benign Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Βρε δεν μασάω, αλλά 3 μήνες τώρα δεν φεύγουν 😕 Τεσπα τις έβαλα 45/50 από 50/55 και βλέπουμε Δεν φευγουν γιατι δεν υπαρχει χρημα,δεν ειδες στις αγγελιες που κοσμος πουλαει ακριβο και προσφατα αγορασμενο υλικο,λιγων μηνων για να τα βγαλει περα? Δεν ξερεις τι οικονομικη καταστροφη εχει προκαλεσει ο covid οχι μονο σε ιδιωτες αλλα και σε εταιριες? Βαλε το υλικο σου ebay και σου εγγυωμαι οτι θα φυγει αυριο. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από benign
eyw Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλά λες, μερικές σκέψεις και αντιρρήσεις, έτσι κουβέντα να γίνεται. . 11 hours ago, benign said: ...Υπαρχουν και πολλοι που τις αγοραζουν φτηνα και μετα τις μεταπουλανε με ενα κερδος ειτε εδω στο ινσομνια ειτε ιδιωτικα. ... Ναι γίνεται και αυτό. Ομως αυτός που ρισκάρει το reputation είναι ο τελευταίος πωλητής και ουδείς άλλος. . 11 hours ago, benign said: ... Εσενα ομως το συμφερον σου ειναι να τις δωσεις,ναι μεν φτηνοτερα ωστε να μπουν καποιοι λογικοι ανθρωποι στην διαδικασια να τις αγορασουν απο σενα,αλλα οχι τοσο φτηνα ωστε να βγεις χαμενος. ... οι πωλητες πάντα χαμένοι βγαίνουμε στα μεταχειρισμένα, ελάχιστοι (από άγνοια) βάζουν τιμές πάνω από λιανική καταστήματος. . 11 hours ago, benign said: ... Καλυτερα να περιμενεις αρκετο καιρο,αλλα να μην σε κλεψουν, παρα να σε πιασουν κοροιδο μερικοι απατεωνες η τζαμπατζηδες. ... ok αν περιμένεις ή δεν καίγεσαι να πουλήσεις ή προτιμάς να το χαρίσεις αντί να το σκοτώσεις. Δεν θα σε κλέψουν, ο πωλητής ορίζει την τιμή και πουλάει σε όποιον θέλει. Από το στάδιο της αγγελίας-πώλησης δεν μπορούν να σε πιάσουν κορόϊδο, τυποποιημένα πράματα πουλάμε και οι τιμές είναι γνωστές. Τα πράματα περιπλέκονται και δυσκολεύουν όταν ο αγοραστής, είτε από ασχετοσύνη καταστρέφει το προϊόν, είτε από δόλο κρατάει το δικό σου που λειτουργεί 100% και σου επιστρέφει ένα παρόμοιο ψόφιο 100%. Φωτογραφίζουμε το PCB για να έχουμε S/N και barcode απ' ό,τι πουλάμε. . 11 hours ago, benign said: ... Θελει balls ο πωλητης ,να μην μασαει. 😋 ... σωστός, αλλά (έως ένα σημείο) θέλει και αγοραστές. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από eyw 1
benign Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, eyw είπε καλά λες, μερικές σκέψεις και αντιρρήσεις, έτσι κουβέντα να γίνεται. . Ναι γίνεται και αυτό. Ομως αυτός που ρισκάρει το reputation είναι ο τελευταίος πωλητής και ουδείς άλλος. . οι πωλητες πάντα χαμένοι βγαίνουμε στα μεταχειρισμένα, ελάχιστοι (από άγνοια) βάζουν τιμές πάνω από λιανική καταστήματος. . ok αν περιμένεις ή δεν καίγεσαι να πουλήσεις ή προτιμάς να το χαρίσεις αντί να το σκοτώσεις. Δεν θα σε κλέψουν, ο πωλητής ορίζει την τιμή και πουλάει σε όποιον θέλει. Από το στάδιο της αγγελίας-πώλησης δεν μπορούν να σε πιάσουν κορόϊδο, τυποποιημένα πράματα πουλάμε και οι τιμές είναι γνωστές. Τα πράματα περιπλέκονται και δυσκολεύουν όταν ο αγοραστής, είτε από ασχετοσύνη καταστρέφει το προϊόν, είτε από δόλο κρατάει το δικό σου που λειτουργεί 100% και σου επιστρέφει ένα παρόμοιο ψόφιο 100%. Φωτογραφίζουμε το PCB για να έχουμε S/N και barcode απ' ό,τι πουλάμε. . σωστός, αλλά (έως ένα σημείο) θέλει και αγοραστές. Δεν διαφωνω μαζι σας παντα λογικα μιλατε και ευγενεστατα και με σεβασμο σε ολους. Το μονο σχολιο που θα ηθελα να κανω,ειναι σε αυτο που ειπατε '' παντα χαμενος βγαινει ο πωλητης.'' Εχετε 100% δικιο,εννοειται οτι παντα χαμενος θα βγει,ειτε λιγο αν το υλικο ειναι προσφατο λιγων μηνων,ειτε πιο πολυ αν ειναι ετων.Αλλα αλλο χαμενος,αλλο γδυμενος,εκει ειναι το θεμα του δικου μου επιχειρηματος. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από benign
Silenzio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, SabotazNic είπε Βρε δεν μασάω, αλλά 3 μήνες τώρα δεν φεύγουν 😕 Τεσπα τις έβαλα 45/50 από 50/55 και βλέπουμε φιλε μπορεί στο skroutz να ξεκινάνε οι πιο φτηνές απο 65 ευρώ και όλα αυτά που συζητάτε να έχουν μία βάση (αν και για εμένα δεν υπάρχει υλικό που να είναι άφθαρτο, οσο και αν λένε cpu και ραμ δε παθαίνουν τίποτα, δεν υπάρχει), αλλά τώρα στο διήμερο προσφορών παρήγγειλα αυτο το κιτ https://www.skroutz.gr/s/22162116/Crucial-Ballistix-16GB-DDR4-3200MHz-BL2K8G32C16U4B.html στα 52 ευρώ, όσο ζητάς εσυ για μεταχειρισμένο, δεν υπάρχει μονο το σκρουτζ λοιπόν και κάποιοι προτιμούν να περιμένουν προσφορές (bf κλπ ) Άρα, αναγκαστικα θα περιμένεις μέχρι να βρεθεί κάποιος που να καίγεται να αγοράσει εκείνη τη στιγμή..Ή ξέρω γω να έχει ιδιο κιτ με εσένα και να θέλει να συμπληρώσει τετράδα και να μη βρίσκει πλέον.. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από Silenzio 2
SabotazNic Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Silenzio είπε φιλε μπορεί στο skroutz να ξεκινάνε οι πιο φτηνές απο 65 ευρώ και όλα αυτά που συζητάτε να έχουν μία βάση (αν και για εμένα δεν υπάρχει υλικό που να είναι άφθαρτο, οσο και αν λένε cpu και ραμ δε παθαίνουν τίποτα, δεν υπάρχει), αλλά τώρα στο διήμερο προσφορών παρήγγειλα αυτο το κιτ https://www.skroutz.gr/s/22162116/Crucial-Ballistix-16GB-DDR4-3200MHz-BL2K8G32C16U4B.html στα 52 ευρώ, όσο ζητάς εσυ για μεταχειρισμένο, δεν υπάρχει μονο το σκρουτζ λοιπόν και κάποιοι προτιμούν να περιμένουν προσφορές (bf κλπ ) Άρα, αναγκαστικα θα περιμένεις μέχρι να βρεθεί κάποιος που να καίγεται να αγοράσει εκείνη τη στιγμή..Ή ξέρω γω να έχει ιδιο κιτ με εσένα και να θέλει να συμπληρώσει τετράδα και να μη βρίσκει πλέον.. Οχι απλα κατεληξα στο οτι ολοι ειναι τζαμπατζηδες και τις θελουν στα 30. Το οτι τις βρηκες εσυ σε προσφορα αλλες μνημες, δεν μου λεει κατι. 1
eyw Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 1 hour ago, Silenzio said: ...αλλά τώρα στο διήμερο προσφορών παρήγγειλα αυτο το κιτ https://www.skroutz.gr/s/22162116/Crucial-Ballistix-16GB-DDR4-3200MHz-BL2K8G32C16U4B.html στα 52 ευρώ, ... ναι, ok, πρόλαβες. Ηταν όμως για 2 μέρες και λίγοι το είδαν. Αύριο μπορεί η x αλυσίδα να τις δίνει δώρο με αγορά iphone, δεν ειναι το ίδιο. Συμφωνώ ότι δεν υπάρχει υλικό που να είναι άφθαρτο. Ευτυχώς η Corsair (και άλλοι) δίνει lifetime. Καλές τιμές είχε ο συνάδελφος, και πριν και μετά. Επιφυλάσσομαι για το που είναι Hynix και που B-die αλλά εδώ είμαστε στο "Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;" . 1 hour ago, Silenzio said: ... και όλα αυτά που συζητάτε να έχουν μία βάση ... Και δω συμφωνούμε αλλά δεν σημαίνει τίποτα. Η ζήτηση και πώληση είναι που μετράνε. 2
benign Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Οχι απλα κατεληξα στο οτι ολοι ειναι τζαμπατζηδες και τις θελουν στα 30. Το οτι τις βρηκες εσυ σε προσφορα αλλες μνημες, δεν μου λεει κατι. Δεν ειναι ολοι τζαμπατζηδες,απλα υπαρχουν αρκετοι. Υπαρχει μεγαλη οικονομικη κριση και καποιοι προσπαθουν να το εκμεταλευτουν.Πραγματα που καποτε δεν προλαβαινα να τα βαλω και τα επαιρναν ,τωρα παιρνουν εβδομαδες η και μηνες μερικες φορες. Αλλα δεν με πειραζει να περιμενω οσο χρειαστει και επισης εχω βοηθηθει πολυ πουλωντας και σε site του εξωτερικου οπως ebay. Δοκιμασε το αξιζει. 1
7nisiotis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 18 ώρες πριν, benign είπε ebay Επειδή θα με ενδιέφερε και μένα υπάρχει κάποιος οδηγός how to για το πώς να αναρτήσεις αγγελία στο ebay; Πώς υπολογίζεται αυτόματα τα μεταφορικά για τον αγοραστή; κάποιες συμβουλές κτλπ; 1
benign Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Επειδή θα με ενδιέφερε και μένα υπάρχει κάποιος οδηγός how to για το πώς να αναρτήσεις αγγελία στο ebay; Πώς υπολογίζεται αυτόματα τα μεταφορικά για τον αγοραστή; κάποιες συμβουλές κτλπ; Εδω εχει τραπεζα πληροφοριων,πως θα γινουν ρυθμισεις σε paypal ,πιστωτικη,τα παντα. Αξιζει να το διαβασεις και εσυ και ολοι νομιζω γιατι μας δινει δυνατοτητες. Το ebay εχει τεραστιο αριθμο χρηστων απο ολο τον κοσμο και πολλες δυνατοτητες. Για παραδειγμα,ενας γνωστος μου πριν μερικα χρονια,εβγαλε αρκετα χιλιαρικα πουλωντας δισκους βινυλιου που κυριολεκτικα του ηταν αχρηστοι ,απο συλλογη του μακαριτη πατερα του που για αυτον δεν ειχαν αξια. Ομως για καποιους συλλεκτες απο αλλες χωρες του κοσμου και ΗΠΑ ειχαν αξια. https://www.insomnia.gr/forums/forum/20-internet/ Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2020 από benign 1
jerry banana Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 παιδιά επειδή θάφτηκα στις προηγούμενες σελίδες μετά απο ενα κατεβατό για κάρτες μπορεί κάποιος να μου πεί πόσο να πουλήσω μεταχειρισμένα τα ακόλουθα κινητά:Redmi note 7 4gb ram 64 gm Neptune blue χρώμα μνήμη και το redmi note 8 64gb moonlight white .Ευχαριστώ για το χρόνο σας.Και τα δύο κινητά είναι ουσιαστικά καινούργια ούτε ενός έτους με όλα τα περελκόμενα τους.
fantilas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Στις 14/10/2020 στις 8:58 ΜΜ, fantilas είπε καλησπέρα σας αγαπητοί εχω στα χερια μου εναν Τ110 e3 1230 με 2 500g και 4g ram σε αριστη κατάσταση που δεν χρησιμοποιώ εδω και αρκετο καιρο ποσο θα μπορούσα να τον πουλήσω. ευχαριστώ εκ των προτερων Καλημέρα σας θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος μου χάρισαν έναν ιδιο και δεν ξερω αν μπορω να τα πουλήσω και ποσο? ευχαριστώ.
skapodis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Στις 12/10/2020 στις 12:10 ΜΜ, life is music είπε Δεν είναι αυτό είναι το παλιό ....!! https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Power-Supply-Units/Enthusiast-Series™-TX750-V2-—-80-PLUS®-Bronze-Certified-750-Watt-High-Performance-Power-Supply/p/CMPSU-750TXV2 55€
jgeorgiou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Στις 15/10/2020 στις 2:11 ΠΜ, SabotazNic είπε Να τις δωσω 35/κιτ? https://www.skroutz.gr/s/9519501/G-Skill-Aegis-16GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16D-16GISB.html 1
life is music Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, skapodis είπε 55€ Πολλά δεν είναι ;
eyw Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, jgeorgiou said: https://www.skroutz.gr/s/9519501/G-Skill-Aegis-16GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16D-16GISB.html ty για το λινκ, 55.74€ με αντικαταβολή και μεταφορικά από reputable κατάστημα. edit: +9.74€ για Corsair. G.Skill Aegis 16GB DDR4-3000MHz (F4-3000C16D-16GISB) και CMK16GX4M2B3000C15 λόγω CAS μπορεί να μην είναι το ίδιο για όλους αλλά εδώ είμαστε στο ''Πόσο να πουλήσω / αγοράσω ένα...;' και καραδοκεί γομολάστιχα και όχι για 1-2 ποστ μόνον. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από eyw
Προτεινόμενες αναρτήσεις