Lucifer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Υπαρχουν στο εμποριο ροδακια για αναπτηρα zippo? Γιατι ακουω πρωινιατικα james blunt? Αν εννοείς τον τροχό για τη σπίθα, όχι. Αλλά όλο το ανταλλακτικό, το εσωτερικό, κάνει 5 ευρώ. 1
Pa0ki Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Κτελ Θεσσαλονίκης - αεροδρόμιο αύριο μεσημέρι δεν πιστεύω να κάνουμε παραπάνω από ώρα με αστικό ε? Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2015 από Pa0ki
GreekMonkey Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Αν ήταν καθημερινή θα έκανες και λίγο παραπάνω. Λογικά αύριο λίγο παρακάτω. 1
gsisr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Που πήγε το thread αστείες περίεργες και ενδιαφερουσες εικόνες, 1
Adon1s Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Κτελ Θεσσαλονίκης - αεροδρόμιο αύριο μεσημέρι δεν πιστεύω να κάνουμε παραπάνω από ώρα με αστικό ε? Η πόλη είναι άδεια , βλέπεις μπάλες από άχυρα να τις σέρνει ο ελαφρύς αγέρας και να σκάνε επάνω στις κολώνες και τα ντουβάρια, ενώ από επάνω πλανώνται αγέρωχα κατάμαυροι γύπες περιμένοντας στωικά τον επόμενο εναπομείναντα Θεσσαλονικιό να πέσει στο τσιμέντο αναίσθητος, αφυδατωμένος , ηλιοκαμένος και κοκκινισμένος , ελέω της αφόρητης υγρασίας, των 35+ βαθεμών Κελεσίου και του καυτού ήλιου που σου κόβει την ανάσα και πέφτουν επάνω σου σαν καρπαζιές στον σβέρκο ζητώντας αν οχι ελεημοσύνη , τουλάχιστον να γίνει μια και κάτω. Εν περιλίψει , σε καμιά ώρα άντε 1h15min να φτάσεις. 2
Pa0ki Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Χμμμ...3 παρά 5 λέει φεύγει από Κτελ, 5 πετάω Στη χειρότερη περίπτωση θα είμαι 4 και 10 αεροδρόμιο, ντάξει καλά είναι
stelios18120 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 http://www.getitnow.gr/prod/mastoremata/ergaleia-reymatos/drapana-katsabidia/drapanokatsabido-b-and-d-epc18cak-18v/prod470493pp/ Αυτο λεει τιποτα; εχει δυναμη η τσαμπα τα φραγκα;
giorgolavos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 οταν ειναι φουλ φορτισμενο ειναι καλο. αλλα νομιζω οτι ειναι ακριβο, το ειχα παρει γυρω στα 40 απο το πρακτικερ
stelios18120 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Τυπικα εβαλα το λινκ το εχω βρει 39 ευρω απο ενα eshop Eχει δυναμη; αντεχει η μπαταρια;
giorgolavos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 ναι, αντεχει. αλλα οταν ειναι στα τελειωματα ειναι μονο για βιδωμα-ξεβιδωμα. εγω το εχω 5 χρονια περιπου και ειναι ακομα ακρετα καλο. Υπαρχει ακριβως το ιδιο με μεταλικο υλικο κατασκευης το οποιο ειναι πολυ δυνατοτερο, αλλα και αρκετα πιο ακριβο 1
Anorymous Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 θελω να κανω αιτηση στην κοινωφελη εργασια και εχει δυο επιλογες ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ και ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, υπαρχει καμμια διαφορα ?
Miracle Worker Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Το προσοντολόγιο είναι το ίδιο, οπότε δες που έχει περισσότερες θέσεις. Γενικά είναι ότι να 'ναι αυτά τα κοινωφελή. Δε ξέρω με ποιο σκεπτικό έχουν βγάλει αυτές τις κατηγορίες και με ποιο σκεπτικό ζητάνε οι δήμοι κάποια κατηγορία. 1
Anorymous Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Το προσοντολόγιο είναι το ίδιο, οπότε δες που έχει περισσότερες θέσεις. Γενικά είναι ότι να 'ναι αυτά τα κοινωφελή. Δε ξέρω με ποιο σκεπτικό έχουν βγάλει αυτές τις κατηγορίες και με ποιο σκεπτικό ζητάνε οι δήμοι κάποια κατηγορία. Σκεφτηκα μηπως το ενα ηταν για οσους εχουν απλο πτυχιο ενω το αλλο για οσους εχουν και αδεια εξασκησεως. Οπως και να εχει εκανα σε αυτο με τις περισσοτερες θεσεις αν και χλωμο ολες και ολες 5 θεσεις ειναι
Miracle Worker Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Καλή επιτυχία! Τα προσόντα τα ίδια είναι, το κοίταξα. Υπάρχει και το "καθηκοντολόγιο", που περιγράφει τα καθήκοντα κάθε θέσης, αλλά αυτά τα έχουν μόνο οι δήμοι. 1
Anorymous Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Καλή επιτυχία! Τα προσόντα τα ίδια είναι, το κοίταξα. Υπάρχει και το "καθηκοντολόγιο", που περιγράφει τα καθήκοντα κάθε θέσης, αλλά αυτά τα έχουν μόνο οι δήμοι. ευχαριστω ρε φιλε νασε καλα, ειχα κανει και για την πρωτη φαση και την εχασα για ενα μοριο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις