Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά ήρθε συστημένο για μένα στην Ελλάδα και κανένας δεν το παρέλαβε . Τα ΕΛΤΑ τι κάνουν με αναζητούν ξανά  Ελλάδα? η περιμένουν μέχρι να φανεί ο ο παραλήπτης ?ι

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά ήρθε συστημένο για μένα στην Ελλάδα και κανένας δεν το παρέλαβε . Τα ΕΛΤΑ τι κάνουν με αναζητούν ξανά  Ελλάδα? η περιμένουν μέχρι να φανεί ο ο παραλήπτης ?ι

σου στελνουν και 2ο χαρτι στο σπιτι σου.

για 15 μερες μενει στο ταχυδρομειο,μετα γυρναει πισω...

Δημοσ.

Διάβασα αυτό τον εμετό περί Hawking στο protagon (μαζοχισμός) και αναρωτήθηκα, ποιος είναι αυτός ο Γιάννης Τριανταφύλλου;

Είναι μέλος της Δράσης και καριερίστας business consultant με ειδίκευση στο μάρκετινγκ.Enough said.

Δημοσ.

Πχ οτι εχω μια πιστωτικη και κανω μια αγορα απο το ιντερνετ στα 100 ευρω. Πως ακριβως θα γινει η χρεωση και πως θα την πληρωσω; Ειναι οπως με τις δοσεις που μου ερχεται μηνυμα καθε μηνα για να πληρωσω;

Το ιδιο ισχυει και με τις αγορες απο μαγαζια στην Ελλαδα ή και σουπερμαρκετ;

Αν ναι, γιατι να μη χρησιμοποιουμε την πιστωτικη καρτα σε αξιοπιστα μαγαζια αντι της προπληρωμενης και να γλυτωνουμε την προμηθεια που κραταει η εκαστοτε τραπεζα;

Δημοσ.

Πχ οτι εχω μια πιστωτικη και κανω μια αγορα απο το ιντερνετ στα 100 ευρω. Πως ακριβως θα γινει η χρεωση και πως θα την πληρωσω; Ειναι οπως με τις δοσεις που μου ερχεται μηνυμα καθε μηνα για να πληρωσω;

Το ιδιο ισχυει και με τις αγορες απο μαγαζια στην Ελλαδα ή και σουπερμαρκετ;

Αν ναι, γιατι να μη χρησιμοποιουμε την πιστωτικη καρτα σε αξιοπιστα μαγαζια αντι της προπληρωμενης και να γλυτωνουμε την προμηθεια που κραταει η εκαστοτε τραπεζα;

αν κατάλαβα καλά τι ρωτάς, κάθε μήνα η τράπεζα σου στέλνει τον λογαριασμό όσων ψώνισες μέσα στον μήνα που πέρασε. Ο λογαριασμός έχει μια ημερομηνία πληρωμής, αν μέχρι την ημερομηνία αυτή πληρώσεις όλο το ποσό, δεν έχεις καμία χρέωση. Αν δεν το πληρώσεις ή πληρώσεις μέρος αυτού, το υπόλοιπο τοκίζεται (χοντρά μάλιστα). Οπότε, αν έχεις λεφτά και έχεις και μια σχετική εγκράτεια (δεν φορτώνεις την πιστωτική σου με έξοδα που δεν μπορείς να πληρώσεις άμεσα) και δεν ψωνίζεις από όπου νάναι, είναι σαφώς καλύτερη από την προπληρωμένη.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ερωτημα να παρω αυριο να ρωτησω για μια θεση εργασιας που βρηκα αφου δινει το κινητο του ή να το αφησω για δευτερα;

Εγω θα επαιρνα σημερα. Με τη λογικη οτι θα ηθελα να προλαβω καποιον αλλον. Plus το πιθανοτερο ειναι να σου πει να παρεις παλι Δευτερα, αλλα ειναι καλυτερο να σε ακουσει και δευτερη φορα. Συν το οτι τη Δευτερα θα δεχεται λογικα καταιγισμο τηλεφωνηματων και εσυ θα εισαι "ο τυπος που ειχα ξαναμιλησει".

• Like 1
Δημοσ.

ρε σεις καθε τοσο στα win 10 ακουω τον ήχο που κάνει όταν βγαίνει ένα pop up παράθυρο χωρίς να εμφανίζεται κάτι ουτε ερχεται notification. πως γινεν αυτο?

Δημοσ.

Αν θέλω να δω το Mad Max Fury Road που βγήκε φέτος, πρέπει να έχω δει και τα προηγούμενα; Έχει λογική συνέχεια με τα προηγούμενα τα οποία αν δεν τα δω τότε δεν θα καταλάβω τι παίζει, ή είναι αυτοτελής ιστορία;

Δημοσ.

Αν θέλω να δω το Mad Max Fury Road που βγήκε φέτος, πρέπει να έχω δει και τα προηγούμενα; Έχει λογική συνέχεια με τα προηγούμενα τα οποία αν δεν τα δω τότε δεν θα καταλάβω τι παίζει, ή είναι αυτοτελής ιστορία;

Δεν εχουν καμμιά σχεση μεταξυ τους.
Δημοσ.

Είναι μεν συνέχεια των προηγουμένων, αλλά είναι αυτοτελής ιστορία. Το μόνο που θα χάσεις είναι κάποιες αναφορές που κάνει στην αρχή, αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό. Σου γράφω σε spoiler τι πρέπει να ξέρεις αν θέλεις να τα καταλάβεις όλα, αν θέλεις το διαβάζεις.

Ο Max ήταν αστυνομικός στην Αυστραλία πριν καταστραφεί ο κόσμος και ξεκινήσει η αναρχία. Στο τέλος της πρώτης ταινίας του σκοτώνουν την οικογένεια, για αυτό και θα δεις ότι στην αρχή του Fury Road τον τρώνε οι τύψεις και δείχνει την κόρη του. Κατά τα άλλα δεν έχει κάποια σχέση με το 2 ή το 3.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...