Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, θέλω να αγοράσω μηχανάκι. Το παραμέλησα λίγο με το κλείσιμο των τραπεζών.

Ξέρει κανείς τι γίνεται τώρα? Μπορώ να πάω να καταθέσω χαρτιά?

Θα πάρουν έγκριση? Επειδή θα είναι καινούργιο παίρνει έκγριση απ την τράπεζα για την χρηματοδότηση.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά, θέλω να αγοράσω μηχανάκι. Το παραμέλησα λίγο με το κλείσιμο των τραπεζών.

Ξέρει κανείς τι γίνεται τώρα? Μπορώ να πάω να καταθέσω χαρτιά?

Θα πάρουν έγκριση? Επειδή θα είναι καινούργιο παίρνει έκγριση απ την τράπεζα για την χρηματοδότηση.

Φίλε μου, αν κατάλαβα καλά μιλάς για δάνειο. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά αυτή τη στιγμή η τράπεζες δεν έχουν ούτε σάλιο για τα γραμματόσημα. Παρόλα αυτά, δεν χάνεις τίποτα να πας και να ρωτήσεις. Κράτα μας ενήμερους.

Δημοσ.

Στην ουσία ναι, η χρηματοδότηση είναι δάνειο. Είχα ρωτήσει πρίν το κλείσιμο των τραπεζών

αλλα δεν πρόλαβα να καταθέσω τα δικαιολογητικά...Κ λέω τώρα, αξίζει τον κόπο? Η χάσιμο χρόνου?

Δημοσ.

Μεσημεριανη αγγαρεια απο την θεια μου ν τις ανεβασω κατι γαμωπουλοβερ και κουβερτες μες την ζεστη στο ντουλαπι και κλασικα με ηλεκτρισαν καμια 200 αρια φορες με τοσο δυναμη που σκοτωνουν αλογο :P

Eπειδη εχει μερικα ακομα να τις κανω αυριο γ πειτε καμια ιδεα τι μπορεις να κανείς γ να μην ηλεκτριζεσαι;;

Δημοσ.

Μεσημεριανη αγγαρεια απο την θεια μου ν τις ανεβασω κατι γαμωπουλοβερ και κουβερτες μες την ζεστη στο ντουλαπι και κλασικα με ηλεκτρισαν καμια 200 αρια φορες με τοσο δυναμη που σκοτωνουν αλογο :P

Eπειδη εχει μερικα ακομα να τις κανω αυριο γ πειτε καμια ιδεα τι μπορεις να κανείς γ να μην ηλεκτριζεσαι;;

Βάλε πλαστικά γάντια που είναι μονωτές του ηλεκτρισμού. (και μετά πες μας αν δούλεψε)

Δημοσ.

Βάλε πλαστικά γάντια που είναι μονωτές του ηλεκτρισμού. (και μετά πες μας αν δούλεψε)

Σσσσ ωραιος.αυριο το μεσημερι θα σου πω.ελπιζω να δουλεψει γιατι αλλα ηλεκτρικα χτυπηματα δεν αντεχω

Δημοσ.

είναι λογικό μετά απο άσχημο κόψιμο στο κεντρο της παλάμης(εσωτερική μεριά) από μαχαίρι, να νιώθω σαν να 'χει βρει νευρο και να ζαλίζομαι, οτι έχω ανεβάσει θερμοκρασία στο κεφάλι και να ιδρώνω?

Δημοσ.

είναι λογικό μετά απο άσχημο κόψιμο στο κεντρο της παλάμης(εσωτερική μεριά) από μαχαίρι, να νιώθω σαν να 'χει βρει νευρο και να ζαλίζομαι, οτι έχω ανεβάσει θερμοκρασία στο κεφάλι και να ιδρώνω?

Εφόσον έχασες πολύ αίμα, τουλάχιστον το να ζαλίζεσαι μού φαίνεται λογικό. Για τα υπόλοιπα δεν έχω ιδέα. 

Δημοσ.

Μου ηρθε ο λογαριασμος της δεη και αντι να γραφει ενδειξη πελατη(στο εναντι δινω εγω τις κw) γραφει εκκαθαριστικος!

Γνωριζει καποιος κατι? Το εκανε ετσι η δεη λογω του capital control? ή το αλλαξανε?

Δημοσ.

Την πέτυχε κανείς;  :devil:

Stoya in exarchia

Ασε. Οταν το διαβασα χτυπαγα το κεφαλι μου στον τοιχο. Θα ξαναρθει ομως για να κανει γυρισματα. Ποσο περιεργο θα ειναι να γυρναει μια σκηνη καπου και να ειναι ο μισος αντρικος πληθυσμος κατω απο τα παραθυρα φωναζοντας

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς πόσο χρόνο παίρνει για να μετατρέψεις παλαιού τύπου διπλώματος σε νέο? Παίρνω τηλέφωνο από τις 1 παρά και δεν απαντάει κανείς.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πόσο χρόνο παίρνει για να μετατρέψεις παλαιού τύπου διπλώματος σε νέο? Παίρνω τηλέφωνο από τις 1 παρά και δεν απαντάει κανείς.

Βασικά σε σχολή οδηγών πάρε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...