Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι το recuva ειναι για υπολογιστή, απο κει πρεπει.

Thanks. Θα το δω, μπας και σωσω τιποτα. Αλλά ετσι στα καλα καθουμενα γινεται αυτο; Δε μου χει ξανατυχει.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να ανοιξω λογαριασμο paypal, καλυτερα θα ταν να το κανω σε ξεχωριστη καρτα απο της μισθοδωσιας;

Τι αλλο πρεπει να εχω; εκτος απο την καρτα; πρεπει να χω κωδικους για ebaking;

Εχω μια πειραιως και της εθνικης.που δενντην χρησιμοποιω πλεον.

Ποια απο τις δυο θα ταν καλυτερο;

Δημοσ.

κανε μια προπληρωμενη WEBUY στην Πειραιως. Τη γεμιζεις οποτε θελεις και οσο θελεις και την δηλωνεις στο paypal ως την καρτα πληρωμων σου.

Τη χρησιμοποιω για paypal κανα 2 χρονια τωρα και ολα αψογα.

http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/propliromenes-kartes/winbank-webuy

Δημοσ.

Η προπληρωμένη έχει έξοδα φόρτισης και επίσης βολεύει και το e-banking για να την φορτίζεις.

Γνώμη μου άνοιξε έναν λογαριασμό καταθετικό π.χ. στην πειραιώς (ή αυτόν που έχεις ήδη) να τον έχεις μόνο για αγορές. Βάζεις όσα λεφτά θες/όταν τα θες και κάνεις αγορές. Και μπορείς να τον συνδέσεις στον paypal ναι.

Δημοσ.

Βλέπω στο Ε την Ελεονόρα Μελέτη να κυνηγάει φαντάσματα, τι παίχτηκε και μπλέχτηκε με αυτά;

Αυτή πουτάνα δεν ήτανε;

Δημοσ.

Μπορω να μπλοκαρω εντελως απο το gmail mails που δεν θελω να λαμβανω καθολου ουτε καν στα εισερχομενα?

Αν μπορω να κανω κατι τετοιο πως ακριβως το κανω?

• Moderators
Δημοσ.

Παιδες ερωτηση. Φιλη εχει what's up καρτοκινητο και δεν έχει μοναδες atm. Ωστόσο λέει πως μπαίνει στο ίντερνετ, βλέπει βίντεο κλπ. Στέκει αυτο;  Εχει καμια προσφορα το what's up του στυλ δωρεάν τα πάντα αυτες τις μερες ή κάτι τέτοιο; 

Δημοσ.

ΔΩΡΑΚΙ COSMOTE WHAT'S UP: Στείλε ΜΒ στο 1330 μέχρι την Κυριακή 23-11 τα μεσάνυχτα και θα έχεις ΔΩΡΕΑΝ 400 ΜΒ (για 3 μέρες από τη στιγμή που θα στείλεις το sms)...

Δημοσ.

ορισμενα μονιτορ στο πισω μερος εχουν υποδοχες usb,

αυτες χρησιμευουν ως προεκτασεις ή

αν βαλω εκει στικακι θα το θεωρησει πηγη κ θα αρχισει την αναπαραγωγη του περιεχομενου

πχ εικονες ή βιντεο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...