scullyist Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Έτσι γράφουν οι επίσημες οδηγίες στο κουτί. Απο 'κει και πέρα, μία φορά τη βδομάδα σημαίνει την 1η και ξανά πάνω στην 7-8η μέρα. Που σημαίνει ότι ας πούμε θα έχεις ξεπεράσει τις οδηγίες κατά 2-4 μέρες. Live on the edge: μετά το πρώτο άνοιγμα/χρήση, ρίξε ένα κουταλάκι της σούπας ωμό λάδι μέσα στο κουτακι, φέρτο κανα δυο πλαγιογύρες μαλακά και με τρόπο, ώστε να απλωθεί και να καλύψει το λάδι όλη επιφάνεια της σάλτσας, κλείσε καλά το καπάκι. Ξαναμαγείρεψε την 7-8η μέρα και πόσταρε να μας πεις αν ζεις. Κάτι μου λέει ότι θα ζεις. Για παραπάνω απόκλιση ημερών, μην το κάνεις. Ι guess... 1
nickmanak Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Βαλε οση θελεις στη σαλτσα και αν περρισεψει βαλε το κουτι στην καταψυξη. 2
archsatan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Σοβαρα; Δηλαδη αν θελω να κανω ενα φαγητο με πουμαρο μια φορα τη βδομαδα πρεπει να αγοραζω καθε βδομαδα καινουρια; Τελοσπαντων, ευχαριστω. Η λύση της (ν)τομάτας ψιλοκομμένης με μαχαίρι/στο μάλτι/στον τρίφτη, δεν υπάρχει στον ορίζοντα (sic);
ennoeitai Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Η λύση της (ν)τομάτας ψιλοκομμένης με μαχαίρι/στο μάλτι/στον τρίφτη, δεν υπάρχει στον ορίζοντα (sic); Οχι δεν εχω προβλημα ρε, μερα παρα μερα ξυνω ντοματα, απλα δε θα ταιριαζει τοσο στη γευση η φρεσκια ντοματα.
scullyist Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Στην φρέσκια βάλε και λίγη ζάχαρη μαζί με τα υπόλοιπα την επόμενη φορά -αν δεν το έχεις κάνει ήδη- και δες αν σου ταιριάξει... 1
GreekMonkey Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μαγαζ'ι Θεσσαλονίκη με αφίσες-σημαίες διάφορων σχεδίων;
leftermann Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 για σημαίες, κατεβαίνοντας Ιωνος Δραγούμη στρίβεις δεξιά στην Β Ηρακλείου, στο αριστερό σου χέρι λίγο πριν φτάσεις Συγγρού. Αφίσες δεν ξέρω. 1
angmar Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Τον Ψωμιάδαρο θα λέει Αφίσες (κυρίως από ταινίες κλπ) θα βρείς στην Σπύρου Λούη, ένα δρομάκι δίπλα στη Ναυαρίνου, κάθετο στην Παλαιών Πατρών.
Lucifer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Σχετικά με το πουμαρό, άμα μιλάμε για το τελείως συμπυκνωμένο, έχω καθαρίσει τη μούχλα από πάνω και έχω φάει ό,τι ήταν ακόμα κόκκινο και ούτε κλανιά παραπονιάρα δεν έπαιξε, πόσο μάλλον δηλητηρίαση. Δεν προτείνω τπτ ε, λέω τι εμπειρία έχω. Σε γενικές γραμμές μόνο στα υγρά και τα αλλαντικά σέβομαι τις ημερομηνίες, στα άλλα ακρωτηριασμός και φάγωμα. 2
linkin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Σχετικά με το πουμαρό, άμα μιλάμε για το τελείως συμπυκνωμένο, έχω καθαρίσει τη μούχλα από πάνω και έχω φάει ό,τι ήταν ακόμα κόκκινο και ούτε κλανιά παραπονιάρα δεν έπαιξε, πόσο μάλλον δηλητηρίαση. Δεν προτείνω τπτ ε, λέω τι εμπειρία έχω. Σε γενικές γραμμές μόνο στα υγρά και τα αλλαντικά σέβομαι τις ημερομηνίες, στα άλλα ακρωτηριασμός και φάγωμα. Σπανιο αλλα μην κανεις μλκιες. http://en.wikipedia.org/wiki/Botulism 1
Lucifer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το 'χω υπ' όψιν μου (insert κουβέντα περί μπότοξ και του πως 4 κιλά απ' την τοξίνη αρκούν για να λύσουν το ανθρώπινο πρόβλημα) αλλά νταξ, δε το κάνω και συνήθειο. Άσε που είναι όντως εξαιρετικά σπάνιο και δύσκολα ψοφάς πια. Στη χειρότερη, θα πήξει λίγο παραπάνω ο Snoob. xD edit, μόλις είδα ότι αποδομείται στους 80, κομπλέ, εγώ έβραζα κιμά. 1
ennoeitai Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Σπανιο αλλα μην κανεις μλκιες. http://en.wikipedia.org/wiki/Botulism Παναγια μου! Στην πιτσα που εκανα την προηγουμενη βδομαδα απλα σκουπισα τη μουχλα απο το προηγουμενο πεπερονι και το βαλα κανονικα. Θα ημουνα ασπρος στο διαμερισμα μου μερικες μερες χωρις να με καταλαβει κανεις και θα με βρισκανε με αφρους, κλπ. και θα εμενα σε κομμα, κλπ. Καλα οτι δεν το ξανακανω, δεν το ξανακανω.
mouxaxa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 1ον Για να παραχθεί η τοξίνη χρειάζεται αναερόβιο περιβάλλον. Δεν σε σκοτώνει ο μικροοργανισμός αλλά η τοξίνη που παράγει υπό αναερόβιο περιβάλλον.Οπότε ότι και να έχετε ανοίξει, το μικρόβιο αν το έχει η συσκευασία μέσα την μαμήσαμε όπως και να έχει. Παρατηρείται κυρίως σε κονσέρβες και όχι συμπυκνωμένους χυμούς όπως το pumaro. Ανήσυχοι πχ θα ήμασταν για κάποιον πελτέ. (Edit: Στο μυαλό μου είχα το pumaro σε τετρα πακ αλλά θυμήθηκα ότι παίζει και κονσέρβα οπότε οκ) 2ον Όταν λέω παρατηρείται μην φανταστείτε ότι έχουμε κρούσματα καθημερινά. Θυμάμαι ένα νούμερο κάπου κοντά στα 1 στα 10δις ή και περισσότερο. Οπότε ναι υπαρκτός ο κίνδυνος αλλά ο φίλος μας ο Ναπολέοντας που ζήτησε να του "φτιάξουν" την κονσερβοποίηση έσωσε κόσμο και κοσμάκη. 3ον Αλλαντικά κλπ κλπ δεν πάσχουν από μποντουλίνουμ. Από αυτά όταν έρθει η ώρα μας θα πάμε από καμιά σαλμονέλα, λιστέρια, καμιλομπάκτερ κ.α. Καλό να κόβουμε και να πετάμε αυτό που βλέπουμε ως "σάπιο" αλλά όλο το υπόλοιπο καλό μαγείρεμα και όχι σαλάτα - ωμό να μας βρει και τίποτα.
Ison_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Τα Κύθηρα γιατί ανήκουν στην περιφέρεια Αττικής, κι όχι ξέρω γω Πελοποννήσου ή έστω Ιονίων;
GreekMonkey Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Ξέχασα τον φορτηστή από το Lenovo G510 στο χωριό. Τι ενναλακτικές έχω; Πρέπει να βρω φορτιστή από το ίδιο μοντέλο; Ή απλά της Lenovo;
Προτεινόμενες αναρτήσεις