haris013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 καλησπέρα παιδιά, δυο ερωτήσεις στα γρήγορα καθώς είναι πάρα πολλές οι σελίδες, να πώ οτι στο λάπτοπ μου σήμερα μου ήρθε το εικονίδιο get windows 10 και έκανα reserve. τώρα τι πρέπει να κάνω? απλά περιμένω? δέυτερον και βασικό, πως θα κάνω clean install? αν υπάρχει κάποιο link παρακαλώ.(έχω ssd, θα πρέπει να κάνω secure erase πρώτα right?) γενικά πως σας φαίνονται ως λειτουργικό? αυτά με το privacy(περι email, διαφημιστικό id κλπ απενεργοποιούνται ή τα δίνω όλα φάτσα φόρα?)
SlackulatoR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Σε όσους την σπάει το Quick Access αλλά προτιμούν το παλιό Recent Places (το οποίο είναι κανονικός φάκελος και μπορείς να κάνεις sort by date τα αρχεία) μπορείτε να το προσθέσετε (στο Quick Access του explorer) από: C:\Users\...\AppData\Roaming\Microsoft\Windows Το πλεονέκτημα που έχει είναι πως όπως είπα γίνεται να κάνεις sort τα αρχεία και επίσης εμφανίζει τα αποτελέσματα των πρόσφατων αρχείων χωρίς καθυστέρηση όπως κάνει το Quick Access...δηλαδή αν φτιάξεις οπουδήποτε έναν φάκελο στο PC θα εμφανιστεί στο Recent Files κατευθείαν. 1
lgre_p Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 καλησπέρα παιδιά, δυο ερωτήσεις στα γρήγορα καθώς είναι πάρα πολλές οι σελίδες, να πώ οτι στο λάπτοπ μου σήμερα μου ήρθε το εικονίδιο get windows 10 και έκανα reserve. τώρα τι πρέπει να κάνω? απλά περιμένω? δέυτερον και βασικό, πως θα κάνω clean install? αν υπάρχει κάποιο link παρακαλώ.(έχω ssd, θα πρέπει να κάνω secure erase πρώτα right?) γενικά πως σας φαίνονται ως λειτουργικό? αυτά με το privacy(περι email, διαφημιστικό id κλπ απενεργοποιούνται ή τα δίνω όλα φάτσα φόρα?) Ξεκίνα από την σελίδα 59 του θέματος. Με 15 λεπτά διάβασμα έχεις λύσει όλες τις απορίες σου.
ethnik471 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Update: Επικοινώνησα ξανά με το helpdesk το αμερικάνικο, ξαναμπήκαν στο pc με logmein και φτιάξανε τελικά το πρόβλημα, μου ζήτησαν το product key των 8.1 και κάνανε generate product key, για 10 το περάσανε και δούλεψε... 3 φορές επικοινώνησα με το Αμερικάνικο help desk σε chat και δεν ξέραν τι τους γίνεται!Λες να ξανα προσπαθήσω? Δείτε εδώ (στο τέλος) παιδιά και πείτε την γνώμη σας: http://www.insomnia.gr/topic/578056-%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-0xc004c003-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-windo/
lepaterious Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 3 φορές επικοινώνησα με το Αμερικάνικο help desk σε chat και δεν ξέραν τι τους γίνεται!Λες να ξανα προσπαθήσω? Δείτε εδώ (στο τέλος) παιδιά και πείτε την γνώμη σας: http://www.insomnia.gr/topic/578056-%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-0xc004c003-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-windo/ Ξαναπροσπαθησε γιατι μερικοι η βαριουντε να ασχοληθουν η δεν ξερουν αλλα μπορει να πεσεις σε καλο και να στο λυσει το θεμα.... Εγω με την δευτερη το ελυσα... Ειναι τι θα σου κατσει.
ethnik471 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ωραία, ξανα προσπαθώ και ενημερώνω... Μόλις μίλησα.Με διαβεβαίωσε πως τα windows σύντομα θα ενεργοποιηθούν γιατί υπάρχει καθυστέρηση απο τον server. Πολύ το αμφισβητώ καθώς εδώ και 5 ημέρες δεν έχει γίνει τίποτα...
jak Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Λοιπόν εγώ πέρασα με αναβάθμιση τα 10αρια από 7αρια κατόπιν γράφτηκα με το email μου στην microsoft έβαλα κωδικό κατέβασα τις αναβαθμίσεις μπήκα και στο store κανονικά με τα στοιχεία μου και μετά έκανα εγκατάσταση με το iso δισκάκι σβήνοντας τον σκληρό μου δίσκο φορματ δηλαδή πέρασα τα 10αρια και όταν τέλειωσα αφού πρώτα μου ζήτησαν στο τέλος της εγκατάστασης το email μου και τον κωδικό μου μπαίνοντας στην επιφάνεια εργασίας και ελέγχοντας τα ήταν ήδη ενεργοποιημένα ..όλα καλά !! (το δοκίμασα τρεις φορές ) Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι….
ethnik471 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ε γμτ...αυτήν ακριβώς την διαδικασία ακολουθώ και τίποτα...Ας ελπίσουμε να έχει δίκιο αλλα πόσο πια θα περιμένω.... τέλος πάντων...αν έχω νεότερα θα ενημερώσω!!Σ'ευχαριστώ πάρα παρα πολύ πάντως φίλε μου!!
