saxos55 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Περίμενε ρε rabbit να πει τι κερδίζεις πρώτα.
gokuthelegend Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ξέρετε αν ενημερώνεται άμεσα το σύστημα αν πληρώσω λογαριασμό κινητής(Cosmote)/σταθερού(OTE) μέσω ATM τραπέζης Πειραιώς; Συνήθως πηγαίνω στα ΕΛΤΑ και πληρώνω αλλά επειδής δεν έχουν ηλεκτρονικά συστήματα η ενημέρωση γίνεται μετά από 2-3 μέρες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ότι αν πάω να πληρώσω τις 1-2 τελευταίες μέρες πριν την λήξη πληρωμής, φαίνεται ότι η πληρωμή γίνεται μετά την λήξη. Σε αυτή την περίπτωση ο έντυπος λογαριασμός δείχνει ότι χρωστάω και τον προηγούμενο, φυσικά εγώ δεν τον πληρώνω αφού τον πλήρωσα ήδη (κρατάω τις αποδείξεις για παν ενδεχόμενο), αλλά καταντάει σπαστικό, έχει φτάσει σε σημείο να φαίνεται ότι "χρωστάω" μέχρι και 100 ευρώ (το χρωστάω σε αυτάκια γιατί δεν χρωστάω πραγματικά, ο κανονικός λογαριασμός μου έρχεται μέσος όρος 30-35 ευρώ).
tony81 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Φορολογικές δηλώσεις κάνουμε από τα 18 οπωσδήποτε ή από το 1ο έτος που θα έχουμε εισόδημα και μετά? Φορολογικές δηλώσεις κάνουμε από τα 18 οπωσδήποτε ή από το 1ο έτος που θα έχουμε εισόδημα και μετά? Ο το βρήκα. ..
e_lena Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σας! Λοιπόν, πέρσι έβγαλα για πρώτη φορά πράσινο βιβλιάριο ξενοδοχοϋπαλλήλων. Σε λίγες μέρες θα γίνει η πρόσληψή μου σε ένα κατάστημα εστίασης. Γνωρίζει κανείς εάν χρειάζεται να βγάλω κάτι άλλο ή να γίνει κάποια θεώρηση στο ήδη υπάρχον? Ευχαριστώ!
black_rabBiT Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δεν το ξέρω το πράσινο βιβλιάριο αλλά δεν πρέπει λογικά να βγάλεις και πιστοποιητικό υγείας;
e_lena Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Το συγκεκριμένο είναι Βιβλιάριο εργασίας και υγείας. Έχω κάνεις όλες τις προαπαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις κτλ.
black_rabBiT Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ε δε νομίζω να χρειαστείς κάτι άλλο. Μη ξεχάσεις να δώσεις το λογαριασμό τραπέζης να μπει κανένα ευρώπουλο μέσα.
e_lena Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Χαχαχα αυτό δεν ξεχνιέται Απλά έχω κι άλλη μία απορία..έχω έμπνευση βραδιάτικα. Ο πρώην εργοδότης μου δεν έχει συμπληρώσει τίποτα στις σελίδες του βιβλιαρίου μου..έναρξη και αποχώρηση πχ για καμία από τις 2 σεζόν. Μάλλον τα χω κάνει σαλάτα..
funbreaker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Που σκατά δείχνει τους σταυρούς των δημοτικών συμβούλων στην σελίδα του υπουργείου εσωτερικών?
Valerie_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Χαχαχα αυτό δεν ξεχνιέται Απλά έχω κι άλλη μία απορία..έχω έμπνευση βραδιάτικα. Ο πρώην εργοδότης μου δεν έχει συμπληρώσει τίποτα στις σελίδες του βιβλιαρίου μου..έναρξη και αποχώρηση πχ για καμία από τις 2 σεζόν. Μάλλον τα χω κάνει σαλάτα.. Δηλαδή τα ένσημα που είναι; το βιβλιάριο δεν θέλει ανανέωση κάθε χρόνο;
e_lena Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Το συγκεκριμένο βιβλιάριο είναι υγειονομικού χαραχτήρα.
vasilis123 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 καλημέρα. θέλω να μεταφέρω ένα xbox μαζί με το τροφοδοτικό του στην χειραποσκευή με αεροπλάνο. Γίνετε ή θα έχω κάποιο πρόβλημα ?
mary Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 1. Ειναι δυνατη η ανανεωση βιβλιαριου υγειας από το ιντερνετ; 2. Κατι λεγαν και για του οαεδ; Ξερει κανεις τιποτα; Οπου διαβαζω λενε θαααααα ειναι δυνατη απο τον επομενο μηνα.......
JUST-GAMER Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Για την καρτα ανεργιας του οαεδ το λεγανε εδω και μηνες αλλα οπως παντα ελληνικο δημοσιο το μεγαλειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις