Moderators Inuyasha Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Καλημέρα καρντάσια. Εγώ με win 7 ultimate x64 από τον θείο , που δεν μου έχει βγάλει κάτω στην μπάρα αναβάθμιση στα 10 τι κάνω ? Ευχαριστώ. Τα αγοραζεις 2
mentoras99 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Αναγκαστικα, πρωτα πρπει να κανεις το upgrade σε 10 απο 7, για να σου ενεργοποιηθουν.. και μετα αν θες κανεις και clean install Noμιζω οτι σου αναγνωριζει αυτοματα την χωρα σου και σου βαζει την γλωσσα σου! Κακο αυτο! Εγω θελω πχ για το δικο μου pc αγγλικα win, αλλα για το pc των γονιων μου ελληνικα win. Αμα βλεπει Ελλαδα, τι σημαινει, θα μου περασει ελληνικα win με το ετσι θελω;
dhmak Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Αφότου εγκατασταθούν, μπορείς να κατεβάσεις, το αντίστοιχο language pack (απο τον Πίνακα Ελέγχου) και να έχεις όποια γλώσσα θές. Αν και νομίζω αν στο MediaCreationTool επιλέξεις την γλώσσα που θές, μετά δεν θα σου την αλλάξει.
mentoras99 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ποση ωρα κανει η εγκατασταση μεσω windows update, και ποση μεσω iso, στο περιπου, για να εχω μια εκτιμηση της ωρας που θα μου χρειαστει;
dhmak Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Κανα μισάωρο κάνει να κατεβάσει το iso (με 12άρα σύνδεση)
cpttony Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Κακο αυτο! Εγω θελω πχ για το δικο μου pc αγγλικα win, αλλα για το pc των γονιων μου ελληνικα win. Αμα βλεπει Ελλαδα, τι σημαινει, θα μου περασει ελληνικα win με το ετσι θελω; Νομιζω, πως ναι! Αλλιως αγγλικα και μετα κατεβασεις language pack με ελληνικα Τα αγοραζεις Οχι ρε, κατεβασε το tool (υπαρχει το λινκ καπου!). Οι πειρατες πηραν τα 10αρια σαν γνησια!
mentoras99 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ποση ωρα παιρνει η εγκατασταση περιπου, απο iso(μονο εγκατασταση-το κατεβασμα θα το κανω αλλη ωρα), και μεσω windows update(κατεβασμα και εγκατασταση μαζι)?
jumaru99 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ποση ωρα παιρνει η εγκατασταση περιπου, απο iso(μονο εγκατασταση-το κατεβασμα θα το κανω αλλη ωρα), και μεσω windows update(κατεβασμα και εγκατασταση μαζι)? Ανάλογα πόσο κάρβουνο καίει το PC σου... από 6 λεπτά μέχρι 2 ώρες πάνω κάτω..
cpttony Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ποση ωρα παιρνει η εγκατασταση περιπου, απο iso(μονο εγκατασταση-το κατεβασμα θα το κανω αλλη ωρα), και μεσω windows update(κατεβασμα και εγκατασταση μαζι)? H εγκατασταση διαφερει απο υπολογιστη σε υπολογιστη... σε αλλους μπορει καμια ωρα σε αλλους λιγοτερο και σε αλλους πολυ περισσοτερο της μιας ωρας!
giannisag17 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Παιδια εσεις ποσες ενημερωσεις κανατε?Εμενα μονο 7 εκανε!
Redshift Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 νομιζω 3 για τα win k drivers που κατεβασε (εγκατασταση dvd)
Moderators Inuyasha Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Νομιζω, πως ναι! Αλλιως αγγλικα και μετα κατεβασεις language pack με ελληνικα Οχι ρε, κατεβασε το tool (υπαρχει το λινκ καπου!). Οι πειρατες πηραν τα 10αρια σαν γνησια! Σε τηλεφωνικη εποικινωνοια θα γινει ελεγχος μολις τελειωσει ο χαμος στους server με hardware ID bans 1
cpttony Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Σε τηλεφωνικη εποικινωνοια θα γινει ελεγχος μολις τελειωσει ο χαμος στους server με hardware ID bans Ok, δεν το ηξερα! Ευχαριστω... τελικα, κλειδωνει στο hardware (μητρικη λογικα) ετσι? Τι γινεται αν αλλαξω κατι?
giannisag17 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 νομιζω 3 για τα win k drivers που κατεβασε (εγκατασταση dvd) Α οποτε είναι ενταξει!Για ποιους drivers λες?
Redshift Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 η αγοραζεις αδεια για τα win 10 η επιστρεφεις στα παλιοτερα σου win με καθαρη εγκατασταση ετσι λενε με καθε επιφυλαξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις