Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν παρουμε απο ενα το ατομο θα παρουμε σιγα μη δωσουν 5 σε καποιον

σε μεγαλα σοβαρα καταστηματα ετσι κανουν,υπαρχει οριο για να μεινουν ικανοποιημενοι ολοι

τωρα εδω δε ξερω

οι συνολικες παραγγελιες που εγιναν απο 16.30 μεχρι 17.00 ειναι γυρω στις 250.

ΑΡΑ ολες οι παραγγελιες θα καλυφθουν, δεδομενου του πολυ μικρου αριθμου παραγγελιων

στο ανωτερω διαστημα.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οι συνολικες παραγγελιες που εγιναν απο 16.30 μεχρι 17.00 ειναι γυρω στις 250.

ΑΡΑ ολες οι παραγγελιες θα καλυφθουν, δεδομενου του πολυ μικρου αριθμου παραγγελιων

στο ανωτερω διαστημα.

υποψιάζομαι ότι τόσες θα έγιναν μόνο από αυτό το φόρουμ!

κι όπως ξέρεις δεν έγινε μόνο εδώ θέμα η προσφορά ε;

Δημοσ.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που το κατέβασαν εντελώς από το site (και από το μπάνερ).  Το L5 που επίσης εξαντλήθηκε είναι εκεί απλά μη διαθέσιμο.  Εκτός εάν μένουν στο site αυτά που εξαντλούνται αλλά πρόκειται να ξαναέρθουν (για αυτόκαι μένει ενεργή η επιλογή "ειδοποίησέ με") ενώ το OG κατέβηκε εντελως γιατί δεν πρόκειται να ξαναέρθει ξερωγώ. 

Δημοσ.

Πάντως μου κάνει εντύπβση που το κατέβασαν εντελώς από το site.  Το L5 που επίσης εξαντλήθηκε είναι εκεί απλά μη διαθέσιμο.  Εκτός εάν μένουν στο site αυτά που εξαντλούνται αλλά πρόκειται να ξαναέρθουν (για αυτόκαι μένει ενεργή η επιλογή "ειδοποίησέ με") ενώ το OG κατέβηκε εντελως γιατί δεν πρόκειται να ξαναέρθει ξερωγώ. 

To L5 ενημερωτικα εγινε και παλι διαθεσιμο πριν κανα τεταρτο ... οποτε μαλλον τα δινουν με δοσεις σε διαφορα χρονικα σημεια της ημερας μεχρι να συμπληρωσουν εναν στανταρ αριθμο συσκευων και μετα τα κλειδωνουν εντελως η τα εξαφανιζουν !!! 

• Like 1
Δημοσ.

υποψιάζομαι ότι τόσες θα έγιναν μόνο από αυτό το φόρουμ!

κι όπως ξέρεις δεν έγινε μόνο εδώ θέμα η προσφορά ε;

οχι,250 παραγγελιες εγιναν ΓΕΝΙΚΑ.

Δημοσ.

Καλα ειναι οσοι συνφωνουν οσα εξυπνα παλικαρια πανε να τα μεταπωλησουν ενω αλλα παιδια που δεν εχουν την οικονομικη κατασταση να παρουν ενα τοσο καλο κινητο και αυτη ηταν η μοναδικη ευκαιρία στα χρονικα να μπορεσουν να παρουν κατι καλο και αξιο καθε αγγελια σε καθε φορουμ που μας περνει το ματι μας ενα καλο και αξιολογο σχολιο δεν θα εβλαπτε, τουλαχιστον στους εξυπνακιδες να τους δωσουμε να καταλαβουν την μλκια τους που στερησαν απο αλλους την ευκαιρια...(παρεπιπτοντος εχω κανει παραγγελια...)

Κατι ασχετο στο lg optimus g ειχε και επιλογη χρωματος ασπρο η μαυρο?

Δημοσ.

Eγω παρήγγειλα χτες κατα τις 4 το μεσημέρι αλλά δεν έχω λάβει κάποιο mail ακόμα.

Βέβαια κράτησα screenshot με τον κωδικό παραγγελίας.

Δεν ξέρω αν θα πρέπει να πάρω κανα τηλέφωνο αύριο ή να περιμένω ενημέρωση απο αυτούς (δεν γουστάρω το πολύ σπασαρχίδισμα). :P

Δημοσ.

Παιδιά παρήγγειλα πριν λίγο το 8s για την σύζυγο με παραλαβή από κατάστημα ...νομίζω γιαυτα τα λεφτά πρέπει να είναι σουπερ σε σχέση με android και δε ξέρω αν είναι πιο καλό από το desire X.... αλλά για το LG τι να πω το έψαχνα όλο το καλοκαίρι και δεν έπεφτε κάτω από 320 ...κρίμα δεν το πρόλαβα..

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες! Μόλις τώρα επικοινώνησε η κοπέλα μου με τα κεντρικά της Vodafone στη Πάτρα και ο υπάλληλος της είπε τα εξής:

• Οι πελάτες θα εξυπηρετηθούν κατά σειρά προτεραιότητας. Όσο πιο γρήγορα έγινε η παραγγελία τόσο πιθανότερο να γίνει και η παραλαβή. Ο ίδιος συγκεκριμένα είχε 5 παραγγελίες εκ των οποίων μόνο 3 θα δώσει (με τα υπάρχοντα δεδομένα φυσικά).
  • Το σύστημα υπερφορτώθηκε και δυστυχώς δεν έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες για να κλείσει άμεσα και συνεπώς προκλήθηκε αυτή η αναστάτωση.
  • Αυξημένες πιθανότητες έχουν για να παραλάβουν τη συσκευή όσοι κάλεσαν και στο κατάστημα που δήλωσαν ότι επιθυμούν να παραλάβουν τη συσκευή, για να επικυρώσουν και τηλεφωνικά την παραγγελία τους.
  • Οι συσκευές που βγήκαν προς πώληση το απόγευμα ήταν μόνο 15.
  • Η σειρά προτεραιότητας εξυπηρέτησης ισχύει και για τη πρωινή προσφορά, πράγμα που σημαίνει ότι και από τις πρωινές παραγγελίες μόνοι όσοι ήταν οι ταχύτεροι, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα εξυπηρετηθούν.
  • Υπήρχε εσωτερική ενημέρωση στη Vodafone πράγμα που σημαίνει ότι ήδη μερικά κομμάτια είχαν στην ουσία "προπωληθεί" σε υπαλλήλους (και συγγενείς ή φίλους αυτών) της εταιρίας. Συνεπώς τα κομμάτια που άνοιξαν για το κοινό δεν ήταν στην ουσία 15 εξ αρχής.
  • Δεν υπάρχει προς το παρών επίσημη ενημέρωση για κάτι παραπάνω από τα κεντρικά της Vodafone στην Αθήνα αλλά μόλις υπάρξει θα ενημερωθούμε στα e-mail επικοινωνίας που δηλώσαμε.

Συμπερασματικά, αν δεν αλλάξει τίποτα και η εταιρία δεν αναλάβει τη πρωτοβουλία να μας εξυπηρετήσει όλους, φοβάμαι ότι ελάχιστοι μόνο θα απολαύσουν αυτή τη προσφορά. Σας προτείνω να είστε σε συνεχή επικοινωνία με τα καταστήματα Vodafone όπου και δηλώσατε προτίμηση παραλαβής της συσκευής, αλλά και με το Κεντρικό Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρίας, για να ενημερώνεστε για τη πορεία της παραγγελίας σας.

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...