liakinen Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Έχεις φάει περίπου το 70% του main game. Τώρα αυτό που λες για τα quests στο Novigrad τι να σου πω, εγώ πχ έκανα τα πάντα όλα στο παιχνίδι με χαρά και όρεξη και μακάρι να υπήρχαν και άλλα. Δεν πιστεύω να άφησα καμία γωνιά του χάρτη που να μην πήγα. 1
golden33 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλά δεν το συζητώ όλα τα quest και τα contracts θα κάνω και εγώ. Απλά το Bloody Baron μάρεσε πιο πολύ από το Main quest του Novigrad. Βασικά αυτό το 70% που είπες ήταν μαχαιριά στην καρδιά, θα το πάω πιο αργά... Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2022 από golden33
liakinen Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, golden33 είπε Καλά δεν το συζυτώ όλα τα quest και τα contracts θα κάνω και εγώ. Απλά το Bloody Baron μάρεσε πιο πολύ από το Main quest του Novigrad. Δώσε βάρος σε side quests και μην πατάς στο main μόνο. Σε αυτό το σημείο μπορεί να έχεις χάσει κάποια random κτλ αν το πήγες γρήγορα. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ακόμα και να τελειώσεις το main μην ανησυχείς. Το πρώτο DLC θα σε κάνει να τρέχεις πάλι γύρο από Novigrad. Απλά τελειωσε τα πάντα πριν φύγεις για Toussaint. Αν και προσωπικά ξεκινάω το πρώτο DLC λίγο νωρίς γιατί ο runesmith τα σπάει. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc
golden33 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ακόμα και να τελειώσεις το main μην ανησυχείς. Το πρώτο DLC θα σε κάνει να τρέχεις πάλι γύρο από Novigrad. Απλά τελειωσε τα πάντα πριν φύγεις για Toussaint. Αν και προσωπικά ξεκινάω το πρώτο DLC λίγο νωρίς γιατί ο runesmith τα σπάει. Ναι ένα θεματάκι με τα runes το έχω. Μόνο απλά έχω τώρα και δεν μπορώ να κάνω τα greater.
liakinen Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Α και ξέχασα να αναφέρω ότι σε ζηλεύω 🙂 2
golden33 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Ισχύει το πρώτο Playthrough είναι πάντα το πιο γλυκό. Μετά λέω να πιάσω και το 2.
liakinen Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, golden33 είπε Ισχύει το πρώτο Playthrough είναι πάντα το πιο γλυκό. Μετά λέω να πιάσω και το 2. Ξεκίνησες από το Witcher 3; ρε για ξύλο είστε. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, golden33 είπε Ναι ένα θεματάκι με τα runes το έχω. Μόνο απλά έχω τώρα και δεν μπορώ να κάνω τα greater. Aλλη δουλειά κάνει ο runesmith, ελπίζω να έχεις πολλά λεφτά. 6 λεπτά πριν, golden33 είπε Ισχύει το πρώτο Playthrough είναι πάντα το πιο γλυκό. Μετά λέω να πιάσω και το 2. Το δεύτερο playthrough για μένα ήταν καλύτερο με όλα τα mods. Τώρα διάβασα καλύτερα, infidel!!! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc
golden33 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, liakinen είπε Ξεκίνησες από το Witcher 3; ρε για ξύλο είστε. Ναι γιατί δεν έχω και πάρα πολύ χρόνο. Είχα άδεια την προηγούμενη εβδομάδα για αυτό προχώρησα τόσο πολύ. Τώρα ένα σκάρτο 2ωρο την ώρα παίζω. Αλλά πορώθηκα και με βλέπω όταν τελειώσει να έχω στερητικό σύνδρομο. 1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Aλλη δουλειά κάνει ο runesmith, ελπίζω να έχεις πολλά λεφτά. Το δεύτερο για μένα ήταν καλύτερο με όλα τα mods. Δεν έχω και πάρα πολλά. Στα 12k είμαι ακόμα. Αλλά έχουν μείνει πολλά cotracts και quests που δεν έχω κάνει ακόμα. Απλά δεν έχω βρει τη χρυσή τομή στο ποια quests να κάνω όταν είναι πράσινα, άμα πας να τα κάνεις όλα κάποια άλλα πράσινα θα γίνουν γκρι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, golden33 είπε Δεν έχω και πάρα πολλά. Στα 12k είμαι ακόμα. Αλλά έχουν μείνει πολλά cotracts και quests που δεν έχω κάνει ακόμα. Απλά δεν έχω βρει τη χρυσή τομή στο ποια quests να κάνω όταν είναι πράσινα, άμα πας να τα κάνεις όλα κάποια άλλα πράσινα θα γίνουν γκρι. Υπάρχει level scaling option άμα σε ενοχλούν τα low level contracts και quests. Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι πια πως ακριβώς λειτουργεί το game χωρίς mods.
liakinen Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Άντε μην στην χαλάσω απόλαυσε το παιχνίδι. Αυτό με το δεν έχω χρόνο εγώ πχ θα άρχιζα από το πρώτο που έχει το καλύτερο για μένα σενάριο και θα συνέχιζα στα επόμενα και ας έπαιζα για μήνες. Το Witcher 3 μαζί με τα Dlc μου πήρε χωρίς υπερβολή και πλάκα 5 - 6 μήνες και ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες ever. Λίγες ώρες την φορά, όχι κάθε μέρα, αλλά διάβαζα το Witcher 3 wiki μετά από κάθε quest που έκανα χωρίς να φάω spoiler (δεν είχε άλλωστε) κάτι που με οδήγησε να κάνω τα πάντα όλα (δεν έχασα κανένα quest). Θυμάμαι μόνο ότι έκανα δύο φορές το White Orchard γιατί την πρώτη δεν πέρασα το σωστό Save από το Witcher 2 και προς το τέλος των quest της περιοχής διαπίστωσα ότι έλειπε ένας παλιόφιλος. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2022 από liakinen 1
golden33 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Υπάρχει level scaling option άμα σε ενοχλούν τα low level contracts και quests. Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι πια πως ακριβώς λειτουργεί το game χωρίς mods. Μέσα στο game ή μέσω Mod? 2 λεπτά πριν, liakinen είπε Άντε μην στην χαλάσω απόλαυσε το παιχνίδι. Αυτό με το δεν έχω χρόνο εγώ πχ θα άρχιζα από το πρώτο που έχει το καλύτερο για μένα σενάριο και θα συνέχιζα στα επόμενα και ας έπαιζα για μήνες. Το Witcher 3 μαζί με τα Dlc μου πήρε χωρίς υπερβολή και πλάκα 5 - 6 μήνες και ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες ever. Λίγες ώρες την φορά, όχι κάθε μέρα, αλλά διάβαζα το Witcher 3 wiki μετά από κάθε quest που έκανα χωρίς να φάω spoiler (δεν είχε άλλωστε) κάτι που με οδήγησε να κάνω τα πάντα όλα (δεν έχασα κανένα quest). Θυμάμαι μόνο ότι έκανα δύο φορές το White Orchard γιατί την πρώτη δεν πέρασα το σωστό Save από το Witcher 2 και προς το τέλος των quest της περιοχής διαπίστωσα ότι έλειπε ένας παλιόφιλος. Καλά το σωστό αυτό που είπες είναι. Απλά δεν ήμουνα σίγουρος ότι θα μπορούσα παίξω το 1 λόγω γραφικών και μετά λέω δεν γ@@ ας ξεκινήσω από το 3 κατευθείαν.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, golden33 είπε Μέσα στο game ή μέσω Mod?
liakinen Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, golden33 είπε Μέσα στο game ή μέσω Mod? Μεγάλος άνθρωπος είναι και αυτός σαν και μένα περίμενε λίγο να θυμηθεί 😋 Φτου με πρόλαβε 😁 Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2022 από liakinen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα