Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φτάσω από το αεροδρόμιο στην Πλάκα; Πάει το μετρό; Πρέπει να κατέβω στη στάση Ακρόπολις.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάει

Ακρόπολη κατεβαίνεις, αλλάζει γραμμή στο Σύνταγμα ή Μοναστηράκι αν δε θέλεις να αλλάξεις γραμμή και σε βολεύει

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που δε του έχει έρθει το ειδοποιητήριο του ΕΤΑΑ/ΤΣΜΕΔΕ ακόμα ?

Μου είπαν ότι αμα πας σε τράπεζα αττικής σου λένε πόσο είναι να σου έρθει και σου βγάζουν ειδοποιητήριο επι τόπου ... ισχύει ?

Δημοσ.

Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φτάσω από το αεροδρόμιο στην Πλάκα; Πάει το μετρό; Πρέπει να κατέβω στη στάση Ακρόπολις.

Aπ' την Κύπρον?  :-)

Δημοσ.

Η στάση Ακρόπολη ειναι πιο κοντά, αν δεν θέλεις να αλλάζεις γραμμή στο Σύνταγμα κατέβα Μοναστηράκι 5' διαδρομή ειναι με τα πόδια και πιο ευχάριστη από το να περιμένεις το συρμό της κόκκινης γραμμής.

Πάει

Ακρόπολη κατεβαίνεις, αλλάζει γραμμή στο Σύνταγμα ή Μοναστηράκι αν δε θέλεις να αλλάξεις γραμμή και σε βολεύει

Ετσι ρε μπαογκ, ακόμα δεν ήρθε το μετρό στην Ευρωπαική πρωτεύουσα και τα μάθαμε όλα! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που δε του έχει έρθει το ειδοποιητήριο του ΕΤΑΑ/ΤΣΜΕΔΕ ακόμα ?

Μου είπαν ότι αμα πας σε τράπεζα αττικής σου λένε πόσο είναι να σου έρθει και σου βγάζουν ειδοποιητήριο επι τόπου ... ισχύει ?

Ούτε εμένα μου έχει έρθει (επαρχία). Για τράπεζα Αττικής δεν έχω ακούσει κάτι, αναμένω ειδοποιητήριο σπίτι.

Δημοσ.

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις, η μητερα μου εχει αδεια παραμονης, μπορει να πεταξει μεσω RyanAir? οταν ημουν φανταρος και ειχα στρατιωτικη ταυτοτητα μου ειπαν οτι δεν μπορω εγω, μονο με κανονικη ταυτοτητα....  ξερει κανεις τι παιζει? 

Δημοσ.

αν σε ενα παραθυρο του firefox βλεπω ενα βιντεακι που ειναι σε html5 και καποιο απο τα υπολοιπα tab κανει αυτοματη ανανεωση, μαυριζει η οθονη του βιντεο μεχρι να τελειωσει η ανανεωση. Ηχο εχει κανονικα και το βιντεο συνεχιζει να παιζει, απλα δεν το βλεπω. Διορθωνεται αυτο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...