Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ενταξει μωρέ το πολύ πολύ να ζητήσουμε το Lg G2 αντί γι αυτό.. Από ότι είδα η cosmote στην ίδια τιμή τα έχει εξάλλου.. χαχααχαχαχαχαχαχαχα 

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει μωρέ το πολύ πολύ να ζητήσουμε το Lg G2 αντί γι αυτό.. Από ότι είδα η cosmote στην ίδια τιμή τα έχει εξάλλου.. χαχααχαχαχαχαχαχαχα 

E μην είμαστε και πλεονέκτες. Ας αρκεστούμε και στο G Pro...  :lol:  :P

Δημοσ.

E μην είμαστε και πλεονέκτες. Ας αρκεστούμε και στο G Pro...  :lol:  :P

Χαχαχα.. Μα δεν είμαι πλεονέκτης..! Αφού ίδια τιμή τα κοστολογούν σε αυτά τα μαγαζιά! Συμβιβάζομαι και με xperia Z, ακόμα και με note 2. Τους δίνω και εναλλακτικές δεν εχω θέμα.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω έχουμε εξελίξεις αν και Κυριακή. Χθες στο FB ήταν όλα όμορφα και υπονοήθηκε πως απλά τελείωσε το απόθεμα.

Σήμερα που συζητήθηκε προφανώς βλέπω πως έγιναν πολλές ταυτόχρονες παραγγελίες και μπλόκαρε το σύστημα.

Αύριο θα ανακοινώσουν πως είχαν 2 κομμάτια και απλά έγινε το μπέρδεμα.

Έρχεται πόλεμος μιας και δεν μιλάμε περί λάθους!

Για την ιστορία η κατάσταση της παραγγελίας μου είναι "σε εξέλιξη".

Δημοσ.

το ολο μπερδεμα προφανως εχει να κανει αποκλειστικα με το optimus G

καθως τα υπολοιπα που ηταν σε καλη τιμη ειναι ακομη διαθεσιμα για παραγγελια

λογικο παντως η συσκευη με την μεγαλυτερη εκπτωση να βρισκεται και σε μικροτερο αποθεμα.

ελπιζω να παραλαβουν οσο το δυνατον περισσοτεροι και με 1 τεμαχιο παρα να πανε 10 τεμαχια σε εναν.

Δημοσ.

Εγώ αυτό που παρατηρώ είναι πως έχουν αρχίσει να κάνουν τις πάπιες. Ακόμα δεν πιστεύω βέβαια πως ΔΕΝ θα επωφεληθούμε όλοι μιας πολύ καλής προσφοράς* είτε αυτό είναι το optimus g είτε κάποιο άλλο. Ελπίζω οι μη έμποροι να πάρουν όλοι έστω και από ένα κομμάτι. Οι έμποροι ας πάρουν ΤΡΙΑ. :)

* όχι ούτε υπάλληλος είμαι ούτε μέτοχος ούτε τπτ

• Like 1
Δημοσ.

το ολο μπερδεμα προφανως εχει να κανει αποκλειστικα με το optimus G

καθως τα υπολοιπα που ηταν σε καλη τιμη ειναι ακομη διαθεσιμα για παραγγελια

λογικο παντως η συσκευη με την μεγαλυτερη εκπτωση να βρισκεται και σε μικροτερο αποθεμα.

Καλά, μη νομίζεις, και το Desire X που παρήγγειλα στον έλεγχο είναι σε κατάσταση "εκκρεμει" και mail επίσης δεν πήρα.

Δημοσ.

απο που βλέπετε το ''εκκρεμεί'' και το '' σε εξέλιξη''?

Αν έχεις φτιάξει λογαριασμό πας στο "myaccount" πάνω δεξιά και κάνεις login. Κάποιοι είπαν ο,τι πρέπει να είσαι συνδρομητής για να έχεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...