Antwni Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Τέλος...! Κόβουμε όλοι τον καφέ και πάμε στις μπύρες!! Αν και εγώ τώρα που το ξανασκέφτομαι, λέω να φέρνω τον καφέ από το σπίτι μου και να τον πίνω στην καφετέρια... 1
maxdore217 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Νίκο επειδή έχω πάει και εγώ πολλές φορές στην καφετέρια αυτή δεν είχε ούτε μια φορά τέτοια αντιμετώπιση και μάλιστα υπήρχαν φορές που τα είχαμε κάνει πουτ@να.... η συγκεκριμένη να πω ότι παλιά ήταν μια καφετέρια το γνωστό στο Χαϊδάρι το τρακ που ήταν προς ροκ η φάση (κάπως ξύλινη) σε καμία περίπτωση δεν ήταν τρεντομάγαζο δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα αλλά ...μια ζωή για τάβλι, μπύρα και άλλα σχετικά ήταν άλλωστε έχεις επιλογές εκεί. συμφωνώ με το πόστ #14 του nemesiskp Υ.Γ. Είναι και άλλη μια παράμετρος που δεν ξέρω αν την έχει πει κάποιος ( ο ιδιοκτήτης λέει στο προσωπικό από αύριο αντί 500€ θα πάμε στα 300€/8 ώρες γιατί δεν βγαίνει + έτσι του κάνουν μπυρδέλ. το μαγαζί για Αντίπα!
stavi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 τί είναι αυτά που διαβάζω ρε παιδιά.... άλλους τους απολύουν γιατί φλερτάρανε, άλλους σας λένε που να κάτσετε στην καφετέρια... μα καλά, μαζί σας τα έχουνε βάλει;;;; τί είναι αυτά τα πράγματα; ότι να 'ναι, πραγματικά ότι να ΄ναι εδώ ο κόσμος καίγεται και το μν ξυρίζεται, έτσι;
ShadowSpectre Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Παιδιά,και γω έχω πάει κάμποσες φορές στην εν λόγω καφετέρια.Μπορώ να πω ότι πέρα απο την γκαβομάρα που δέρνει μερικούς σερβιτόρους(δεν αντιδρούν ούτε σε σήματα μορς),κατά τα άλλα είχα άψογη εξυπηρέτηση.
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Επαναφέρω το θέμα και προς όλους εσας που λετε οτι δεν εχετε κανενα προβλημα με την συγκεκριμενη καφετερια απλα θελω να σας ενημερώσω ότι μόλις έλαβα απειλή από άτομο που δουλεύει εκεί επειδή έκανα αρνητικό σχόλιο στην σελίδα τους στο fb. Το άτομο αυτό μου ζητάει να σβήσω το σχόλιο γιατι λεει χτες το ειδε το καταστημα και πιθανοτατα να κινηθει νομικα! (ναι καλα ακουσατε)
DrLo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Καλα πες του να σου κλ@σει κατι μαντρες Quoted for emphasis 2
Muchacho Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Επαναφέρω το θέμα και προς όλους εσας που λετε οτι δεν εχετε κανενα προβλημα με την συγκεκριμενη καφετερια απλα θελω να σας ενημερώσω ότι μόλις έλαβα απειλή από άτομο που δουλεύει εκεί επειδή έκανα αρνητικό σχόλιο στην σελίδα τους στο fb. Το άτομο αυτό μου ζητάει να σβήσω το σχόλιο γιατι λεει χτες το ειδε το καταστημα και πιθανοτατα να κινηθει νομικα! (ναι καλα ακουσατε) Τι σχολιο εγραψες ωστε να μπορουν να κινηθουν νομικα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Καλα πες του να σου κλ@σει κατι μαντρες αφού τον κεράσει πρώτα μερικά σφηνάκια φασολάδας... 5
tsifotis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μηπως ειναι σαν το δικηγορο του Τάκη; (βλεπω κυκλους) 1
ShadowSpectre Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Επαναφέρω το θέμα και προς όλους εσας που λετε οτι δεν εχετε κανενα προβλημα με την συγκεκριμενη καφετερια απλα θελω να σας ενημερώσω ότι μόλις έλαβα απειλή από άτομο που δουλεύει εκεί επειδή έκανα αρνητικό σχόλιο στην σελίδα τους στο fb. Το άτομο αυτό μου ζητάει να σβήσω το σχόλιο γιατι λεει χτες το ειδε το καταστημα και πιθανοτατα να κινηθει νομικα! (ναι καλα ακουσατε) Άμα μπορούσες να μας δείξεις και το σχόλιο θα είμασταν χαρούμενοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις