Anorymous Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 υπαρχει σε σουπερ κρεμα σοκολατα σε φαση μερεντα-νουτελα αλλα bitter ???
*nenya* Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά εσείς που τα ξέρετε όλα: Πού μπορώ να βρω εκείνες τις τσάντες αποθήκευσης για ρούχα που αφαιρούν τον αέρα και τα συμπιέζουν; Κόστος; [ήρθε η ώρα σιγά σιγά να βάλω στην άκρη τα πουλόβερ κλπ.]
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά εσείς που τα ξέρετε όλα: Πού μπορώ να βρω εκείνες τις τσάντες αποθήκευσης για ρούχα που αφαιρούν τον αέρα και τα συμπιέζουν; Κόστος; [ήρθε η ώρα σιγά σιγά να βάλω στην άκρη τα πουλόβερ κλπ.] έχουν στα jumbo (το κόστος είναι ανάλογα με το μέγεθος, δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά όχι ιδιαίτερα ακριβά 3-5€ κάπου εκεί) 1
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Άνοιξα σήμερα τον υπολογιστή και μου έβγαλε αυτό Τι σημαίνει; Δεν έκανα κάτι διαφορετικό από τις άλλες μέρες. Απλώς το pc άνοιξα
Adon1s Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Οχι τοσο αθλητικα αλλα για καθημερινα , που να ψαξω για φουτερ ;
thomasG4 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Οχι τοσο αθλητικα αλλα για καθημερινα , που να ψαξω για φουτερ ; Για online στο sportsdirect.com έχει αρκετά σε πολύ καλες τιμες.
giorgos147 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Άμα έχει πετρώσει τελείως δεν γίνεται τίποτα Τελικά έκανα λάθος. Είχε πάει το μυαλό μου σε κάτι κόλλες. Οι μπογιές όχι μόνο δεν έχουν πετρώσει, αλλά έχουν γίνει έτσι. Πέταμα;
andreapaog328 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 μαγκες εχω ενα πινακα excel που στην πρωτη στηλη εχει ονοματα και στις υπολοιπες συγκεκριμενα strings. θελω να ψαχνω ενα συγκεκριμενο string σε μια στηλη και στη θεση που το βρω να μου επιστρεφει σενα κελι τονομα της πρωτης στηλης της γραμμης που το βρισκει.
giorgolavos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 μαγκες εχω ενα πινακα excel που στην πρωτη στηλη εχει ονοματα και στις υπολοιπες συγκεκριμενα strings. θελω να ψαχνω ενα συγκεκριμενο string σε μια στηλη και στη θεση που το βρω να μου επιστρεφει σενα κελι τονομα της πρωτης στηλης της γραμμης που το βρισκει. γιατι δεν κλειδωνεις το κουτι Β2? Ετσι ολη η στηλη Α και η γραμμη 1 θα ειναι παντα ορατες και εσυ θα κουνας κανονικα μονο τα υπολοιπα κελια. Το κλειδωνεις στην καρτελα VIEW -> FREEZE PANES 1
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Οχι τοσο αθλητικα αλλα για καθημερινα , που να ψαξω για φουτερ ; Και pull and bear για οικονομικά και πιο casual
andreapaog328 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 γιατι δεν κλειδωνεις το κουτι Β2? Ετσι ολη η στηλη Α και η γραμμη 1 θα ειναι παντα ορατες και εσυ θα κουνας κανονικα μονο τα υπολοιπα κελια. Το κλειδωνεις στην καρτελα VIEW -> FREEZE PANES οχι. θελω τα ονοματα να τα βαζω σε καινουριο φυλλο
DrLo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 μαγκες εχω ενα πινακα excel που στην πρωτη στηλη εχει ονοματα και στις υπολοιπες συγκεκριμενα strings. θελω να ψαχνω ενα συγκεκριμενο string σε μια στηλη και στη θεση που το βρω να μου επιστρεφει σενα κελι τονομα της πρωτης στηλης της γραμμης που το βρισκει. Τα strings στην Β στήλη ας πούμε θα είναι μοναδικά έτσι ? Αν ναι =INDEX(A:A;MATCH("STRING POU PSAXNEIS";B:B;0)) πχ σε A B Andreas xaxaxaxa Nikos lalalala Panos xixixixi Kostas ouaouaoua το =INDEX(A:A;MATCH("lalalala";B:B;0)) θα σου βγάλει Nikos 2
leftermann Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 επ επ, με χρειάζεται αυτό αυτό! Υπάρχει δυνατότητα, εφόσον η Β στήλη έχει αριθμούς, να βρίσκει την μεγαλύτερη ή μικρότερη τιμή στην Β και να μου δίνει το αντίστοιχο Α ;;; α, και κάτι άλλο ήθελα αν στην Α υπάρχει πολλές φορές ο Νίκος (και πολλές φορές ο Αντρέας, κλπ κλπ) πχ, και στην Β αριθμοί, μπορούμε να βρούμε την μεγαλύτερη τιμή που αφορά τον Νίκο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις