Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτοί που είναι στο πρόγραμμα και έχουν φτάσει εδώ με αναβαθμίσεις δεν θα χρειαστεί να αγοράσουν άδεια αν έχω καταλάβει σωστά αν κάνω λαθος ας με διορθώσει κάποιος, ευχαριστώ !! Και κάτι άλλο ο φακεΛος που έχει δημιουργήθει old αν διαγραφή επιρεαζει σε κάτι? Τον έσβησα γιαυτό :)

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Win7x64 (Eng-Ult) SP&latest->10130x64 (EngUS-Pro)->10159->10162->10240...χωρίς προβλήματα (πέρα από ασυμβατότητες οι οποίες μειώνονται μέρα με τη μέρα).

Το μόνο πραγματικά μελανό σημείο που παραμένει, είναι το απαράδεκτο σύστημα ενημερώσεων που αντικατέστησε (προσωρινά, ελπίζω) το Windows Update.

Ελπίζουμε...

Πάντως για το 99% των χρηστών, συστήνονται ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.

καλησπερα

χθες εγκατέστησα την insider preview που ειχα κατεβασμενη αρκετες μερες πριν αλλα εχω ενα προβλημα. δεν ενεργοποιουνται.

κατα την εγκατασταση οταν ζητησε το κλειδι πατησα skip γιατι το ειχα αποθηκευμενο σε ενα δισκο που δεν ειχα προσβαση κατα την εγκατασταση.

οταν αργοτερα ζητησε Microsoft account εκανα login κανονικα  αλλα μετα που πηγα να τα ενεργοποιήσω δεν δέχεται το κλειδι. λεει δεν μπορουν να ενεργοποιηθούν και δεν δουλεύει και το update.

τι κανω τωρα?

μπηκα στη σελιδα των insider να δω αν εχω λαθως κλειδι και δεν υπαρχει, σταματησαν τις νεες εγγραφές για pc.

Δημοσ.

Σπουδαία η αναβάθμιση απο 10176 σε 10240, κάτι βελτιώσεις στον περιηγητή μόνο.

Καλύτερό όνομα θα ήταν 10177, να υποδηλώνει τις ανύπαρκτες λειτουργικές βελτιώσεις.

Δημοσ.

Eχω καιρο να ασχοληθω με τα Windows 10, πως θα περαστει το update? ...σαν φορματ (σβηνω τα παντα κια περναω τα 10?) ή σαν απλη αναβαθμιση (δεν χανεις αρχεια-κρατα update- και απο 7/8.1 πας 10)

Δημοσ.

Υπομονή να βγούνε και όλες οι απορίες θα λυθούν . Δεν υπάρχει λόγος για προβληματισμούς 13 μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία.

Περνάω και εγώ τώρα την RTM στο VMWare να δω τι πάιζει.

EDIT: Γιατί υπάρχει ακόμα ο Internet Explorer δεν μπορώ να καταλάβω...

Δημοσ.

EDIT: Γιατί υπάρχει ακόμα ο Internet Explorer δεν μπορώ να καταλάβω...

Εdge τον λενε τωρα... Ακουγεται οτι ειναι ανταξιος των Chrome & Mozilla....

Υ.Γ Εγω ανεκαθεν Ιnternet Explorer χρησιμοποιω.... (Υπαρχουν ακομα τετοιοι σαν και εμενα ή μοναδικος στο ειδος μου :-D )

Δημοσ.

Εdge τον λενε τωρα... Ακουγεται οτι ειναι ανταξιος των Chrome & Mozilla....

Υ.Γ Εγω ανεκαθεν Ιnternet Explorer χρησιμοποιω.... (Υπαρχουν ακομα τετοιοι σαν και εμενα ή μοναδικος στο ειδος μου :-D )

Υπάρχει και o edge και ο ie

O edge μέχρι στιγμής δείχνει πολλά υποσχόμενος, ουσιαστικά περιμένουμε την υποστήριξη extensions για να κριθεί στα ίσια.

Ο ie λένε ότι υπάρχει ακόμα για θέματα compatibility

Δημοσ.

Από την 10162->10240 για κάποιο λόγο (άγνωστο!) "έσκασε" η αναβάθμιση και τώρα δεν μπορώ να μπω στο λειτουργικό. Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να κάνω ούτε restore point ούτε τίποτα άλλο.

Τι να πω. Ευτυχώς τα έχω εγκαταστήσει σε test machine. Ξανά από την αρχή τώρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...