Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συνέντευξη με HR και ενώ στην αγγελία έχουν γράψει τον ανάλογο ετήσιο μισθό, σε ρωτάνε what are your salary expectations.. Ποια απάντηση θεωρείται σωστή? Παίζει ανάλογα βέβαια την αγορά, τις γνώσεις και από την προυπηρεσία, ή λες έναν "ασφαλή" αριθμό?

Δημοσ.

παλια ειχαμε διαφορα wallpapers καθε μηνα υπαρχει τιποτα τελευταιο απο ιουνιο-ιουλιο ???

ιnsomniaκες καταστασεις ψαχνεις η γενικως ?

Γενικως, οριστε προταση -τουμπανο

http://www.goodfon.su/

• Like 1
Δημοσ.

Συνέντευξη με HR και ενώ στην αγγελία έχουν γράψει τον ανάλογο ετήσιο μισθό, σε ρωτάνε what are your salary expectations.. Ποια απάντηση θεωρείται σωστή? Παίζει ανάλογα βέβαια την αγορά, τις γνώσεις και από την προυπηρεσία, ή λες έναν "ασφαλή" αριθμό?

Εγώ θα έλεγα λίγο πάνω από αυτό που έχουν γράψει. Δείχνει ότι γενικά ζητάς περισσότερα αλλά υποτίθεται σε ενδιαφέρει τόσο η συγκεκριμένη εταιρεία που συμβιβάζεσαι με λιγότερα και αναμένεις προοπτική ανέλιξης.

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα λίγο πάνω από αυτό που έχουν γράψει. Δείχνει ότι γενικά ζητάς περισσότερα αλλά υποτίθεται σε ενδιαφέρει τόσο η συγκεκριμένη εταιρεία που συμβιβάζεσαι με λιγότερα και αναμένεις προοπτική ανέλιξης.

Συμφωνώ, αλλά με αυτή την ερώτηση θέλουν να δουν πως βλέπεις κυρίως τον εαυτό σου.. Δηλαδή αν έχεις (υπερβολική) αυτοπεποίθηση ή αν έχεις μέτρια προς χαμηλή.. Αν πχ η αγγελία σου λέει 40.000 per year και πας εσύ κ τους ζητήσεις 50 ή αν τους πεις πως δεν σε νοιάζει, ε, κάτι δεν πάει καλά :P

Δημοσ.

Τον μισθο που λεει η αγγελια να πεις εφοσον πληρεις και τα κριτήρια, η αδερφη μου UK εκανε το λαθος να πει τον μισθο της στην προηγουμενη δουλεια(χαμηλοτερος) βασικα ειπε οχι λιγοτερο απο αυτον και αυτο ακριβως πηρε. Ειπαν βεβαια οτι θα τις δωσουν οσο λενε στην αγγελια καποια στιγμη αλλα δεν το βλεπω προσωπικα.

Τα παραπανω/αυτοπεποιθηση κτλπ αν δεν εχεις σοβαρη προϋπηρεσία η πολυ δυνατα πτυχια να το υποστηρίζεις δεν θα βοηθησουν καθολου, δεν ειναι insomnia η αγορα εργασιας..

Δημοσ.

Τον μισθο που λεει η αγγελια να πεις εφοσον πληρεις και τα κριτήρια, η αδερφη μου UK εκανε το λαθος να πει τον μισθο της στην προηγουμενη δουλεια(χαμηλοτερος) βασικα ειπε οχι λιγοτερο απο αυτον και αυτο ακριβως πηρε. Ειπαν βεβαια οτι θα τις δωσουν οσο λενε στην αγγελια καποια στιγμη αλλα δεν το βλεπω προσωπικα.

Τα παραπανω/αυτοπεποιθηση κτλπ αν δεν εχεις σοβαρη προϋπηρεσία η πολυ δυνατα πτυχια να το υποστηρίζεις δεν θα βοηθησουν καθολου, δεν ειναι insomnia η αγορα εργασιας..

Άρα λες όσα αναγράφουν, από κει και μετά ή διαπραγματεύεσαι για κάτι λίγο καλύτερο (εξαρτάται την αγορά, την θέση και όλα τα παραπάνω) είτε μένεις στον αρχικό.

Δημοσ.

Για UK μιλαμε ετσι? Αν ναι νομιζω η σωστη απαντηση ειναι αυτη που γραφει στην αγγελια, εξαλλου αν ειχες βλεψεις για παραπανω η εισαι overqualified δεν θα εστελνες για τη συγκεκριμένη θεση. Σου ειπα προσωπικη εμπειρια συγγενη μη σε παρω στο λαιμο μου δεν εχω ψαξει εγω προσωπικα δουλεια UK ας απαντησει κανεις απο αυτους που ειναι ηδη εκει.

Αν γραψεις και σπουδες/προϋπηρεσία/θεση που ψαχνεις μπορει να βοηθησει.

• Like 1
Δημοσ.

Για UK μιλαμε ετσι? Αν ναι νομιζω η σωστη απαντηση ειναι αυτη που γραφει στην αγγελια, εξαλλου αν ειχες βλεψεις για παραπανω η εισαι overqualified δεν θα εστελνες για τη συγκεκριμένη θεση. Σου ειπα προσωπικη εμπειρια συγγενη μη σε παρω στο λαιμο μου δεν εχω ψαξει εγω προσωπικα δουλεια UK ας απαντησει κανεις απο αυτους που ειναι ηδη εκει.

Αν γραψεις και σπουδες/προϋπηρεσία/θεση που ψαχνεις μπορει να βοηθησει.

Ναι για UK. Στέλνω βιογραφικά προς το παρόν και έχω δει γραπτώς την συγκεκριμένη ερώτηση, οπότε σίγουρα θα ρωτήσουν και από κοντά.

Δημοσ.

Ναι θα σε ρωτησουν κατα πασα πιθανοτητα, συνηθως ειναι ενα range πχ λενε δινουν 30-40k, η αδερφη μου πχ στην προηγουμενη δουλεια επαιρνε 28k καπου εκει λιγο κατω απο 30, ε ειπε "οχι λιγοτερο απο οσο επαιρνα στην προηγουμενη" παροτι ειχε τα προσοντα και την προϋπηρεσία να διαπραγματευτει κατι παραπανω και πηρε ακριβως αυτο που ειπε. Αλλες δουλειες λενε στανταρ τοσο ξερω γω 25k, εκει μπορει και να μη σε ρωτησουν καν.

Στη θεση σου θα ελεγα οτι ειμαι ικανοποιημενος με το minimum αν ειναι range και αν ειναι fixed θα ελεγα αυτο ακριβως που λεει.

Θα σε διαφωτησουν καλυτερα αρκετοι απο εδω που δουλευουν ηδη UΚ, καλη τυχη δεν ειναι και πολυ ευκολα και εκει οπως μαθαινω.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι θα σε ρωτησουν κατα πασα πιθανοτητα, συνηθως ειναι ενα range πχ λενε δινουν 30-40k, η αδερφη μου πχ στην προηγουμενη δουλεια επαιρνε 28k καπου εκει λιγο κατω απο 30, ε ειπε "οχι λιγοτερο απο οσο επαιρνα στην προηγουμενη" παροτι ειχε τα προσοντα και την προϋπηρεσία να διαπραγματευτει κατι παραπανω και πηρε ακριβως αυτο που ειπε. Αλλες δουλειες λενε στανταρ τοσο ξερω γω 25k, εκει μπορει και να μη σε ρωτησουν καν.

Στη θεση σου θα ελεγα οτι ειμαι ικανοποιημενος με το minimum αν ειναι range και αν ειναι fixed θα ελεγα αυτο ακριβως που λεει.

Θα σε διαφωτησουν καλυτερα αρκετοι απο εδω που δουλευουν ηδη UΚ, καλη τυχη δεν ειναι και πολυ ευκολα και εκει οπως μαθαινω.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Λίγη τύχη χρειαζόμαστε μόνο, τα υπόλοιπα είναι οκ!

• Moderators
Δημοσ.

Για μένα λες λίγο παραπάνω και αν σε ρωτήσουν γιατί τους λες Γιατί ειμαι καλός στη δουλειά μου και θα το δείτε και εσείς Όταν με προσλάβετε. Δείχνει αυτοπεποίθηση. Σε λογικά πλαίσια στυλ δίνουν 30 λες 32 πχ

• Like 2
Δημοσ.

Ιn my job, συνηθως οταν παω να κλεισω contract, ειτε μουρικα ειτε uk, μου αναφερουν το τελικο ποσο, και προσθετω ενα 30-35% extra…. 

its just the risk you take.  :-)

Αν νοιωθεις οτι αξιζεις παραπανω, απλα το αναφερεις, αλλιως λες το salary που αναφερει η ad.

tip: αν εισαι new στο uk και χωρις exp, συνηθως δεν την κανουν την ερωτηση ή την κανουν απλα τυπικα.

Δημοσ.

Άλλο εσύ που είσαι φτασμένος και άλλο εμείς οι μικροί :P Αλλά οκ, έχω καταλάβει στο περίπου το νόημα και τι πρέπει να ειπωθεί..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...