HERTHAN Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Εγω που εκανα παραγγελια 27/2/2013 και ωρα 2:15 το βραδυ λεει ακομα <<Μερικώς Τιμολογημένη>> Αντε να δουμε τι διαολο θα γινει.
sdfun Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Εγώ που το παρήγγειλα προχτές για να παραλάβω από Σύνταγμα, μου ήρθε σήμερα επιβεβαίωση για να περάσω μέσα σε 5 ημέρες.
disqualified Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ναι και εμενα μου ηρθε σημερα για Συνταγμα ενα 8αρι
achisael Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 αυτο που γραφει το 8αρη για 25.000 ευρω τι ακριβως ειναι? αυτο που ρωτησα το ξερει κανεις τι σημαινει? εννοω πανω στο κουτι απ'εξω γραφει ενα ποσο
djuan1988 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 αυτο που ρωτησα το ξερει κανεις τι σημαινει? εννοω πανω στο κουτι απ'εξω γραφει ενα ποσο Σου απάντησαν, αλλά προφανώς δε διάβασες πριν ξαναρωτήσεις. 1
achisael Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ναι φιλε το διαβασα. αλλα το ειχα διατυπωσει λαθος συγνω,μη! εννοω ειδα απο κοντα το 5αρη που γραφει πανω 25.000 εννοω αν καποιος πηρε το 8αρη αυτο τι γραφει πανω, εννοω το ποσο..? δεν το ειπα και πολυ καλα πριν , μπερδευτηκα και εγω. αν εχει καποιος μια φωτο απο το κουτι του (απο το 8αρη mge) θα με διευκολυνε. ευχαριστω πολυ!
sdfun Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ναι φιλε το διαβασα. αλλα το ειχα διατυπωσει λαθος συγνω,μη! εννοω ειδα απο κοντα το 5αρη που γραφει πανω 25.000 εννοω αν καποιος πηρε το 8αρη αυτο τι γραφει πανω, εννοω το ποσο..? δεν το ειπα και πολυ καλα πριν , μπερδευτηκα και εγω. αν εχει καποιος μια φωτο απο το κουτι του (απο το 8αρη mge) θα με διευκολυνε. ευχαριστω πολυ! Νομίζω ότι γράφουνε και καλά ποσό αποζημίωσης σε περίπτωση που δεν λειτουργήσει καλά και καεί κάτι κλπκλπ. Κάτι τέτοιο, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
saab_21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 παρελαβα σημερα απο acs 2 8αρια και ενα 5αρι.ολα οκ.
HERTHAN Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Για να καταλαβω στα προιοντα υπαρχει σειρα προτεραιοτητας ή οτι παρει ο χαρος? Δεν ξερω πως γινεται να εχω δωσει παραγγελια εδω και 3 μερες και να γραφει ακομα <<Μερικώς Τιμολογημένη>> και να μην υπαρχουν τα προιοντα για να τα στειλουν. Να πεις οτι εκανα παραγγελια χθες και δεν υπαρχουν τα προιντα να πω ενταξει αλλα εκανα παραγγελια απο τους πρωτους και ακομα ειναι σ'αυτην την κωλοκατασταση.
skar1983 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας. Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι το προϊόν SURGE PROTECT EATON CL5 (5 ΣΟΥΚΟ) της παραγγελίας σας εξαντλήθηκε λόγω ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης σε πολύ σύντομο χρόνο. Αντί αυτού και για την δική σας εξυπηρέτηση, σας προτείνουμε το παρακάτω αντίστοιχο προϊόν στην ίδια τιμή με την αρχική σας παραγγελία. 0617507 ΠΟΛΥΠΡΙΖΟ CRYPTO POWERSTRIP 5 SOCKET http://www.public.gr/ Παρακαλούμε ενημερώστε μας εάν επιθυμείτε να προχωρήσουμε την παραγγελία του προϊόντος αυτού για 1 τεμάχιο απαντώντας στο παρόν e-mail εντός 48 ωρών. Μας συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση σας προκαλέσαμε. Με εκτίμηση,Public Customer Passion www.public.gr • info@public.gr • 21 ενα αρνητικο στον τσιγκουνη και ξανα ποτε απο public οτι τιμη και να εχει. 1
skoulas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Για να καταλαβω στα προιοντα υπαρχει σειρα προτεραιοτητας ή οτι παρει ο χαρος? Δεν ξερω πως γινεται να εχω δωσει παραγγελια εδω και 3 μερες και να γραφει ακομα <<Μερικώς Τιμολογημένη>> και να μην υπαρχουν τα προιοντα για να τα στειλουν. Να πεις οτι εκανα παραγγελια χθες και δεν υπαρχουν τα προιντα να πω ενταξει αλλα εκανα παραγγελια απο τους πρωτους και ακομα ειναι σ'αυτην την κωλοκατασταση. Κατι χειροτερο απο οτι παρει ο χαρος θα ελεγα...οταν πρωτοανοιξα το θεμα εκανα παραγγελια (ενα πενταρι) πριν το ποσταρω εδω....Αποτελεσμα:παρελαβαν αρκετοι και εμενα μου εστειλαν mail οτι εξαντληθηκε... :shock: :shock: Μετα ομως την αρνητικη αξιολογηση με ενα μαγικο τροπο ξαναβρηκαν και μου το εστειλαν δωρεαν... :confused: :confused: Αντε βγαλε συμπερασμα... Edit: Οπως βλεπω αρχισαν τα οργανα των ακυρωσεων...Παντως προτεινουν εναλλακτικη στην ιδια τιμη...Σε θεμα αξιοπιστιας δεν ξερω τι λεει η 'αντιπροταση' αλλα σαν σχεδιασμος φαινεται να ειναι πιο βολικο...
newtech Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Απο την αρχη τα πηρα με παραλαβη απο το καταστημα... Αν φαω ακυρο οπου μπορω θα τους κραζω!!!! 3η παραγγελια ακυρη σε 4 μεσα.. Ε ΟΧΙ
achisael Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 και εμενα το ιδιο μηνυμα μου ηρθε! τους απαντησε με ΟΧΙ! και πως ηδη εχω βαλει αρνητικη στο σκρουτζ.. αντε γιατι μας κοροιδευουν
doakes Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας αναφορικά με την παραγγελία σας. Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη, διότι το προϊόν SURGE PROTECT EATON CL5 (5 ΣΟΥΚΟ) της παραγγελίας σας εξαντλήθηκε λόγω ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης σε πολύ σύντομο χρόνο. Αντί αυτού και για την δική σας εξυπηρέτηση, σας προτείνουμε το παρακάτω αντίστοιχο προϊόν στην ίδια τιμή με την αρχική σας παραγγελία. 0617507 ΠΟΛΥΠΡΙΖΟ CRYPTO POWERSTRIP 5 SOCKET http://www.public.gr/ Παρακαλούμε ενημερώστε μας εάν επιθυμείτε να προχωρήσουμε την παραγγελία του προϊόντος αυτού για 1 τεμάχιο απαντώντας στο παρόν e-mail εντός 48 ωρών. Μας συγχωρείτε για την όποια αναστάτωση σας προκαλέσαμε. Με εκτίμηση, Public Customer Passion www.public.gr • info@public.gr • 21 Το ιδιο ακριβως εστειλαν και σ εμενα.Και το προιον αυτο που προτεινουν στη θεση του ειναι ενα πολυμπριζο Crypto της κακιας ωρας στα 13 ευρω.Απαραδεκτοι.
skar1983 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ναι παιδες skroutz και αρνητικο ... και ποτε ξανα public. με κουρασε. το ιδιο και με το dell alienware laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις