Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, WebDevGr είπε

Κανονικά. Μπορείς να προσθέσεις το εικονίδιο του όπως πχ του netflix

Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ.

• Απαντ. 9,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά επειδή δεν έχω χρόνο να ψάξω για επιλογές θα ήθελε μια γνώμη και επιλογή tv box για κυρίως Kodi κανα stremio και γενικά για ταινίες και κάνα αθλητικό...με τηλεκοντρόλ εννοείται και οικονομικό αν γίνεται υπάρχει;απο Ελλάδα αγορά... ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, skiathos7 είπε

Καλησπέρα παιδιά επειδή δεν έχω χρόνο να ψάξω για επιλογές θα ήθελε μια γνώμη και επιλογή tv box για κυρίως Kodi κανα stremio και γενικά για ταινίες και κάνα αθλητικό...με τηλεκοντρόλ εννοείται και οικονομικό αν γίνεται υπάρχει;απο Ελλάδα αγορά... ευχαριστώ πολύ 

Φιλε εαν για αθλητικα εννοεις Νοβα και ΟΤΕ , μονο σε συνδρομη πας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να δω τις ταινίες που έχω στον υπολογιστή μου (μέσω δικτύου) τι χρειάζομαι;

Kodi + ποιες ακόμη εφαρμογές? 

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να έχει συγκεντρωμένα live streaming από ελεύθερα (νόμιμα) τηλεοπτικά κανάλια κυρίως από Ελλάδα, USA, UK ;

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dafnoula13 είπε

Φιλε εαν για αθλητικα εννοεις Νοβα και ΟΤΕ , μονο σε συνδρομη πας.

Οχι εννοώ μεσω kodi παντα δεν εχω συνδρομές σε οτε νοβα οπότε δεν μ χρειάζονται αυτα..

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, skiathos7 είπε

Οχι εννοώ μεσω kodi παντα δεν εχω συνδρομές σε οτε νοβα οπότε δεν μ χρειάζονται αυτα..

Έτσι λίγο που κοίταξα, μια χαρά μου φαίνεται.

https://www.skroutz.gr/s/23489971/MXQ-4K-5G-64GB.html

Γενικά εάν πας σε πιο ακριβά κοίτα για amlogic

Παντως σε αυτά τα λεφτά από το geekbuying από Ιταλία θα παραλαβεις εάν είσαι Αθήνα σε 3-4 ήμερες, και πιο καλό  boxaki.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε

Έτσι λίγο που κοίταξα, μια χαρά μου φαίνεται.

https://www.skroutz.gr/s/23489971/MXQ-4K-5G-64GB.html

Γενικά εάν πας σε πιο ακριβά κοίτα για amlogic

Παντως σε αυτά τα λεφτά από το geekbuying από Ιταλία θα παραλαβεις εάν είσαι Αθήνα σε 3-4 ήμερες, και πιο καλό  boxaki.

Δεν βλέπω καλές κριτικές σε αυτό...θες να μ πεις και απο geekbuying καποια επιλογή να ψάξω; ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
Στις 3/10/2020 στις 3:29 ΜΜ, The_Judas είπε

Δεν εχω κατσει να το σετταρω ποτε, αλλα λογικά θα δουλευει μια χαρα  να κανεις Plex Server στο PC και να βλεπεις απο το box με το app. 

Δημοσ.
Στις 3/10/2020 στις 3:29 ΜΜ, The_Judas είπε

Για να κάνεις screen share του υπολογιστή στο tvbox μπορείς να το κάνεις μέσω chrome remote desktop 

https://remotedesktop.google.com/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, guido είπε

Δεν εχω κατσει να το σετταρω ποτε, αλλα λογικά θα δουλευει μια χαρα  να κανεις Plex Server στο PC και να βλεπεις απο το box με το app. 

Είναι καλύτερο το plex ή απλά να βάλω έναν κοινόχρηστο φακελο και να τρέχω μέσω δικτύου;

το plex το έχω ήδη στημένο στο pc. Ηταν η μοναδική σοβαρή εφαρμογή που είχε η samsung στο λειτουργικό της. Ολες οι υπόλοιπες ήταν τις πλάκας γι' αυτό και παρήγγειλα tv box.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, The_Judas είπε

Είναι καλύτερο το plex ή απλά να βάλω έναν κοινόχρηστο φακελο και να τρέχω μέσω δικτύου;

το plex το έχω ήδη στημένο στο pc. Ηταν η μοναδική σοβαρή εφαρμογή που είχε η samsung στο λειτουργικό της. Ολες οι υπόλοιπες ήταν τις πλάκας γι' αυτό και παρήγγειλα tv box.

Για εμενα... Ανάλογα με το δίκτυο σου. Αν το δίκτυο σου το αντέχει τότε ένας κοινόχρηστος. Το plex μπορεί να κάνει transcode ώστε να μετατρέπει τον ήχο και την εικόνα σε υποστηριζόμενες μορφές. Επίσης μπορεί να χαμηλώσει την ποιότητα εικόνας αν το δίκτυο ζοριζεται

Επεξ/σία από fingolfingr
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...