naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Στα 20 ξεκινάει και σαν steam gift. Περιμένω προσωπικά να δω τι τιμή θα έχει το παιχνίδι στο summer sale, διαφορετικά η ιδέα του steam gift μου φαίνεται η ιδανικότερη.
noFEARgr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 δεν προκειται να παει κατω απο 50 % το καλοκαιρι . και τα 20 ληστεια ειναι για τετεοιο παιχνιδι . Το αγορασες χτες.
panther_512 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μήπως ήταν μέρα όταν έκανες apply το oil?! Ήθελε να αφαιρέσω τα mods από το σχετικό folder, να σταρτάρω το παιχνίδι χωρίς αυτά, και μετά να τα βάζω ένα-ένα. 1
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 δεν προκειται να παει κατω απο 50 % το καλοκαιρι . και τα 20 ληστεια ειναι για τετεοιο παιχνιδι . Το αγορασες χτες. Δεν βιάζομαι λόγω εξεταστικής αλλά και εγώ αυτό πιστεύω. Κάτω από 25 ευρώ δεν θα το δούμε σε έκπτωση...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Έλεγα σήμερα το μεσημέρι ότι θα λιώσω στο Overwatch, αλλά πρώτα να παίξω λίγο Blood and Wine. Πώς περνάει η ώρα. 2
kanesaxo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Παίδες, περνάει κάποια ελληνική κάρτα στα διαφορα σαιτ με τα κλειδάκια; Παρολο που χω ρεβολουτ, δεν εχω φραγκο φορτωμένο.
panther_512 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Πάντως τρελλή κιτρινίλλα στο expansion. Δεν είχα ασχοληθεί με SweetFX στο Witcher 3, αλλά τώρα αναγκαστικά έβαλα εκείνο που προτείνει ο Psycho.
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Αν δεν έχεις κάνει HoS, πας σε αυτό και όταν τελειώσεις πας σε B&W. Το NG+ είναι για να αρχίσεις από την ΑΡΧΗ με τα υπάρχον lvl και gear σου (plus inventory αλλα χωρίς τις gwent cards). επομένως, άσε το NG, συνέχισε με τα expansion, θα φτάσεις κοντά 40 με το HOS. Και μένα την 290 την πάει ελικόπτερο. Σε ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. Το θέμα μου όμως είναι πως έχω κολλήσει lvl35 ενώ βγάζω quest...Δεν φαίνεται η παραπάνω ΧΡ, δεν ανεβαίνει. Ίσως είναι κόλλημα, θα φορτώσω λίγο παλιότερο save. edit: Ξεκόλλησε...αν ξεκολλήσουν κι 1-2 quests (ειδικά αυτή με τους κρεατοφάγους χωρικούς...) @chrisde Αυτά, +tesselation@16x μέσα από τους Crimson Όταν λέτε για το config του Καπούτ, το παλιό το 1.4 λέτε ή έχει βγάλει και νεότερο, γιατί δεν βλέπω κάτι άλλο. 1
RPDrummer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Απο κει και περα,μου εκανε εντυπωση το branching απτα endings του main story,νομιζω σε αυτο παιρνει 10/10 η CD Project. Αν μπορείς στείλε ενα πμ να μου πεις στο τελειωμα του expansion αν σου εμφανίστηκε κάποιο quest σχετικά με τον τερματισμό του Wild Hunt, γιατί εγώ είμαι NG+ χωρίς να έχω τελειώσει το main story.
>-Nosakos<- Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το enemy upscaling ? Καθώς ερχόμενος απο HOS είμαι lvl 40 και τα quest είναι για lvl 35.. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2016 από >-Nosakos<-
Alastor192 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Αν μπορείς στείλε ενα πμ να μου πεις στο τελειωμα του expansion αν σου εμφανίστηκε κάποιο quest σχετικά με τον τερματισμό του Wild Hunt, γιατί εγώ είμαι NG+ χωρίς να έχω τελειώσει το main story. Οταν μιλουσα για main story εννοουσα του expansion οχι του base game ! Ο τερματισμος του blood and wine δεν εχει σχεση με wild hunt
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Πολύ πετυχημένο το πρόσωπο του Dettlaff, έχουν πετύχει την έκφραση του προσώπου, δείχνει πολύ πιο αληθοφανής από όλους τους άλλους χαρακτήρες του παιχνιδιού.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το enemy upscaling ? Καθώς ερχόμενος απο HOS είμαι lvl 40 και τα quest είναι για lvl 35.. Εγώ το έβαλα με την μια, λειτουργεί κανονικά (εκτός απο συγκεκριμένα quest και δεν ξέρω αν είναι bug ή ότι) αλλα στο roaming και sidequests απο κει που ήταν 38 lvl και ψοφούσαν με αναπάντητες κλήσεις, τώρα είναι 45lvl και ψοφάνε το ίδιο άντε αν δεν dodgareiς με τίποτα bandits να φας και καμια φάπα. το combat alchemy με τα καινούρια mutagen είναι op. Μόνο προσοχή, λένε πως μερικές φορές buggarei, πχ αν κανεις rest έξω απο lair και μπείς να δείρεις, τα σου βγούν lvl 1.
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω σε εσάς τί γίνεται, εγώ έχω θεματάκι (θεματάρα) με τα quests... Υπενθυμίζω, το HoS απλά το είχα εγκαταστήσει και απλά είχα περιηγηθεί μια ωρίτσα να στρώσω κάποια τεχνικά θέματα που μου είχαν εμφανιστεί. Από προχτές που ξεκίνησα μαζί και με το B&W (άλλη παιχνιδάρα αυτή...), είτε τα quests έχουν θέμα, δεν προχωρούν όπως πχ: HoS quest Ψάχνω το βοηθό του herbalist, βρίσκω το χωριό, τους γέρους, το κελάρι, ξαναπάω στο ζευγάρι, τους ορμάω γιατί δεν τους γουστάρω και απλά είναι αθάνατοι. Φτάνει η ζωή τους στο 0 και μόλις τους αφήσω χωρίς χτύπημα, ξαναγεμίζει. Δοκίμασα παλιότερο save, δοκίμασα είτε πρώτα να πάω στο κελάρι είτε πρώτα να τους μιλήσω, μετά στο κελάρι και ξανά πίσω σε αυτούς, τα ίδια. Επίσης HoS quest: Στον πολυλογά έμπορο δίπλα στη σκηνή του Runemaster, ενώ μου λέει πως ληστές του έκλεψαν τα πάντα και προσφέρομαι να βρω τα διαγράμματά του, στη συνέχεια δεν εμφανίζεται το quest πουθενά! Πάω νότια που έχει ένα κάστρο με ληστές/fallen knights, τους ξεπαστρέυω, βρίσκω κι ένα διάγραμμα σε άγνωστη γλώσσα, αλλά ο τύπος δεν με είδε, δεν με ξέρει. Να φταίει που τον κέρδισα με το άλογο? Κρατάει μούτρα? Να ξαναφορτώσω κι ακόμα πιο παλιό save, θα δω καλό? Ή να συνεχίσω να παίζω μέχρι να ξεκολλήσει με κανένα patchάκι ενδεχομένως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα