άδικος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Εχω συνδεδεμένα ηχεία στο σταθερό. Θέλω να συνδέσω και κάτι ακουστικά. Υπάρχει τρόπος να μπούνε και τα δύο και να δουλέυουν ταυτόχρονα, για να μην βγάζω και βάζω όλη την ώρα βύσματα; 1
DrLo Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Στον Chrome όταν επιλέγω να πάω στο youtube μου βγάζει "No site configured at this address" Τι να κάνω για να φτιάξει (χωρίς να σβήσω cookies ή να ξεχάσει όπου είμαι auto-signed-in ? )
gokuthelegend Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Παιδιά, δεν έχω καταλάβει, αν πάρω κάτι Site: τέτοιο , και το συνδέσω σε ένα blueray και 4 οθόνες, θα μπορώ να βλέπω και στις 4 οθόνες ταυτόχρονα; ή θα παίζει μόνο σε μια οθόνη και θα επιλέγω εγώ σε ποιά θα παίζει; Εγώ θέλω να παίζει μέχρι σε 4 οθόνες ταυτόχρονα.
ektorasskg Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Καλησπέρα. Τελευταία θέλω να φορέσω παντελόνι παραλλαγής. Από πού μπορώ να προμηθευτώ; Στα καταστήματα ρούχων δεν έχω δει ποτε να πουλάνε...
Patapon Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 το εκαθαριστικο μου φετος ειναι 2000 περιπου,ξερει κανεις αν μπορω να βαλω δοσεις σε κωτσοβολο πχ? πιστωτικη μπορω να βγαλω η μπα? περιουσιακα στοιχεια δεν υπαρχουν!
ektorasskg Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 επαγγελματικα θελεις? ή κλαρινογαμπριατικα? το δευτερο
Ntinaras Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 ποιοι σταθμοι μετρο και δρομοι ειναι κλειστοι σημερα και μεχρι τι ωρα?
Anorymous Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 ποιοι σταθμοι μετρο και δρομοι ειναι κλειστοι σημερα και μεχρι τι ωρα? Συνταγμα σιγουρα και νομιζω και τα τριγυρω, μεχρι τις 9 το βραδυ ειναι απο οτι ξερω Αν εχεις ενα πτυχιο πχ Φιλολογος ή Μηχανικος και στελνεις για ασχετη θεση πχ μπαριστα ή υπαλληλος αποθηκης κλπ Τα ανεφερεις τα πτυχια σου ή οχι ?
yannis27gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Χμ, δυσκολη ερωτηση. Συνηθως τα αφεντικα δε θελουν υπαλληλους που θα μπορουσαν να κανουν "καλυτερη" δουλεια καθως αυτοι δεν καθονται για πολυ σε τετοιες θεσεις και ψαχνουν πανω στο αντικειμενο που σπουδασανε (αυτο μου το ειπε υπευθυνος στα καρφουρ). Στη δικια μου ερωτηση, αν η περιαγωγη ειναι αυτοματα ενεργοποιημενη ή θελει καποια αιτηση, για κινητο με κοσμοκαρτα, δεν εχει κανεις γνωση; Πηρα στο 18318 και μου εβγαλε οτι το κινητο μου δεν υπαρχει, πιο ακυρη υποστηριξη πεθαινεις...
manzana Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 1)Η εξυπηρετηση πελατων COSMOTE ειναι το 13838 οποτε δεν φταιει η υποστηριξη 2)Η περιαγωγη για τα καρτοκινητα στην Cosmote ειναι ενεργοποιημενη αυτοματα(ασχετως πακετου πχ κοσμοκαρτα-wu) εκτος αν καποια στιγμη παλαιοτερα την ειχες απενεργοποιησει,οποτε πρεπει να ζητησεις την εκ νεου ενεργοποιηση της
yannis27gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ναι ρε, 13838 πηρα, χαλαρωσε. Μου ζητησε να πληκτρολογησω τον αριθμο του κινητου, το εκανα και μου ειπε οτι δεν υπαρχει αυτο το νουμερο. Το εκανα δις για σιγουρια, τα ιδια. Δε θυμαμαι να εχω απενεργοποιησει περιαγωγη. Μπορω να σιγουρευτω με αλλο τροπο εκτος της εξυπηρετησης που δε με εξυπηρετει; Να παω σε κανα γερμανο π.χ.;
DrLo Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Όταν λες Χαρτί εννοείς το εκκαθαριστικό σημείωμα ; Εννωω το παρακάτω παλιότερα μου στέλναν ένα μικρό χαρτάκι ... τώρα μου στείλανε έντυπο από το ταμείο της ΔΟΥ
manzana Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ναι ρε, 13838 πηρα, χαλαρωσε. Μου ζητησε να πληκτρολογησω τον αριθμο του κινητου, το εκανα και μου ειπε οτι δεν υπαρχει αυτο το νουμερο. Το εκανα δις για σιγουρια, τα ιδια. Δε θυμαμαι να εχω απενεργοποιησει περιαγωγη. Μπορω να σιγουρευτω με αλλο τροπο εκτος της εξυπηρετησης που δε με εξυπηρετει; Να παω σε κανα γερμανο π.χ.; Μα χαλαρα στο ειπα οτι το 13838 ειναι η εξυπηρετηση, εσυ εγραψες στο παραπανω ποστ σου οτι: "Πηρα στο 18318 και μου εβγαλε οτι το κινητο μου δεν υπαρχει" και απλα σε ενημερωσα οτι καλεσες λαθος αριθμο. Εννοειτε οτι μπορεις, πας απο καταστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟ και το τσεκαρεις 2 λεπτα. Υ.Γ. Το 18318 που εγραψες ειναι το τηλεφωνο της Domino's Pizza, καποιος μου φαινεται οτι ειναι τακτικος πελατης, ισως και ο πελατης του μηνα......
Προτεινόμενες αναρτήσεις