Gtr34 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ε γμτ...αυτήν ακριβώς την διαδικασία ακολουθώ και τίποτα...Ας ελπίσουμε να έχει δίκιο αλλα πόσο πια θα περιμένω.... τέλος πάντων...αν έχω νεότερα θα ενημερώσω!! Σ'ευχαριστώ πάρα παρα πολύ πάντως φίλε μου!! Πάτα συνέχεια το κουμπί της ενεργοποίησης, σε κάποιους έπιασε.
andrikakis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Θα ηθελα λιγη βοηθεια, εχω περασει κανονικα τα windows 10 pro και με καθαρη εγκατασταση και ολα λειτουργουν τελεια αλλα ξεκαθαρα η ποιοτητα του ηχου εχει μειωθει απιστευτα. Ειναι πολυ ψιλη ενω πριν τα ηχεια ειχαν πολυ περισσοτερο μπασο και καθαροτητα. Δοκιμασα και περασα χειροκινητα τον driver απο τη lenovo (driver για 8.1, δεν εχουν βαλει ακομα για 10) αλλα τιποτα. Τι μπορω να κανω για να το επαναφερω οπως ηταν πριν;
SlackulatoR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Θα ηθελα λιγη βοηθεια, εχω περασει κανονικα τα windows 10 pro και με καθαρη εγκατασταση και ολα λειτουργουν τελεια αλλα ξεκαθαρα η ποιοτητα του ηχου εχει μειωθει απιστευτα. Ειναι πολυ ψιλη ενω πριν τα ηχεια ειχαν πολυ περισσοτερο μπασο και καθαροτητα. Δοκιμασα και περασα χειροκινητα τον driver απο τη lenovo (driver για 8.1, δεν εχουν βαλει ακομα για 10) αλλα τιποτα. Τι μπορω να κανω για να το επαναφερω οπως ηταν πριν; Μήπως πριν είχες εγκατεστημένο τον Realtek driver που έχει διάφορες επιλογές για την τονικότητα του ήχου και είχες πειράξει το μπάσο π.χ;
ScorpioX777 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Θα ηθελα λιγη βοηθεια, εχω περασει κανονικα τα windows 10 pro και με καθαρη εγκατασταση και ολα λειτουργουν τελεια αλλα ξεκαθαρα η ποιοτητα του ηχου εχει μειωθει απιστευτα. Ειναι πολυ ψιλη ενω πριν τα ηχεια ειχαν πολυ περισσοτερο μπασο και καθαροτητα. Δοκιμασα και περασα χειροκινητα τον driver απο τη lenovo (driver για 8.1, δεν εχουν βαλει ακομα για 10) αλλα τιποτα. Τι μπορω να κανω για να το επαναφερω οπως ηταν πριν; Θελει οπωσδηποτε το Dolby Digital Plus της Lenovo.Ποιο μοντελο εχεις;
Kostas93 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 σε ένα pavilion g6-1007sv λειτουργούν μόνο τα hd graphics, ενώ η 6470m κοιμάται, Drivers στο site της hp δεν υπάρχουν, τελικά βρέθηκε καμιά λύση σε αντίστοιχα προβλήματα που αναφέρθηκαν πιο πίσω ή δε μπορεί να γίνει τίποτα?
Red_Devil_Rises Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Να κάνω μια ερώτηση είχα απο το θείο windows και αβαβάθμισα στα 10 και μου έβγαλε οτι είναι ενεργοποιημένα.τι παίζει?
andrikakis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μήπως πριν είχες εγκατεστημένο τον Realtek driver που έχει διάφορες επιλογές για την τονικότητα του ήχου και είχες πειράξει το μπάσο π.χ; Οχι δεν ειχα πειραξει καθολου τον realtek...Και τωρα ο realtek εχει εγκαταστηθει Θελει οπωσδηποτε το Dolby Digital Plus της Lenovo.Ποιο μοντελο εχεις; Το δοκιμασα και αυτο αλλα δεν κανει απολυτως τιποτα... εχω το ideapad Y580
Προτεινόμενες αναρτήσεις