GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ερωτηση .... το Pc μου ειναι αφορμαριστο εδω και 5 μηνες .... ειπα θα κανω φορματ μια και καλη για να βαλω τα 10 αρια . Σημερα λοιπον εφτασε η μερα . Εχω κατεβασει το iso απο το Link που εβαλε στην σελιδα 60 ενα παλικαρι . Θα κανω καθαρη εγκατασταση μετα απο φορματ . Το θεμα μου ειναι ..... τι κλειδι θα βαλω ; θα βαλω το κλειδι των Windows 8.1 που εχω μεχρι τωρα ; θα παιξει κανονικα ; ή πρεπει να κανω πρωτα την αναβαθμιση απο 8.1 σε 10 χωρις φορματ και μετα να κανω φρεσκια εγκατασταση ;
cpttony Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εγώ παιδιά δεν μπορώ να κάνω ενεργοποίηση με το κλειδί μου όταν πάω για καθαρή εγκατάσταση. Έχω κλειδί για windows 7 home premium και βάζω τα home win 10. Τώρα τι γίνεται δεν ξέρω. Turbo-x=γκαντεμιά και όχι μόνο http://www.tenforums.com/attachments/installation-setup/26443d1438147691-will-windows-10-update-provide-product-key-clean-install-windows-10.jpg
johnnyman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Στις τελευτείες 10 σελίδες που έψαξα, δε βρήκα κάποιον με αντίστοιχο πρόβλημα, έτσι ας το αναφερω μπας και μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Έχω τα 8.1 αυθεντικά. Έκανα κανονικά reserve τα 10 από τη πρώτη στιγμή. Έφτασε σήμερα η μέρα, ανοίγω το pc και το μόνο που βγάζει στο update είναι ένα KB3055343 μερικών kb. Το κάνω install, restart και από τότε χάθηκε το notification icon και στο Windows Update δε βγάζει τπτ, όσα checks κι αν κάνω. Δοκίμασα αυτό που διάβασα πριν μερικές σελίδες, να σβήσω ότι περιέχει εκείνο το folder Download και να τρέξω εκείνο το αρχείο με command prompt αλλά πάλι τπτ. Στο Windows Update, όταν πατάω το learn more, δε κάνει τπτ. Εκτός από το να κατεβάσω το ISO, καμιά άλλη λύση; http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_upgrade/i-want-to-reserve-my-free-copy-of-windows-10-but-i/848b5cce-958b-49ae-a132-a999a883265b?auth=1
cpttony Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ερωτηση .... το Pc μου ειναι αφορμαριστο εδω και 5 μηνες .... ειπα θα κανω φορματ μια και καλη για να βαλω τα 10 αρια . Σημερα λοιπον εφτασε η μερα . Εχω κατεβασει το iso απο το Link που εβαλε στην σελιδα 60 ενα παλικαρι . Θα κανω καθαρη εγκατασταση μετα απο φορματ . Το θεμα μου ειναι ..... τι κλειδι θα βαλω ; θα βαλω το κλειδι των Windows 8.1 που εχω μεχρι τωρα ; θα παιξει κανονικα ; ή πρεπει να κανω πρωτα την αναβαθμιση απο 8.1 σε 10 χωρις φορματ και μετα να κανω φρεσκια εγκατασταση ; http://www.tenforums.com/attachments/installation-setup/26443d1438147691-will-windows-10-update-provide-product-key-clean-install-windows-10.jpg
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Στις τελευτείες 10 σελίδες που έψαξα, δε βρήκα κάποιον με αντίστοιχο πρόβλημα, έτσι ας το αναφερω μπας και μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Έχω τα 8.1 αυθεντικά. Έκανα κανονικά reserve τα 10 από τη πρώτη στιγμή. Έφτασε σήμερα η μέρα, ανοίγω το pc και το μόνο που βγάζει στο update είναι ένα KB3055343 μερικών kb. Το κάνω install, restart και από τότε χάθηκε το notification icon και στο Windows Update δε βγάζει τπτ, όσα checks κι αν κάνω. Δοκίμασα αυτό που διάβασα πριν μερικές σελίδες, να σβήσω ότι περιέχει εκείνο το folder Download και να τρέξω εκείνο το αρχείο με command prompt αλλά πάλι τπτ. Στο Windows Update, όταν πατάω το learn more, δε κάνει τπτ. Εκτός από το να κατεβάσω το ISO, καμιά άλλη λύση; Το tool κ εσυ
