Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραλαβη απο το καταστημα εβαλα...Αλλα θα παρω τηλ καλυτερα για να ειμαι σιγουρος

Εγώ λέω να πάρω τηλέφωνο από Δευτέρα. Άλλωστε δεν αλλάζει κάτι είτε τώρα είτε τότε, απλά για σιγουριά μην φτιάχνομαι με την ιδέα τζάμπα.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα παραλάβω, θηκούλα έχω βρει ήδη

$(KGrHqN,!qEFHgStYf0pBSBGTo)cs!~~60_12.J

δεν εχεις προβλημα (οφτοπικ 0-1 τα παρταλια)

2-1 στο 94...χεχ B)

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

το ότι έλεγε 1 ghz για το cpu ενώ κανονικά είναι 1.5 ghz δεν το σχολίασε κανείς;

κοιτάξαμε στο gsmarena, δεν είδαμε κάποια τέτοια έκδοση παρά μόνο με S4 Pro (Krait) οπότε δεν ήταν ανάγκη :P

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν υπάρχει έκδοση με A5 και 1ghz... εκτός κι αν δεν ξέρει η ίδια η Lg τι προϊόντα πουλάει. Μην αναπαράγετε ένα τυπογραφικό λάθος.

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδιά εγω που δεν έλαβα κάποιο μαιλ αλλα πήρα κανονικα κωδικό παραγγελίας, ειμαι κόμπλε;

Θα δείξει.  Αν διαβάσεις το νήμα θα δεις ότι ελάχιστοι έχουν πάρει mail εκτός από τον αριθμό παραγγελίας.

Δημοσ.

ρε παιδιά εγω που δεν έλαβα κάποιο μαιλ αλλα πήρα κανονικα κωδικό παραγγελίας, ειμαι κόμπλε;

Ουτε εγω εχω παρει email και εχω κανει τις παραγγελιες για 3 ξεχωριστα ατομα (2 * HTC 8s και ενα HTC Desire X)

την 1η φορα δεν εκανα prntscrn τον κωδικο παραγγελιας, αλλα τις αλλες δυο φορες τον εκανα.. αχρειαστος να 'ναι.

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν υπάρχει έκδοση με A5 και 1ghz... εκτός κι αν δεν ξέρει η ίδια η Lg τι προϊόντα πουλάει. Μην αναπαράγετε ένα τυπογραφικό λάθος.

Εμενα αυτο μου ειπαν:

"Η ενημέρωση που είχαμε απο LG είναι οτι ο επεξεργαστής είναι Cortex-A5 1 GHz.Επειδή όντως υπάρχει διαφορά στην ενημέρωση που αναφέρεται σε άλλα sites, θα το ελέγξουμε με τον κατασκευαστή και θα ενημερώσουμε ανάλογα μέσα από το site μας."

Δημοσ.

Είναι ειδική έκδοση για την συγκεκριμένη προσφορά για να γίνει το πάθημα μάθημα σε αυτούς που παραγγείλαμε 100+ κομμάτια.

Δημοσ.

δεν παιζει αυτο που λες silmarien

ευτυχως κρατησαμε screenshot κτλ.. ερχεται φαση αλα public με το πολυμπριζο οσοι θυμαστε...

ερχονται πολλα αρνητικα σχολια και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ κτλ... κτλ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...