε κι αυτό που είπε πιο πάνω, ο Questioner

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου! Δε μου έχει έρθει κανένα mail επιβεβαίωσης. Τί μπορώ να κάνω τώρα? Να δοκιμάσω να ξαναπαραγγείλω με τον ίδιο τρόπο? Φαντάζομαι ότι πάλι το ίδιο θα συμβεί.. Να κάνω από το paypal "send money" στο sportsdirect? Θα προχωρήσει έτσι η παραγγελία? Ή να κοιτάξω να μου τα παραγγείλει καμμιά φίλη μου?

Εκεί είναι που μου γράφει , στο "payment status" ότι "order pending".. Αν υποθέσουμε ότι  καθυστερούσαν να δεσμεύσουν τα χρήματα μέχρι να τσεκάρουν αν είναι όλα τα προιόντα μου διαθέσιμα, δε θα έπρεπε να είχε γίνει ήδη αυτό, δεδομένου ότι έχουν περάσει 24+ ώρες? Χρόνια ψωνίζω από διάφορα sites μέσω paypal και ποτέ δεν ξαναείχα αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα...

Αφού είναι pending τότε μάλλον θα πρέπει να περιμένεις, ή να επικοινωνήσεις με paypal ή sportsdirect για να δεις τι γίνεται πριν βάλεις νέο order.

Δημοσ.

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ παιδιά, μήπως αφού γράφει pending κι όχι cancelled  όπως έγραφε τις προηγούμενες φορές, μήπως πρέπει να περιμένω..Θα στείλω τώρα 1 mail στο sportsdirect , μήπως και μου απαντήσουν..

Δημοσ.

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ παιδιά, μήπως αφού γράφει pending κι όχι cancelled  όπως έγραφε τις προηγούμενες φορές, μήπως πρέπει να περιμένω..Θα στείλω τώρα 1 mail στο sportsdirect , μήπως και μου απαντήσουν..

Στειλ' τους και happy new year γιατί δεν βλέπω να σου απαντούν πριν το 2014. :P

Στειλ' τους καλύτερα μήνυμα στο facebook εάν έχεις.

Δημοσ.

Μου ήρθε μία (μάλλον αυτοματοποιημένη) απάντηση στο mail μου η οποία είναι η εξής :

Thank you for your email.

We will endeavour to respond to your query at the earliest opportunity, normally within 1-5 working days.
During busy periods this may be longer, should you need to follow up on this case please quote the reference below:

Reference: CAS-549496-N1P8D7

Kind Regards,
Customer Services

Αυτός ο κωδικός ποθ μου έστειλαν, δε ξέρω πού χρησιμεύει..Θα τους ψάξω και στο Facebook τώρα - σε ευχαριστώ για τη συμβουλή!

Δημοσ.

Στειλ' τους και happy new year γιατί δεν βλέπω να σου απαντούν πριν το 2014. :P

Στειλ' τους καλύτερα μήνυμα στο facebook εάν έχεις.

:-D  Μάλλον θα τους ευχηθώ και για το 2015 γιατί δε βλέπω να απαντούν καθόλου..Τους έστειλα και στο Fb μήνυμα - εκεί τουλάχιστον βλέπω ότι έχουν συχνή δραστηριότητα..Ααααν έχω νέα,θα σας ενημερώσω..Ίσως το βράδυ βάλω τον ξαδερφό μου να μου κάνει την παραγγελία από το δικό του. Μήπως κι έχουμε τα πράγματα για την Πρωτοχρονιά.. Έτσι κι αλλιώς, η δική μου παραγγελία δεν πρέπει να προχώρησε τελικά ποτέ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...