Redshift Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εγώ παιδιά δεν μπορώ να κάνω ενεργοποίηση με το κλειδί μου όταν πάω για καθαρή εγκατάσταση. Έχω κλειδί για windows 7 home premium και βάζω τα home win 10. Τώρα τι γίνεται δεν ξέρω. Turbo-x=γκαντεμιά και όχι μόνο αρα οπως ειπε καποιος mod εστω την πρωτη φορα θα πρεπει να γινει απλα upgrade μεσα απο προυπαρχοντα windows
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 http://www.tenforums.com/attachments/installation-setup/26443d1438147691-will-windows-10-update-provide-product-key-clean-install-windows-10.jpg αυτο το ειδα . εγω ομως ΔΕΝ θα κανω αναβαθμιση . θα κανω ΚΑΘΑΡΗ εγκατασταση χωρις να εχει προηγηθει αναβαθμιση . Θα βαλω απλα το κλειδι ;
ghadhika Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_upgrade/i-want-to-reserve-my-free-copy-of-windows-10-but-i/848b5cce-958b-49ae-a132-a999a883265b?auth=1 Το είχα κανονικά το icon. Με το που έκανα σήμερα install αυτό το μικρό update, εξαφανίστηκε.
stelios18120 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Το εκανα μ το tool Λοιπον μετα απο περιπου 2 ωρες χρησης μ φαινονται πολυ καλα , smooth χωρις κολληματα κτλπ και παρα πολυ ευχρηστα κ ομορφα. (Εσβησα τ παντα κ εκανα καθαρη εγκατασταση) Μια χαρα γενικως. 10 βαζω στα 10αρια 1
GiwrgosP- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδια τα windows 8.1 ηταν απο τον θειο activated. Αν θελησω να βαλω τα windows 10 στον ssd που προκειται να παρω τι θα χρειαστει να κανω; Που μπορω να βρω το product key μου;
panos- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Το εκανα μ το tool Λοιπον μετα απο περιπου 2 ωρες χρησης μ φαινονται πολυ καλα , smooth χωρις κολληματα κτλπ και παρα πολυ ευχρηστα κ ομορφα. (Εσβησα τ παντα κ εκανα καθαρη εγκατασταση) Μια χαρα γενικως. 10 βαζω στα 10αρια Έκανες clean η upgrade? 1
Redshift Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 υπαρχει τροπος στο start menu να μην εμφανιζονται οι metro apps? επισης στον edge βρηκατε αν δεχεται plug ins απο chrome οπως ελεγαν? 1
stelios18120 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Clean και ξεμπερδεψα με την μια Εκανε περιπου 45 λεπτα γ το κατεβασμα κ εγκατασταση Δεν εχασα drivers κτλπ μια χαρα δουλευουν ολα. 1
cpttony Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 αυτο το ειδα . εγω ομως ΔΕΝ θα κανω αναβαθμιση . θα κανω ΚΑΘΑΡΗ εγκατασταση χωρις να εχει προηγηθει αναβαθμιση . Θα βαλω απλα το κλειδι ; Δεν μου εχουν ερθει, αλλα σε ξενα φορουμ αυτό λενε... πατας next εκει που ζητα κωδικο και μετα που συδεεσαι σε Microsoft λογαριασμο σου ενεργοποιούνται, αρα λογικα κλειδακι είναι ο λογαρασμος σου.. ΣΥΜΦΩΝΑ παντα με ξενα μεσα... Όταν εννουμε clean install, εννοουμε φορματ? Ρωταω και δεν μου απαντουν... Χανεις drivers... (αυτοι με νοιζουν και όχι τοσο τα αρχεια & προγραμματα)
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 στελιο εκανες clean και απλα εβαλες το κλειδι που ειχες ; ή εκανες πρωτα αναβαθμιση απο τα παλια και μετα εκανες φορματ ; ναι εγω θελω καθαρη εγκατασταση να χαθουν ολα για να σβηστουν οτι μαλακια εχω κατεβασει ισως αυτους τους 5 μηνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις