Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά εσείς που τα ξέρετε όλα:

Πού μπορώ να βρω εκείνες τις τσάντες αποθήκευσης για ρούχα που αφαιρούν τον αέρα και τα συμπιέζουν;

Κόστος;

[ήρθε η ώρα σιγά σιγά να βάλω στην άκρη τα πουλόβερ κλπ.]

Δημοσ.

Ρε παιδιά εσείς που τα ξέρετε όλα:

Πού μπορώ να βρω εκείνες τις τσάντες αποθήκευσης για ρούχα που αφαιρούν τον αέρα και τα συμπιέζουν;

Κόστος;

[ήρθε η ώρα σιγά σιγά να βάλω στην άκρη τα πουλόβερ κλπ.]

έχουν στα jumbo

(το κόστος είναι ανάλογα με το μέγεθος, δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά όχι ιδιαίτερα ακριβά 3-5€ κάπου εκεί)

• Like 1
Δημοσ.

Άνοιξα σήμερα τον υπολογιστή και μου έβγαλε αυτό

post-217321-0-15593800-1425638387_thumb.png

Τι σημαίνει; Δεν έκανα κάτι διαφορετικό από τις άλλες μέρες. Απλώς το pc άνοιξα

Δημοσ.

Οχι τοσο αθλητικα αλλα για καθημερινα , που να ψαξω για φουτερ ;

Για online στο sportsdirect.com έχει αρκετά σε πολύ καλες τιμες.

Δημοσ.

Άμα έχει πετρώσει τελείως δεν γίνεται τίποτα

Τελικά έκανα λάθος. Είχε πάει το μυαλό μου σε κάτι κόλλες. Οι μπογιές όχι μόνο δεν έχουν πετρώσει, αλλά έχουν γίνει έτσι.

post-137124-0-53716000-1425643543_thumb.jpg

Πέταμα;

Δημοσ.

μαγκες εχω ενα πινακα excel που στην πρωτη στηλη εχει ονοματα και στις υπολοιπες συγκεκριμενα strings. θελω να ψαχνω ενα συγκεκριμενο string σε μια στηλη και στη θεση που το βρω να μου επιστρεφει σενα κελι τονομα της πρωτης στηλης της γραμμης που το βρισκει.

Δημοσ.

μαγκες εχω ενα πινακα excel που στην πρωτη στηλη εχει ονοματα και στις υπολοιπες συγκεκριμενα strings. θελω να ψαχνω ενα συγκεκριμενο string σε μια στηλη και στη θεση που το βρω να μου επιστρεφει σενα κελι τονομα της πρωτης στηλης της γραμμης που το βρισκει.

γιατι δεν κλειδωνεις το κουτι Β2? Ετσι ολη η στηλη Α και η γραμμη 1 θα ειναι παντα ορατες και εσυ θα κουνας κανονικα μονο τα υπολοιπα κελια. Το κλειδωνεις στην καρτελα VIEW -> FREEZE PANES

• Like 1
Δημοσ.

Οχι τοσο αθλητικα αλλα για καθημερινα , που να ψαξω για φουτερ ;

Και pull and bear για οικονομικά και πιο casual

Δημοσ.

γιατι δεν κλειδωνεις το κουτι Β2? Ετσι ολη η στηλη Α και η γραμμη 1 θα ειναι παντα ορατες και εσυ θα κουνας κανονικα μονο τα υπολοιπα κελια. Το κλειδωνεις στην καρτελα VIEW -> FREEZE PANES

οχι. θελω τα ονοματα να τα βαζω σε καινουριο φυλλο

Δημοσ.

Τα strings στην Β στήλη ας πούμε θα είναι μοναδικά έτσι ?

Αν ναι

=INDEX(A:A;MATCH("STRING POU PSAXNEIS";B:B;0))

πχ σε

A              B

Andreas        xaxaxaxa

Nikos          lalalala

Panos          xixixixi

Kostas         ouaouaoua

το 

=INDEX(A:A;MATCH("lalalala";B:B;0))

θα σου βγάλει 

Nikos

• Like 2
Δημοσ.

επ επ, με χρειάζεται αυτό αυτό! Υπάρχει δυνατότητα, εφόσον η Β στήλη έχει αριθμούς, να βρίσκει την μεγαλύτερη ή μικρότερη τιμή στην Β και να μου δίνει το αντίστοιχο Α ;;;

α, και κάτι άλλο ήθελα :)

αν στην Α υπάρχει πολλές φορές ο Νίκος (και πολλές φορές ο Αντρέας, κλπ κλπ) πχ, και στην Β αριθμοί, μπορούμε να βρούμε την μεγαλύτερη τιμή που αφορά τον Νίκο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...