Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κούμπωσα καινούριο σκληρό στο κουτί.

Θυμήστε μου λίγο σε ποια καρτέλα πρέπει να πάω (για διαμόρφωση?) ώστε να αναγνωριστεί τελικά από το σύστημα.

Win7, please and thanks

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπολογιστής?δεξί κλικ>διαχείρηση>διαχείρηση δίσκων.

Δημοσ.

Πως ήξερε το Youtube πως πριν λίγο είχα δει το SouthPaw από το PopCorn Time και μου έβγαλε στα προτεινόμενα Sountracks της ταινίας;

Δημοσ.

Πως ήξερε το Youtube πως πριν λίγο είχα δει το SouthPaw από το PopCorn Time και μου έβγαλε στα προτεινόμενα Sountracks της ταινίας;

Θα έτυχε! :P

Goole είναι ρε συ, όπως ξέρει που σερφάρεις και σου πετάει τις ανάλογες σχετικές διαφημίσεις!

Δημοσ.

Διάβασα αυτό τον εμετό περί Hawking στο protagon (μαζοχισμός) και αναρωτήθηκα, ποιος είναι αυτός ο Γιάννης Τριανταφύλλου;

Δημοσ.

Ίσως υπάρχει και πιο κατάλληλο θέμα αλλά θα κάνω μια προσπάθεια εδώ. Παιχνίδι που έχει ελάχιστες απαιτήσεις core2duo στα 2ghz, 2gb ram, geforce 8600gt θα μπορέσω να το παίξω στο asus t100 με intel atom z3740 και 2gb ram;

Σε σαλάτα με τονο παει κρέμα μπαλσαμικου ή δεβθα δε θα τρώγεται?

O τόνος μόνο με λεμονάκι μου ταιριάζει εμένα! :)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σε σαλάτα με τονο παει κρέμα μπαλσαμικου ή δεβθα δε θα τρώγεται?

Kονσέρβα (τρίμμα, δηλαδή) καθόλου, βαζάκι τρώγεται αλλά αδικείς και τα δύο. Να βρεις φρέσκο τόνο να τον ψήσεις, ναι.

Αλλά, εγώ τον προτιμώ με λεμόνι/πιπέρι. 

Α, και αυτά τα ρωτάμε στο νήμα της μαγειρικής, κύριε :Ρ

Υ.Γ. Λούσιφερ, ποιο είναι αυτό με το Hawking;

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά ήρθε συστημένο για μένα στην Ελλάδα και κανένας δεν το παρέλαβε . Τα ΕΛΤΑ τι κάνουν με αναζητούν ξανά  Ελλάδα? η περιμένουν μέχρι να φανεί ο ο παραλήπτης ?ι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...