Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.ebay.com/itm/HP-17-3-12GB-Powerful-Gaming-Laptop-3-40GHz-A12-QuadCore-2TB-AMD-Radeon-R7-WIN10/112408576042?hash=item1a2c12c02a:m:m9UrrZe_xqNbAlcoLscux6Q

Παιδιά αν μπορείτε πείτε μια γνώμη για το λάπτοπ πιο πάνω? έχει κάνει κανένας έτσι αγορά είναι οκ?   νομίζω αξίζει είναι $700 γύρω στα 600 ευρώ                

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και νόμιζα ότι την γλύτωσα…….. :cry:

Ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε makfil

Όταν σ έρθει πόσα είναι να πληρώσεις γράψε μας να ξέρουμε τι έγινε τελικά.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια ,την πειρα σας ζητω και παλι: περιμενω απο ebay ενα δεματακι unregistered εδω και 50 μερες .Ο πωλητης με εχει τρελλανει "please wait one more week " εδω και καιρο .Για refund δεν το σκεφτεται.Μπορω να στειλω αρνητικα feedbacks η πρεπει πρωτα να ανοιξω ebay requests? Ευχαριστω ...

• Moderators
Δημοσ.

Καλημερα παιδια ,την πειρα σας ζητω και παλι: περιμενω απο ebay ενα δεματακι unregistered εδω και 50 μερες .Ο πωλητης με εχει τρελλανει "please wait one more week " εδω και καιρο .Για refund δεν το σκεφτεται.Μπορω να στειλω αρνητικα feedbacks η πρεπει πρωτα να ανοιξω ebay requests? Ευχαριστω ...

Οπως γραψαμε παραπανω πλεον αυτες οι καθυστερησεις ειναι νορμαλ δεν φταει ο πωλητης τα ταχυδρομεια μας φταινε , το σωστο ειναι να περιμενεις

Δημοσ.

Μια που έκανα εγω τον Οκτωβριο πάντως κόλησε τελωνείο....

απο ποια γετα μπηκε? εμενα απο γετα πειραια

Γ.Ε.Τ.Α.: Γραφείο Εκτελωνισμού Ταχυδρομικών Αντικειμένων των ΕΛΤΑ.

Υπάρχουν τρία ΓΕΤΑ: 

• Τελωνείου Αερολιμένα«Ελ. Βενιζέλος», 
  • Γ’ Τελωνείου Εισαγωγής Πειραιά και 
  • Α΄Τελωνείου Εισαγωγών- Εξαγωγών Θεσσαλονίκης
Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω παραγγείλει απο gearbest ενα tvbox αξίας 56 ευρο. Επειδή παράγγειλα πρώτη φορά δεν ήξερα τι γινόταν και δε θυμάμαι με πιο τρόπο το έκανα. Μέσο του tracking number βλέπω οτι έρχεται από Ολλανδία. Μπορεί καποιος να μου πει αν θα πληρώσω και αν ναι ποσα περίπου?

RS963489117NL

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω παραγγείλει απο gearbest ενα tvbox αξίας 56 ευρο. Επειδή παράγγειλα πρώτη φορά δεν ήξερα τι γινόταν και δε θυμάμαι με πιο τρόπο το έκανα. Μέσο του tracking number βλέπω οτι έρχεται από Ολλανδία. Μπορείς να μου πεις αν θα πληρώσω και αν ποσα περίπου?

RS963489117NL

Αν στο κοστολογήσουν όντως 56 ευρώ θα έχεις να πληρώσεις 28,44(13,44φπα +15 τέλοι εκτελωνισμόυ)

βέβαια ειν και λίγο στο χέρι του τελωνιακου πόσο θα κοστολόγησει την αξία cif (αξία προϊόντων +μεταφορικά +ασφάλεια δέματος)

Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω παραγγείλει απο gearbest ενα tvbox αξίας 56 ευρο. Επειδή παράγγειλα πρώτη φορά δεν ήξερα τι γινόταν και δε θυμάμαι με πιο τρόπο το έκανα. Μέσο του tracking number βλέπω οτι έρχεται από Ολλανδία. Μπορεί καποιος να μου πει αν θα πληρώσω και αν ναι ποσα περίπου?

RS963489117NL

οπως προαναφερθηκε περιπου 28-30 ευρω. 

Μετά στείλε ενα email παραπόνων στο gearbest οτι δεν ξαναψωνίζεις απο αυτους μεχρί να βρουν κάποιο φθηνό τρόπο μεταφορικών που αποφευγει το τελωνείο (όπως priority line απο banggood). Πες τους οτι παρελαβες με εξτρα χρεωση τελωνειου αλλά μην τους πεις οτι φταίνε αυτοι, γιατι ετσι κι αλλιως ειναι δική σου ευθύνη τα τελωνεια.

Δημοσ.

Αν στο κοστολογήσουν όντως 56 ευρώ θα έχεις να πληρώσεις 28,44(13,44φπα +15 τέλοι εκτελωνισμόυ)

βέβαια ειν και λίγο στο χέρι του τελωνιακου πόσο θα κοστολόγησει την αξία cif (αξία προϊόντων +μεταφορικά +ασφάλεια δέματος)

Απο τη στιγμη που λεει ομως οτι ξεκινησε απο Ολλανδια δε θεωρειται  Ευρωπαικη Ενωση, μπας και τι γλυτωσω?

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που λεει ομως οτι ξεκινησε απο Ολλανδια δε θεωρειται  Ευρωπαικη Ενωση, μπας και τι γλυτωσω?

Έκανες αγορά απο Κίνα και οχι Ολλανδία. Απλά χρησιμοποίησες το Ολλανδικό ταχυδρομείο...

Δημοσ.

τα εχουμε συζητήσει πολλες φορες. Δεν πιάνει πλέον.

πάνω στο δεμα φαινεται οτι δεν ξεκινησε απο Ολλανδια

Αυτή τη στιγμή μονο το priority line απο banggood και priority eu gearbest πιάνουν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον. δεμα απο αμαζον αμερικης. 2 βινυλια. αξια μαζι με μεταφορικα, 58 δολλαρια. ειδα ταινια πανω που ελεγε ελεγχος τελωνειου. ανοιξαν το ενα βινυλιο μονο. ηρθε ακριβως σε ενα μηνα. (αποσο ξερω στο αμαζον επειδη πληρωνουμε φπα, μαλλον τη γλιτωνουμε?)

βεβαια, εγινε το εξης. παω στο ταχυδρομειο. τους ξερω με ξερουν. βλεπω το δεμα μου πανω πανω. λεω στην υπαλληλο, μου το δινεις μην περιμενω? (ειχε τρελη ουρα. υπεγραψα, μου το εδωσε, δε μου ειπε τιποτα περι πληρωμης. φανταζομαι θα το εβλεπε στα μπαμ αμα ειχε. μου ειχε ερθει ειδοποιηση απο ελτα να το παραλαβω, οχι να πληρωσω κατι.

αλλο δεμα που το ειχα παραγγειλει ιδια περιοδο απο αμερικη, απο ντισκογκς, εναν δισκο μονο, ακομα να ερθει. ειναι και μεταχειρισμενος. αμα πληρωσω για εκεινον τι να πω. ειχε συνολο 30 δολλαρια. εγω οπως το κοβω για ενα δισκο απο αμαζον αμερικης, λογικα δεν εχουμε θεμα. αντε βαρια 2, αλλα ειναι ρισκο. αισθανομαι λιγο τυχερος. ή οχι?

Επεξ/σία από burnin
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...