Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έστειλε ένας γνωστός ένα μικρό δέμα από Κοζάνη στην ΑΘήνα μέσω ΚΤΕΛ...Το παραλαμβάνω από το σταθμό στον Κηφισό σωστά;;

Ναι, από Κοζάνη κάνουν τέρμα Κηφισό.

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε καινούργιο laptop hp πως μπορώ να ξέρω ποια απο όλα αυτά τα εργοστασιακά hp προγράμματα είναι ουσιαστικά άχρηστα και μόνο τρώνε τους ήδη περιορισμένους πόρους του συστήματος;

Format και Linux. Καθάρισες. 

Δημοσ.

DIY κατασκευη;

Με τα πρωτα κρυα κανε βολτα σε φτωχες περιοχες. Δωσ' τους και κατι που σε γλιτωσαν απο το ψαξιμο

Δεν πας προς τη Ν. Ελβετία στα παλιατζίδικα να ρίξεις καμιά ματιά ;

ή δωσε παραγγελια σε κανεναν πλανοδιο παλιατζη

μεχρι και delivery σου βρηκαμε

Θενξ... Για αρχή θα αρκεστώ στο ψάξιμο σε κανα μπάζο, αν δω οτι δεν θα παω προς Ν.Ελβετία .

Θέλω να κάνω 2 τραπέζια με πατζούρια , είδα κάτι γαμάτα που έχουν σε ενα καφέ και ψήθηκα να παίξω και εγω λίγο . Το πολύ να πεταχτεί αν δεν .

Οταν έρθει η ωρα θα επιστρέψω με νέα ερώτηση !!

• Like 1
Δημοσ.

Και με φωτογραφίες αν το κάνεις!

Θενξ... Για αρχή θα αρκεστώ στο ψάξιμο σε κανα μπάζο, αν δω οτι δεν θα παω προς Ν.Ελβετία .

Θέλω να κάνω 2 τραπέζια με πατζούρια , είδα κάτι γαμάτα που έχουν σε ενα καφέ και ψήθηκα να παίξω και εγω λίγο . Το πολύ να πεταχτεί αν δεν .

• Like 1
Δημοσ.

Φλασια αν βρεις παρε τεσσερα. Ενωσε τα δυο με μεντεσεδες, ωστε να κλεινουν, μετα τα ζευγαρια καντα ενα τραπεζι,οπου θα ναι κλειστα, αν θες να το μεγαλωσεις, ανοιγεις τα φυλλα, κατω θα βαλεις απο δυο ποδια στυλ Γ οπου θα ανοιγοκλεινουν.

Δημοσ.

Φλασια αν βρεις παρε τεσσερα. Ενωσε τα δυο με μεντεσεδες, ωστε να κλεινουν, μετα τα ζευγαρια καντα ενα τραπεζι,οπου θα ναι κλειστα, αν θες να το μεγαλωσεις, ανοιγεις τα φυλλα, κατω θα βαλεις απο δυο ποδια στυλ Γ οπου θα ανοιγοκλεινουν.

Η αλήθεια είναι οτι είχα κάτι πιο μόνιμο και μικρό κατά νού, γιατί θα παίξω με μεταλλικο πόδι και τζάμι πάνω στο ξύλο, αλλά ααααμα βρω θα πάρω και περίσσεια για πειράματα.

Δημοσ.

Θέλω να γίνω εθελοντής αιμοδότης, αλλά η σύζυγός μου μου λέει ότι δεν μπορώ γιατί έχω υψηλή χολιστερίνη. Ισχύει; Να προσθέσω ότι τα τελευταία 3 χρόνια παίρνω σε καθημερινή βάση χάπι για την χοληστερίνη, το οποίο θα παίρνω για μια ζωή.

Δημοσ.

Στο νοσοκομείο που γίνεται η αιμοδοσία πάντα πριν, σε πηγαίνουν σε ενα δωμάτιο και παίρνουν ιστορικό και μια σταγόνα αίματος για να δουν την ομάδα σου . Εκεί θα σου πουν αν μπορείς ή οχι .

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να γίνω εθελοντής αιμοδότης, αλλά η σύζυγός μου μου λέει ότι δεν μπορώ γιατί έχω υψηλή χολιστερίνη. Ισχύει; Να προσθέσω ότι τα τελευταία 3 χρόνια παίρνω σε καθημερινή βάση χάπι για την χοληστερίνη, το οποίο θα παίρνω για μια ζωή.

Εγώ είχα πάει μια φορά να δώσω (τελικά δεν έδωσα γιατί με μέτρησαν και μου είπαν ότι έχω πίεση), και μου έδωσαν από πριν ένα ερωτηματολόγιο για να συμπληρώσω.  Μια ερώτηση ρωτούσε αν παίρνω φάρμακα. Φυσικά η ερώτηση ήταν πολύ γενική αλλά σαφώς το ότι παίρνεις φάρμακα σίγουρα θα επηρεάζει κάπως.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανένας τι ώρες λειτουργούν οι αποθήκες δεμάτων στον Κηφισό; Έχω πάρει σε 3 τηλέφωνα και δεν το σηκώνει κάνεις..Έφτασε χθες βράδυ ένα δέμα και φοβάμαι μην κλείσουν και μου το κρατήσουν.

Δημοσ.

Ξέρει κανένας τι ώρες λειτουργούν οι αποθήκες δεμάτων στον Κηφισό; Έχω πάρει σε 3 τηλέφωνα και δεν το σηκώνει κάνεις..Έφτασε χθες βράδυ ένα δέμα και φοβάμαι μην κλείσουν και μου το κρατήσουν.

Δεν μπορείς να πας εντός της ημέρας; Εκεί θα είναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...