Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλος...!

Κόβουμε όλοι τον καφέ και πάμε στις μπύρες!!

Αν και εγώ τώρα που το ξανασκέφτομαι, λέω να φέρνω τον καφέ από το σπίτι μου και να τον πίνω στην καφετέρια...

• Like 1
  • Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νίκο επειδή έχω πάει και εγώ πολλές φορές στην καφετέρια αυτή δεν είχε ούτε μια φορά τέτοια αντιμετώπιση και μάλιστα υπήρχαν φορές που τα είχαμε κάνει πουτ@να.... η συγκεκριμένη να πω ότι παλιά ήταν μια καφετέρια το γνωστό στο Χαϊδάρι το τρακ που ήταν προς ροκ η φάση (κάπως ξύλινη) σε καμία περίπτωση δεν ήταν τρεντομάγαζο δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα αλλά ...μια ζωή για τάβλι, μπύρα και άλλα σχετικά ήταν άλλωστε έχεις επιλογές εκεί.

συμφωνώ με το πόστ #14  του  nemesiskp

Υ.Γ. 

Είναι και άλλη μια παράμετρος που δεν ξέρω αν την έχει πει κάποιος ( ο ιδιοκτήτης λέει στο προσωπικό από αύριο αντί 500€ θα πάμε στα 300€/8 ώρες  γιατί δεν βγαίνει + έτσι του κάνουν μπυρδέλ. το μαγαζί  :) για Αντίπα! 

Δημοσ.

τί είναι αυτά που διαβάζω ρε παιδιά....

άλλους τους απολύουν γιατί φλερτάρανε, άλλους σας λένε που να κάτσετε στην καφετέρια...

μα καλά, μαζί σας τα έχουνε βάλει;;;;

τί είναι αυτά τα πράγματα; ότι να 'ναι, πραγματικά ότι να ΄ναι

εδώ ο κόσμος καίγεται και το μν ξυρίζεται, έτσι;

Δημοσ.

Παιδιά,και γω έχω πάει κάμποσες φορές στην εν λόγω καφετέρια.Μπορώ να πω ότι πέρα απο την γκαβομάρα που δέρνει μερικούς σερβιτόρους(δεν αντιδρούν ούτε σε σήματα μορς),κατά τα άλλα είχα άψογη εξυπηρέτηση.

Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα και προς όλους εσας που λετε οτι δεν εχετε κανενα προβλημα με την συγκεκριμενη καφετερια απλα θελω να σας ενημερώσω ότι μόλις έλαβα απειλή από άτομο που δουλεύει εκεί επειδή έκανα αρνητικό σχόλιο στην σελίδα τους στο fb. Το άτομο αυτό μου ζητάει να σβήσω το σχόλιο γιατι λεει χτες το ειδε το καταστημα και πιθανοτατα να κινηθει νομικα! (ναι καλα ακουσατε)

Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα και προς όλους εσας που λετε οτι δεν εχετε κανενα προβλημα με την συγκεκριμενη καφετερια απλα θελω να σας ενημερώσω ότι μόλις έλαβα απειλή από άτομο που δουλεύει εκεί επειδή έκανα αρνητικό σχόλιο στην σελίδα τους στο fb. Το άτομο αυτό μου ζητάει να σβήσω το σχόλιο γιατι λεει χτες το ειδε το καταστημα και πιθανοτατα να κινηθει νομικα! (ναι καλα ακουσατε)

Τι σχολιο εγραψες ωστε να μπορουν να κινηθουν νομικα? :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλα πες του να σου κλ@σει κατι μαντρες

αφού τον κεράσει πρώτα μερικά σφηνάκια φασολάδας...

• Like 5
Δημοσ.

Άμα μπορούσες να μας δείξεις και το σχόλιο θα είμασταν χαρούμενοι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...