Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν στο εμποριο ροδακια για αναπτηρα zippo?

Γιατι ακουω πρωινιατικα james blunt?

Αν εννοείς τον τροχό για τη σπίθα, όχι. Αλλά όλο το ανταλλακτικό, το εσωτερικό, κάνει 5 ευρώ.

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κτελ Θεσσαλονίκης - αεροδρόμιο αύριο μεσημέρι δεν πιστεύω να κάνουμε παραπάνω από ώρα με αστικό ε?

Επεξ/σία από Pa0ki
Δημοσ.

Κτελ Θεσσαλονίκης - αεροδρόμιο αύριο μεσημέρι δεν πιστεύω να κάνουμε παραπάνω από ώρα με αστικό ε?

Η πόλη είναι άδεια , βλέπεις μπάλες από άχυρα να τις σέρνει ο ελαφρύς αγέρας και να σκάνε επάνω στις κολώνες και τα ντουβάρια, ενώ από επάνω πλανώνται αγέρωχα κατάμαυροι γύπες περιμένοντας στωικά τον επόμενο εναπομείναντα Θεσσαλονικιό να πέσει στο τσιμέντο αναίσθητος, αφυδατωμένος , ηλιοκαμένος και κοκκινισμένος , ελέω της αφόρητης υγρασίας, των 35+ βαθεμών Κελεσίου και του καυτού ήλιου που σου κόβει την ανάσα και πέφτουν επάνω σου σαν καρπαζιές στον σβέρκο ζητώντας αν οχι ελεημοσύνη , τουλάχιστον να γίνει μια και κάτω.

Εν περιλίψει , σε καμιά ώρα άντε 1h15min να φτάσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Χμμμ...3 παρά 5 λέει φεύγει από Κτελ, 5 πετάω

Στη χειρότερη περίπτωση θα είμαι 4 και 10 αεροδρόμιο, ντάξει καλά είναι

Δημοσ.

ναι, αντεχει. αλλα οταν ειναι στα τελειωματα ειναι μονο για βιδωμα-ξεβιδωμα. εγω το εχω 5 χρονια περιπου και ειναι ακομα ακρετα καλο.

Υπαρχει ακριβως το ιδιο με μεταλικο υλικο κατασκευης το οποιο ειναι πολυ δυνατοτερο, αλλα και αρκετα πιο ακριβο

• Like 1
Δημοσ.

θελω να κανω αιτηση στην κοινωφελη εργασια και εχει δυο επιλογες ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ και ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, υπαρχει καμμια διαφορα ?

Δημοσ.

Το προσοντολόγιο είναι το ίδιο, οπότε δες που έχει περισσότερες θέσεις.

Γενικά είναι ότι να 'ναι αυτά τα κοινωφελή. Δε ξέρω με ποιο σκεπτικό έχουν βγάλει αυτές τις κατηγορίες και με ποιο σκεπτικό ζητάνε οι δήμοι κάποια κατηγορία.

• Like 1
Δημοσ.

Το προσοντολόγιο είναι το ίδιο, οπότε δες που έχει περισσότερες θέσεις.

Γενικά είναι ότι να 'ναι αυτά τα κοινωφελή. Δε ξέρω με ποιο σκεπτικό έχουν βγάλει αυτές τις κατηγορίες και με ποιο σκεπτικό ζητάνε οι δήμοι κάποια κατηγορία.

Σκεφτηκα μηπως το ενα ηταν για οσους εχουν απλο πτυχιο ενω το αλλο για οσους εχουν και αδεια εξασκησεως.

Οπως και να εχει εκανα σε αυτο με τις περισσοτερες θεσεις αν και χλωμο ολες και ολες 5 θεσεις ειναι

Δημοσ.

Καλή επιτυχία! Τα προσόντα τα ίδια είναι, το κοίταξα. Υπάρχει και το "καθηκοντολόγιο", που περιγράφει τα καθήκοντα κάθε θέσης, αλλά αυτά τα έχουν μόνο οι δήμοι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλή επιτυχία! Τα προσόντα τα ίδια είναι, το κοίταξα. Υπάρχει και το "καθηκοντολόγιο", που περιγράφει τα καθήκοντα κάθε θέσης, αλλά αυτά τα έχουν μόνο οι δήμοι.

ευχαριστω ρε φιλε νασε καλα, ειχα κανει και για την πρωτη φαση και την εχασα για ενα μοριο  :-(

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...