Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλημέρα καρντάσια.

Εγώ με win 7 ultimate x64 από τον θείο , που δεν μου έχει βγάλει κάτω στην μπάρα αναβάθμιση στα 10 τι κάνω ?

Ευχαριστώ.

Τα αγοραζεις

• Like 2
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναγκαστικα, πρωτα πρπει να κανεις το upgrade σε 10 απο 7, για να σου ενεργοποιηθουν.. και μετα αν θες κανεις και clean install

Noμιζω οτι σου αναγνωριζει αυτοματα την χωρα σου και σου βαζει την γλωσσα σου!

Κακο αυτο!

Εγω θελω πχ για το δικο μου pc αγγλικα win, αλλα για το pc των γονιων μου ελληνικα win.

Αμα βλεπει Ελλαδα, τι σημαινει, θα μου περασει ελληνικα win με το ετσι θελω;

Δημοσ.

Αφότου εγκατασταθούν, μπορείς να κατεβάσεις,

το αντίστοιχο language pack (απο τον Πίνακα Ελέγχου) και να έχεις όποια γλώσσα θές.

Αν και νομίζω αν στο MediaCreationTool επιλέξεις την γλώσσα που θές, μετά δεν θα σου την αλλάξει.

Δημοσ.

Ποση ωρα κανει η εγκατασταση μεσω windows update, και ποση μεσω iso, στο περιπου, για να εχω μια εκτιμηση της ωρας που θα μου χρειαστει;

Δημοσ.

Κακο αυτο!

Εγω θελω πχ για το δικο μου pc αγγλικα win, αλλα για το pc των γονιων μου ελληνικα win.

Αμα βλεπει Ελλαδα, τι σημαινει, θα μου περασει ελληνικα win με το ετσι θελω;

Νομιζω, πως ναι! Αλλιως αγγλικα και μετα κατεβασεις language pack με ελληνικα

Τα αγοραζεις

Οχι ρε, κατεβασε το tool (υπαρχει το λινκ καπου!). Οι πειρατες πηραν τα 10αρια σαν γνησια!

Δημοσ.

Ποση ωρα παιρνει η εγκατασταση περιπου, απο iso(μονο εγκατασταση-το κατεβασμα θα το κανω αλλη ωρα), και μεσω windows update(κατεβασμα και εγκατασταση μαζι)?

Δημοσ.

Ποση ωρα παιρνει η εγκατασταση περιπου, απο iso(μονο εγκατασταση-το κατεβασμα θα το κανω αλλη ωρα), και μεσω windows update(κατεβασμα και εγκατασταση μαζι)?

Ανάλογα πόσο κάρβουνο καίει το PC σου... από 6 λεπτά μέχρι 2 ώρες πάνω κάτω..

Δημοσ.

H εγκατασταση διαφερει απο υπολογιστη σε υπολογιστη... σε αλλους μπορει καμια ωρα σε αλλους λιγοτερο και σε αλλους πολυ περισσοτερο της μιας ωρας!

• Moderators
Δημοσ.

Νομιζω, πως ναι! Αλλιως αγγλικα και μετα κατεβασεις language pack με ελληνικα

Οχι ρε, κατεβασε το tool (υπαρχει το λινκ καπου!). Οι πειρατες πηραν τα 10αρια σαν γνησια!

Σε τηλεφωνικη εποικινωνοια θα γινει ελεγχος μολις τελειωσει ο χαμος στους server με hardware ID bans

• Like 1
Δημοσ.

Σε τηλεφωνικη εποικινωνοια θα γινει ελεγχος μολις τελειωσει ο χαμος στους server με hardware ID bans

Ok, δεν το ηξερα! Ευχαριστω...

τελικα, κλειδωνει στο hardware (μητρικη λογικα) ετσι? Τι γινεται αν αλλαξω κατι?

Δημοσ.

η αγοραζεις αδεια για τα win 10

η επιστρεφεις στα παλιοτερα σου win με καθαρη εγκατασταση 

ετσι λενε με καθε επιφυλαξη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...