Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Ειχα την sapphire Radeon hd5770 1gb. Ωστόσο άρχισε να μ κανει κατι χαζά ώσπου και χάλασε.

Ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος με αυτή, έπαιζε ολα τα παιχνίδια μέχρι τωρα κλπ.

Ποια μου προτείνετε τωρα; Θέλω κατι παρόμοιο μέχρι 100-110€ ας πούμε. Εκτός κ αν πάμε στα 150 υπάρχει μεγάλη διαφορά. Δν ξερω τι παίζει με τις νέες κάρτες κ τις τεχνολογίες τους εχω καιρό ν ασχοληθώ με αυτά.

Θενξ

• Απαντ. 13,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με λιγότερα από 150ευρώ 

ΑΤΙ 370/2GB αλλά θες 500αρι τροφοδοτικό

NVIDIA 750TI/2GB και παίζει και με 400αρι τροφοδοτικό (καίει λίγο)

και οι 2 είναι πολύ ποιο γρήγορες από την παλιά σου κάρτα

Δημοσ.

οχι κ 500αρι για την 370 ρε συ.

δεν καιει αυτη.

εγω δεν προτεινω βεβαια 400αρι για καμια λογω καποιας ενδεχομενης αγορας στο μελλον αλλα απο την αλλη καλο 550αρι κ κουμπωνεις το 95% των καρτων.

Δημοσ.

Εχω τα σπεκς στην υπογραφή μ έτσι ; Γιατί ειμαι απο κινητό και δε μπορώ να δω κατι. Δε σκοπεύω ν αλλάξω τροφοδοτικό οποτε θα ηθελα κατι σε παρόμοια πλαίσια κατανάλωσης με τη προηγ.

Με μια γρήγορη αναζήτησή στ πλαίσιο ξεχώρισα τις

Sapphire VGA R7 250 Boost 1GB

Sapphire VGA R7 360 Nitro 2GB

Η πρώτη 100 κ η 2η 150. Τι λέτε; Η ουτε Καν ;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω να κάνω ένα upgrade στο pc μου σε gpu και πιθανόν σε psu.Η χρήση του προορίζεται για Gaming.To budget θα ήθελα να μείνει στα 150-180 για gpu για να πάει με psu στα 200-230.

Case (Κουτί): Link.png Site: CoolerMasterElite 370

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Link.png Site: ChieftecCFT 500W

Motherboard (Μητρική): Link.png Site: MSI760G- E51

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Link.png Site: AMDPhenom II x4 955 Black Edition

RAM (Μνήμη συστήματος): Corsair 4GB

GPU (Κάρτα γραφικών): -

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): 1980x1080

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 7

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

η 250 είναι "χώμα"

η 360 είναι γύρω στο 20-30% γρηγορότερη από την δική σου.

με το τροφοδοτικό σου αντέχεις και αυτές που σου πρότεινα , απλά βρες στο σκρουτζ κανενα μαγαζί φθηνότερο , γιατί να πληρώσεις στο πλαίσιο ακριβότερη τιμη?

deanstreet

προσωπικά ΔΕΝ θα άλλαζα το τροφοδοτικό και θα έπαιρνα μια 960/2GB με 200ευρώ.

επίσης αφού το επιτρέπει το budget σου βάλε μια 4αρα μνήμη ακόμη με 25 ευρώ να ανέβεις στα 8GB

εκεί είναι και το "ταβάνι" του συστήματος σου γιατί ποιο πάνω θα τρως μπουκάλι μεγάλο.

• Like 1
Δημοσ.

προσωπικά ΔΕΝ θα άλλαζα το τροφοδοτικό και θα έπαιρνα μια 960/2GB με 200ευρώ.

επίσης αφού το επιτρέπει το budget σου βάλε μια 4αρα μνήμη ακόμη με 25 ευρώ να ανέβεις στα 8GB

εκεί είναι και το "ταβάνι" του συστήματος σου γιατί ποιο πάνω θα τρως μπουκάλι μεγάλο.

Ναι είναι το τελευταίο upgrade που κάνω στο συστηματάκι μου,είχα μια 4850 αλλά παράδωσε πνεύμα.Το τροφοδοτικό το έχω αρκετό καιρό για αυτό το σκεφτόμουν να αλλάξω και τροφοδοτικό(συν ότι είναι chieftec :P ).Δεν θα υπάρχει πρόβλημα λες ε;

Δημοσ.

Εχω τα σπεκς στην υπογραφή μ έτσι ; Γιατί ειμαι απο κινητό και δε μπορώ να δω κατι. Δε σκοπεύω ν αλλάξω τροφοδοτικό οποτε θα ηθελα κατι σε παρόμοια πλαίσια κατανάλωσης με τη προηγ.

Με μια γρήγορη αναζήτησή στ πλαίσιο ξεχώρισα τις

Sapphire VGA R7 250 Boost 1GB

Sapphire VGA R7 360 Nitro 2GB

Η πρώτη 100 κ η 2η 150. Τι λέτε; Η ουτε Καν ;

Τη 360 σε μια καλή τιμή (125-130).Για φθηνότερη δες σε 260Χ αν τη βρίσκεις στα 100-110.Στα 140+ http://www.skroutz.gr/s/4904216/XFX-Radeon-R7-265-2GB-Core-Edition-R7-265A-CNF4.html ή 370 .Δεν έχεις θέμα τροφοδοτικού.

Δημοσ.

καλησπερα .φιλος διαθετει 250ευρω,του ειπα να πεαι σε gtx 960 αλλα σε πια δεν ξερω χεχε,,καπια καλη?για παιχνιδια την θελη μονο,Kai streaming σε 1080π παιζει

http://www.skroutz.gr/s/6440348/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-Gaming-GV-N960G1-GAMING-4GD.html

εγω του ειπα αυτη εδω,εσεις τι λετε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...