mr.Vox Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Είμαι περίεργος να δω τι update πήρε από μόνο του μέσα από το google play store ένα παλιό X96 mini στο Netflix. Πάντως η ανάλυση πάει μέχρι SD όπως λέει και στις πληροφορίες. Ποτέ όμως δεν είχε πάρει update από το playstore.
ss13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 58 λεπτά πριν, kallair είπε Για ποιον λογο θες αποκλειστικα stick; σε χαρακτηριστικα ειναι "φτωχο". προτιμότερο να δωσεις 4-5 ευρω παραπανω να πας στο mi box s. Γιατί θέλουν στο σπίτι να βλέπουν Netflix - YouTube , αυτό https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaomi-Mi-Box-S-8GB-με-Google-Assistant.html?from=best_sellers εννοείς ; 😎
Innersense Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, ss13 είπε Γιατί θέλουν στο σπίτι να βλέπουν Netflix - YouTube , αυτό https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaomi-Mi-Box-S-8GB-με-Google-Assistant.html?from=best_sellers εννοείς ; 😎 Ναι αυτό εννοεί
manoskost Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, mr.Vox είπε Είμαι περίεργος να δω τι update πήρε από μόνο του μέσα από το google play store ένα παλιό X96 mini στο Netflix. Πάντως η ανάλυση πάει μέχρι SD όπως λέει και στις πληροφορίες. Ποτέ όμως δεν είχε πάρει update από το playstore. update παιρνουν μονο τα πιστοποιημενα μηχανηματα, το δικο σου δεν ειναι πιστοποιημενο απο την google, ειναι ενα απλο ρουταρισμενο tvbox.
mr.Vox Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Το γνωρίζω και για αυτό τόσο καιρό δεν έπαιρνε. Τι έγινε όμως ξαφνικά και ήρθε το update μέσω του store;
katsapoli Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Γειά χαρά κοιτάω για ένα tv box η τηλεόραση μ είναι samsung smart tv αλλά έχει λίγες δυνατότητες και είναι αργεί σκέφτομαι για το xiaomi mi box s θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να του βάλω nordvpn για netflix και συνδέεται με την alexa?
airtrelomike13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 https://www.skroutz.gr/s/19888210/Infomir-MAG-420W1-512MB.html#reviews ΠΟΙΑ είναι η γνωμη σας γι αυτό?
airtrelomike13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, makis1024 είπε Αυτό δεν είναι Tv Box αλλά mag. δηλαδη που χρησιμευει?
makis1024 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) IPTV κατά κύριο λόγο , δεν τρέχει android , αλλά ένα είδος Linux.os. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2021 από makis1024
kallair Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Ακριβώς. ΙPTV στο 99% των περιπτωσεων. Προσωπικα ακομα κ για iptv μόνο, android tv box θα προτιμουσα και παλι για τα επιπλεον χαρακτηριστικα που μου προσφέρει.
Balrog Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2021 Αγόρασα πριν λίγες μέρες το Shield TV το κυλινδρικό για πρώτο μου μποξάκι επειδή μου γυάλισε που είναι ντιζαϊνάτο (lol) συν ότι το βρήκα σε προσφορά ημέρας στο Amazon. Όμως, από ό,τι συνειδητοποίησα, δεν έχει και πολύ νόημα η αγορά android box όταν έχεις τηλεόραση με καλό επεξεργαστή και είσαι συνδρομητής στο Netflix.. Γι' αυτό λέω να το επιστρέψω στο Amazon όσο είναι καιρός, εκτός αν το θέλει κανείς από το γκρουπ.
dskoul Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 22 ώρες πριν, Balrog είπε Αγόρασα πριν λίγες μέρες το Shield TV το κυλινδρικό για πρώτο μου μποξάκι επειδή μου γυάλισε που είναι ντιζαϊνάτο (lol) συν ότι το βρήκα σε προσφορά ημέρας στο Amazon. Όμως, από ό,τι συνειδητοποίησα, δεν έχει και πολύ νόημα η αγορά android box όταν έχεις τηλεόραση με καλό επεξεργαστή και είσαι συνδρομητής στο Netflix.. Γι' αυτό λέω να το επιστρέψω στο Amazon όσο είναι καιρός, εκτός αν το θέλει κανείς από το γκρουπ. αδελφε ... καλοκαιρακι ειναι ... ολο και κανα εξοχικο θα πας ... θα σου χρησιμεψει ... εγω εχω αγορασει ενα προτζεκτορα (κινεζια) των 150 ευρω πανι αλλα 100 ευρω ... και τα βραδια την βγαζουμε ταρατσα με προβολες ! κρατα το .. ειδικα αν το πηρες φτηνα ! 1
Balrog Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Καλά, εσύ είσαι άρχοντας όπως τα περιγράφεις! Δυστυχώς δεν παίζει εξοχικό, ούτε ταράτσα Έχω μια CX αγορασμένη με τις φετινές προσφορές, για να βλέπω καμιά ταινία στη χάση και στη φέξη. Το shield το πήρα κυρίως για το upscaling που κάνει σε 1080p περιεχόμενο. Αλλά δεν με κάλυψε, μου φάνηκε ότι έβγαζε πολλά artifacts και δεν είδα διαφορά με το upscaling της τηλεόρασης. Με βλέπω να δοκιμάζω madVR στον υπολογιστή. Αλλά πρέπει να αλλάξω κάρτα γιατί η quadro που έχω τώρα βγάζει μόνο DP 1.4
Innersense Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, Balrog είπε Με βλέπω να δοκιμάζω madVR στον υπολογιστή. Δίνει καλύτερο upscale από EVR?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα