HolyMan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Το Ryse η Crytek το έκανε developing από το 2010. Η παραπάνω δήλωση για την ανωτερότητα του Crysis 3 στα PC ήταν 3 μήνες πρίν παρουσιάσουν το Ryse, και λέει ο άνθρωπος απλά τα αυτονόητα. Λέει και άλλα: Αυτά τα είπε το αφεντικό της Crytek, ενώ τελειοποιούσαν το Ryse.... Με τις υγείες μας. μα κανενας δεν μιλησε για ανωτεροτητα σε σχεση με το pc. ξεθαψες κατι που ειπανε πριν σχεδον ενα χρονο για ποιο λογο ακομη να καταλαβω. Με τις υγειες μας. 1
p3tran Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Με τις υγείες μας. ok, οοοοοοοταν ΘΑ το παιζεις στο pc σου το RYSE, τοτε αυτο που λες θα εχει νοημα. μεχρι τοτε ομως, τρεχα κανα benchmark να περναει η ωρα ευχαριστα ;PPPpppPPp να βλεπεις ρε παιδακι μου ποσο καλυτερα ΘΑ σου επαιζε το ryse, AN υπηρχε 4
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Aυτο το ατιμο το ''ΑΝ'' παει πακετο παντα με το ''pc gaming''
p3tran Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 δε λες "παλι καλα" που τωρα, που απο την κωλοπρεμουρα της η microsoft να κλειδωσει με μπαρες το titanfall στις πλατφορμες της, εκανε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ και το πρωτο titanfall θα βγει και για windows/origin, ωστε να πεσουν οι τζιφρες με τηνΕΑ και να τελειωνει μια ωρα αρχιτερα με αυτο το θεμα? γιατι ΑΝ δεν εβγαινε ΟΥΤΕ αυτο σε pc , τοτε περναγαμε σε αλλη κατηγορια benchmarking, πιο ..nextgen 2
panther_512 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 μα κανενας δεν μιλησε για ανωτεροτητα σε σχεση με το pc. ξεθαψες κατι που ειπανε πριν σχεδον ενα χρονο για ποιο λογο ακομη να καταλαβω. Με τις υγειες μας. Φίλε μου προφανώς και το πόστ μου δεν απευθύνεται σε εσένα. Συμφορουμίτες μας διατυμπάνιζαν ότι το Ryse είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε γραφικά ανεξαρτήτως συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του PC. Μάλιστα κάποιοι ζητούσαν και αποδείξεις για το αντίθετο, στην προηγούμενη κιόλας σελίδα. Οπότε νομίζω τα λόγια των ίδιων των δημιουργών του παιχνιδιού είναι ότι καλύτερο για να απαλλαχθούν κάποιοι από τις αυταπάτες τους. Και βλέπεις τώρα ότι κάποιοι έσκασαν από το κακό τους 1
p3tran Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 1-Συμφορουμίτες μας διατυμπάνιζαν ότι το Ryse είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε γραφικά ανεξαρτήτως συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του PC. 2-Και βλέπεις τώρα ότι κάποιοι έσκασαν από το κακό τους ----------------------- Iσχυει το πρωτο, και με το παραπανω. ειναι σα να μιλαμε για τα αμαξια μας, και να λεμε: -τι αμαξι εχεις ρε? -α, εχω ενα γκολφακι ψιλοφτιαγμενο, 300 αλογακια και να γυρισει ο αλλος να σου πει: -ε, κλασε μας μια μαντρα αρχιδια!! το γκαραζ στη γειτονια του παπου μου εχει φτιαξει κατα καιρους αλλα αμαξια με 350 αλογα. στεκει οταν συγκρινουμε τα αυτοκινητα μας? δε στεκει. οσο για το δευτερο, ελπιζω κακομοιρη μου να μην εννοεις εμενα!! 1
panther_512 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 p3tran, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Με κάλυψε ο δημιουργός του Ryse. Αν αναρωτιέσαι τί έχει καλύτερα γραφικά από το Ryse, έλα σπίτι μου να φάμε πίτσα και να παίξουμε Crysis 3 στο PC μου. Πάντως δεν είναι όλα black n white. Το Ryse έχει character models με περισσότερα πολύγωνα, όπως και καταπληκτικά facial animations.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Και ξαναρωταω,σε ειχε καλυψει ο τυπος της epic για αυτα που ελεγε για το GeoW? Η επιλεκτικα μας καλυπτει καθε φορα οποιος θελουμε?
p3tran Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 p3tran, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Με κάλυψε ο δημιουργός του Ryse. Αν αναρωτιέσαι τί έχει καλύτερα γραφικά από το Ryse, έλα σπίτι μου να φάμε πίτσα και να παίξουμε Crysis 3 στο PC μου. Πάντως δεν είναι όλα black n white. Το Ryse έχει character models με περισσότερα πολύγωνα, όπως και καταπληκτικά facial animations. θα'ρθω, και θα φερω και καμια καρτα γραφικων μαζι μπας και μου δειξεις κανα γραφικο που δεν εχω δει το θεμα με το ryse ειναι οτι ρε παιδι μου παιρνει ο,τι εχουνε κανει ηδη, τα ανακατευει μαζι με αυτα που κανανε τωρα, τα καινουργια, και σου σερβιρει ενα next gen double dragon το οποιο ΣΥ-ΝΟ-ΛΙ-ΚΑ ειναι μπουγιο στο ματι και παιζει και καλα. εγω τσαντιζομαι με ολους που ειναι ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι το παιχνιδι δεν παιζει καλα "ως συνηθως". απο τεχνικης σκοπιας, ποτε δεν ειπα οτι πχ το ryse εχει τα πιο υψηλης αναλυσης textures που εχουν κατασκευαστει ποτε κλπ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ειπα και εγραψα οτι ειναι πολυ κουφο το οτι το παιχνιδι τρεχει μολις σε 1600χ900, και εχει και πλουσια εικονα και δεν βλεπεις jaggies πουθενα. 3
panther_512 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Το Ryse έχει quality per pixel αντί για high pixel numbers. Αυτό δεν το αμφισβητά κανένας νομίζω. Στο Digital Foundry έχουν κάνει εκτενή τεχνική ανάλυση για το παιχνίδι. Σαν παιχνίδι, όλα είναι θέμα γούστου. Ακόμα και ένα μέτριο παιχνίδι έχει τους φανατικούς του. Και τα Crysis 2 και 3 μετριότατα είναι, αλλά έχουν το κοινό τους. Πάρτε και ένα συγκρητικό των πολύγωνων per character model.
HolyMan Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 τι εννοει με το ryse original; αυτο που ειχαν δειξει στην Ε3;
panther_512 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ναί, το Original είναι οι πρώτες εικόνες που είχαμε δεί από το παιχνίδι. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το Ryse έχει τα μοντέλα με την υψηλότερη ακρίβεια αυτή τη στιγμή. Το Star Citizen που είναι πιό πάνω δεν κυκλοφόρησε ακόμη.
Millennium Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Το Star Citizen τι PC θα θέλει.. Free Game Update Adds Two New Level Events to Ryse: Son of Rome 1
p3tran Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ναί, το Original είναι οι πρώτες εικόνες που είχαμε δεί από το παιχνίδι. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το Ryse έχει τα μοντέλα με την υψηλότερη ακρίβεια αυτή τη στιγμή. αξιζει να σημειωσουμε οτι η μειωση στο polycount εγινε παραλληλα με την ολικη αλλαγη/αναβαθμιση του φωτισμου. για αυτο και το τελικο ryse, φαινεται και ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο απο το ryse που ειχαν δειξει στην Ε3. υπαρχει ενα αρθρο του γερλι που τα λεει μονος του, για το ποσο μεγαλη αυξηση στην ποιοτητα εικονας πετυχαν ετσι, και το πως ο αριθμος πολυγωνων δεν βοηθουσε στην ρεαλιστικοτερη αναπαρασταση κλπ. επισης υπαρχει κι ενα αλλο αρθρο που παλι ο ιδιος εξηγει γιατι το ryse ειναι το ομορφοτερο παιχνιδι που εχει φτιαξει ποτε η εταιρεια του. (εννοει 'because of the art', και εχει δικιο)
panther_512 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Ε, εντάξει, και άλλα παιχνίδια έχουν επιλογή για film grain για πιό κινηματογραφική εικόνα. Ενώ ουσιαστικά μειώνεις το ποσοστό της πληροφορίας που λαμβάνεις, εισάγωντας τεχνητό θόρυβο, το τελικό αποτέλεσμα το θεωρείς καλύτερο. Η πραγματικότητα είναι ότι στο Ryse έπρεπε να κάνουν συμβιβασμούς, διότι το μηχανάκι δεν σήκωνε το παιχνίδι όπως το σχεδιάζαν αρχικά (και έτρεχε σε high end PCs ) Έτσι αναγκάστηκαν εκ των πραγμάτων να γίνουν πιό δημιουργικοί, με τα αποτελέσματα που βλέπουμε. Τις τεχνολογίες που εισάγαν θα τις βλεπουμε συχνά από δώ και πέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα